מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס מדא''גים לאזרחותאלון10/01/2011
שלום, אני חייל שבקרוב משתחרר , במהלך שירותי עברתי קורס מדא''גים.
מדריך אימון גופני ומדריך חדר כושר.
אני יודע שזה לא תקף אם אני רוצה להדריך בחדר כושר אזרחי, אבל האם זה מאפשר לי להדריך בכל מיני חוגים למיניהם של כושר קרבי והכנה לצבא?
אם כן אשמח לקבל עוד פרטים על מקומות כאלו שמחפשים אנשים כמוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מדא''גים לאזרחות - תגובה
דני בארי11/01/2011אלון שלום.
יש הבדל (חוקי) בין התעודה האזרחית לצבאית.
מבחינת חוק הספורט אין הבדל בין הדרכת חדר כושר להדרכת קבוצת כושר קרבי- למרות שיש הרבה מקומות שמאפשרים זאת- אך כך בחשבון שאם חלילה קורה משהו אין לך ביטוח!!! מאחר ואחד מסעיפי החובה בביטוח הוא מדריך ספורט ע"פ חוק!!! (להזכירך אזרחי).
מה שכן אני יודע שישנם השלמות קצרות אשר מתירות לך לאמן במסגרות אזרחיות
מציע לבדוק במקומות אשר המלמדים הדרכת ספורט.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו בווינגייט?
אלון11/01/2011אתה מתכוון למקומות שבהם מסתכלים על הקורס שעשיתי בצבא ומאפשרים לי להשלים את מה שחסר לי בכדי שתהיה לי תעודה תקפה גם לאזרחות?
אני מכיר שרק בווינגייט יש הדרכות ספורט כאלו, יש מקומות אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו בווינגייט? - תגובה
דני בארי12/01/2011אני יודע שבוינגייט עושים, אינני מכיר עוד מקומות אבל אין בעיה להתקשר למקומות עם קורסי הדרכה ולשאול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)