מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לעשות תרגילי מתחמאור12/12/2010
בן 16 וחצי
אני לא מצליח לעשות תרגילי מתח
לא מצליח לעלות אפילו לאחד.
איך אני יכול לשפר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליח לעשות תרגילי מתח - תגובה
תומר ניסני16/12/2010מאור שלום רב,על מנת להצליל לעשות מתח אתמקד בשלושה משפחות של שרירים שאתה צריך לחזק ועוד אחד למייצב.
יד קדמית-הוא המניע העיקרי,אני ממליץ לך לעשות בין 6-9 סטים של 15 חזרות ותחלק לשלושה תרגילים שונים.
שריר גב-המניע שלנו הוא נרחב גבי,מרים השעמה טרפזים ומעויינים,עגול קטן מומלץ שתבתע תרגילי משיכה כנגד ספסל פולי עליות מתח כנגד שיפוע חיובי.
בין8-12 סטים עם 12 חזרות.
כתפיים-עבודה על הדלתא,מסובב שכמה,אינפרא וסופרא ספינטוס הקורקו.
מומלץ תרגילי הרחה אופקי וצידי 4-8 חזרות.
בנוסף תרגילי בטן שהם המייצבים.
וריצה כמובן לשיפור הכושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר מכן...
מאור18/12/2010אחרי שאני עושה את זה?
מה עלי לעשות ?
כלומר תתמקד בתרגילי המתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר מכן... - תגובה
תומר ניסני23/12/2010המתח זה תרגיל היעד אך בנוסף בצע את התרגילים כאימון מחזורי בין 2-3 אימונים בשבוע.
למשך חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)