מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורס קציניםליאן09/06/2011
היי אני אומרה לצאת לקורס קצינים בקרוב, וחשוב לי להצליח בבר-אור, וגם בכלל להכנס קצת לכושר... התחלתי לרוץ 2000, כרגע אני רצה ב14 דקות בערך, אבל זה מאוד קשה לי ואני ממש סחוטה בסוף... מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את זה וכל כמה זמן כדאי לרוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס קצינים - תגובה
דני בארי10/06/20113 אימונים בשבוע כשפעם ראשונה תעשי "מבחן כניסה"- כמה את רצה בדיוק 2000 לאחר מכן את מוסיפה 10% לזמן ולמרחק
לדוגמא: הזמן המדויק הוא 14 דק' בריצה השנייה את אמורה לרוץ 2,200 כשהזמן הוא 15.40
לאחר שבועיים עשי שוב מבחן 2000 ובמידה ורצת 100% בכל ריצה את תשפרי התוצאה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברו-אור למכים
יניב10/06/2011עוד שבועיים אני אמור לצאת להכנה למכים אבל הבעיה שלי היא הכושר, אני לא יכול לרוץ מהר מספיק.. רצתי 9:10 בשביל ה05 ובשביל ה07 רצתי 8:51 כשאני גמור בסוף, למרות שהייתי צריך להגיע ל8:45..
בקורס מכים עצמו אני צריך לרדת יותר למטה.. לפי מה שהבנתי ל7:45.. אין לי מושג איך לעשות את זה.. יש דרכים לשפר את הריצה במיוחד ל2000?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברו-אור למכים - תגובה
דני בארי11/06/2011יניב שלום.
לצערי בשבועיים לא ניתן לרדת ב1.06 בריצת 200, בטח ובטח שסיימת את ה8.51 עם הלשון בחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)