מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימונים לקורס אחידג17/05/2011
היי אני עוד חודשיים וחצי מתחיל קורס אחיד ורציתי לקבל בבקשה חוות דעת על איך שאני מתאמן לקראת הבוחן כניסה.
אני מבצע 3 אימונים בשבוע שכל אימון כולל אימון ריצה ואימון כח.
מבחינת הריצה אני עושה 2 ריצות נפח של 40 דקות כל ריצה בקצב אישי של דופק נמוך עד בינוני. ועוד ריצה אחת של אימון אינטרוואלים של חימום לפני ואז 500X6 בקצב גבוה.(דקה ו40 לאינטרוואל.זמן מנוחה 2 דקות בין אחד לשני).
המטרה בבוחן כניסה לרדת מה 13 דקות לריצת 3000 אבל אני רוצה להגיע ל12 ומטה..
מבחינת כח: מתח- בבוחן צריך לעשות 12ואני עושה 20,אבל בכל אימון אני עושה סט מקסימום ואז 3 סטים של 13 חזרות.
מקבילים- אותו הדבר רק שאת המקסימום אני עושה 30.
בטן- כל אימון אני עושה 250 לפי וריאציות שונות..
אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת במהרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים לקורס אחיד - תגובה
דני בארי22/05/2011ג' שלום.
האימון שלך בסדר גמור, הדבר היחיד שהייתי מוריד את ריצת הנפח- אין שום קשר לריצת ה-3000.
כשאתה רוצה פסטה טובה אתה הולך למסעדה איטלקית ולא מסעדה רגילה!- רוצה לומר אם ברצונך לשפר את ה-3000 תתאמן על הריצה הזאת במרחק זהה או מעט יותר ולא ריצת 40 דק'
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימונים לקורס אחיד - תגובה
תומר ניסני23/05/2011בהמשך להמלצתו של דני ידידי.
יש ריצות נפח ואיכות מומלץ לבצע בעיקר בריצות נפח ארוכות וריצות איכות.
ריצת ה-500 מטר שביצעת במהותה בסיס לריצות בינוניות מהירות .
על מנת לבצע ריצת 3000 מטר בקצב טוב הבסיס לריצה צריך להיות כך:
1) בסיס קילומטראג' גבוהה(ריצות נפח).
2) ריצות בעלי איפיון של הגעה לסף המאמץ לאורך זמן ושיפור איכולות האירובית העצימה (ריצות על בסיס 1000 שילוב פירמידות וירידה בקצבים).
ושיפור המהירות בהתאם לריצה(ספקטרום הריצה צריך לנוע מ 400 עד 1000 בקצבים גבוהים).
בקשר לכח האימון צריך לכלול יותר חזרות הבסיס מצוין אבל הגוף שלנו מגיע למצב שאין התקדמות אם לא משנים את האימון עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימונים קורס אחיד
ג24/05/2011זה קצת סותר את מה שדני אמר..אתה אומר שכן צריך ריצות נפח..ודבר שני אם תוכל להסביר יותר על האינטרוואלים אני הרי לא יכול לעשות כל אימון שיהיה עצים מאוד הגוף בסוף יקרוס לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)