עקמת קשה וגיוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת קשה וגיוס
    ז'מבי
    05/02/2011

שלום שמי א' אני בן 18 וחצי ויש לי גיוס בעוד חודש, כשהגעתי לצו ראשון לפני כשנתיים אם אני זוכר נכון, העקמת אצלי עדיין לא נמדדה אבל הוגדרה כקלה-בינונית והיא באמת שלא הפריעה לי מבחינת כאבים רק מבחינה אסטית מה שגרם לי לדכאונות עד היום, אבל הבנתי שאין מה לעשות ואצטרך להתגבר על הבושה אלה החיים שניתנו לי.

עכשיו הבעיה היא, שכיום העקמת שלי היא ב56 מעלות והיא הוגדרה כקשה-קשה מאוד, ויש לי המלצה לניתוח, ואסור לי להרים יותר מ 5 ק''ג.

בנוגע למה שאני מרגיש אלה כאבים מייסרים בתדירות של פעם ביומיים, אבל הכאבים יכולים לבוא גם אחרי המאמץ הכי קטן לדוגמא אם אני מצחצח שיניים ומתכופף לעבר הברז הגב מתחיל לכאוב למטה בשריר, גם כשאני מטאטא בבית הכאב מתחיל, גם לאחר הליכה ממשוכת או ריצה, ואלה כאבים שהורגים אותי כאילו קורעים אותי לא סתם כאב שאפשר להתגבר עליו כמו חתך אלה זה כאב שכאילו מתפשט לשאר החלקים בגוף ומחליש אותי.

בכל מקרה, בתאריך 1.1 השנה הבאתי המון מסמכים מרופאים ומכתב ממני ומההורים, וביקשתי לערער על הפרופיל (הפרופיל שנקבע לי בצו ראשון הוא 72) והבעיה שהבאתי את המסמכים, אמרו לי שזה בטיפול אבל הקדימו לי את תאריך הגיוס למינוס חודשיים, וכשאני מתקשר אומרים לי שהם לא יודעים על מה הם מדברים ויענו אין שום ועדה.....

מה אני אמור לעשות? אני לא מעוניין לשרת עם הגב במצב שלי, אני מרגיש שאני פשוט אמות שם, חבל על הבריאות שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת קשה וגיוס

הוספת תגובה

• עקמת קשה וגיוס - תגובה

דני בארי
    05/02/2011

שלום.
    הדבר היחיד שאתה יכול לעשות טרם גיוסך לשלוח פקס ללשכת הגיוס עם הממצאים החדשים ועם המידע הרפואי ולבקש וועדה רפואית חוזרת.
    במידה ולא תקבל אותו עקרון עם גיוסך לצה"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה