מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבולת לב ריאה-מדרגותמוטי27/12/2010
יש לי מקום שאני מתאמן בו קבוע
כי אני מעוניין לשפר סיבולת לב ריאה
קיבלתי תוכנית בעבר לריצות קצרות מהירות של 3 דקות כאשר מנוחה של 2 דקות בין כל סט בסך הכל 5 סטים.אך לא עמדתי בזה ...
אז השאלה היא
אימון מדרגות עליות וירידות משפר סיבולת לב ריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבולת לב ריאה-מדרגות - תגובה
דני בארי31/12/2010מוטי שלום
סבולת לב ריאה כלומר פעילות משך (ריצה ארוכה, שחיה למרחק רב וכו'),
לא ראיתי את תוכנית האימון שלך אך אם היא לאורך זמן התשובה היא כן.
אם היא כמו התוכנית הקודמת שלך- התשובה לא מאחר ו3 דק' ומיד לאחר מכן מנוחה של 2 דק' זה קצר מדי למטרה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תוכנית
מוטי01/01/2011יש לך תוכנית בשבילי למדרגות
אני רץ כרגע 25 דקות ואני מעלה 5 דקות בכל פעם
זה יעזור לסיבולת לב ריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תוכנית - תגובה
דני בארי03/01/2011מוטי שלום
אינני מעביר כך תוכניות אימון- אלא באופן אישי
לשאלתך באופן עקרוני כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבולת לב ריאה-מדרגות - תגובה
תומר ניסני15/02/2011כחיזוק לדבריו של דני,הבאתי את הגוף שלך לסף מאמץ אנאירובי.
המטרה להתחיל בעקומת המאמץ באופן מבוקר ואחיד,על מנת לחזק את שרירי הרגליים תוף פיתוח עח כדאי לעבוד על כמה תרגילים פרייסטייל לחיזוק ומניעת פציעות:
מכרעיים חזיתיים ןצידיים,דיפ סקוואט וסומו סקוואט,עבודה על תאומיים על מדרגה עם התנגדות.
אלו מקצת התרגילים שניתן לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)