מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות על יחידות מובחרות- קרבימיקי07/12/2010
אני עכשיו נכנס חזק לתחום ההכנה לצבא, הייתי בניסיון ביובל עילם.
ויש לי כמה שאלות, מקווה שתדע לענות:
1. לשייטת צריך לדעת לשחות כמו שחיין, או מספיק ישע שרכשת שהיית קטן? (אני יודע לשחות חזה וחתירה צולעת).
2. עד מתי אפשר להרשם לגדנ"ע צלילה שבין י"א לי"ב לפי מה שהבנתי
3. הבנתי שמהגדנ"ע צלילה אפשר לקבל גיבוש שייטת, אבל גם מהיום סיירות, אז מה זה כאילו שני צ'אנסים? אני יכול בתיאוריה ללכת לגדנ"ע צלילה, לקבל ולעשות את גיבוש שייטת, לא לעבור, ללכת ליום סיירות, לקבל גיבוש מטכ"ל ולסיים במטכ"ל?
4. אני יודע שיש אנשים שמתכוננים כל החיים שלהם, נזכרתי מאוחר מידי? (16 וחצי, עם כושר בקאנטים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות על יחידות מובחרות- קרבי - תגובה
תומר ניסני23/12/2010על מנת להתליח ביום סיירות:
לרדת את ה-7 דקות שיהיה באיזור ה-6:45.
לעשות כפיפות בטן ברצף לפחות 100.
ושכיבות שמיכה מעל 80.
השחייה זה חלק קריטי,אך לא פחות מזה אימוני כח.
ולא מסת שריר!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות על יחידות מובחרות- קרבי - תגובה
דני בארי31/12/2010לשאלותייך:
1. ידע בשחייה ויכולת שחייה אומנם לא קריטיים אך מאוד, מאוד, מאוד עוזרים!!!
2. לגדנ"ע צלילה ניתן להירשם עד סביבות מרץ- אפריל אם אני זוכר נכון אך הייתי בודק זאת ישירות אתם וכן בין יא- ליב.
3. בדיוק מה שרשמת
4. זה ממש לא מאוחר . יש לי המון חניכים שהתחילו בתקופה שציינת והצליחו בענק.
5. שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות על יחידות מובחרות- קרבי - תגובה
דני בארי31/12/2010לשאלותייך:
1. ידע בשחייה ויכולת שחייה אומנם לא קריטיים אך מאוד, מאוד, מאוד עוזרים!!!
2. לגדנ"ע צלילה ניתן להירשם עד סביבות מרץ- אפריל אם אני זוכר נכון אך הייתי בודק זאת ישירות אתם וכן בין יא- ליב.
3. בדיוק מה שרשמת
4. זה ממש לא מאוחר . יש לי המון חניכים שהתחילו בתקופה שציינת והצליחו בענק.
5. שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)