קב"א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קב"א
    רז
    28/01/2011

שלום,

נכנסתי לאתר "עולים על מדים" ופרסמו את הקב"א: 48 ודפ"ר 40. אני יודעת שזה נורא נמוך אבל קיבלתי את התפקיד שרציתי, אני לא מרגישה שהקב"א והדפ"ר באמת משקפים את הידע שלי. אבל האם יסתכלו עליי באופן שונה בצבא, זה יכול להשפיע על ההתקדמות בתפקיד ולמנוע קצונה למשל.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קב"א

הוספת תגובה

• קב"א - תגובה

דני בארי
    29/01/2011

זה שקבלת את התפקיד זה כבר טוב.
    לשאלותיך במהלך השירות עצמו זה לא אמור להשפיע אך עם נתונים כאלו אינך מתאימה לפיקוד (כולל קורס קצינים) לגבי שאר הדברים הכל תלוי ביכולותייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתגייסת יקרה

עומר
    20/02/2011

אני רוצה להביא כאן תיקון. אפשר לצאת גם לפיקוד עם קב א 48 זה לא סיפור גדול פגשתי כמה קצינים שאחד מהם אפילו ביחידה מובחרת מאוד עם קב א 48 נכון שלא תצאי ישר לפיקוד אבל הקב א ממש לא מכשול
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתגייסת יקרה - תגובה

דני בארי
    20/02/2011

כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל אך יש לציין שהסיכוי לא גבוה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה