קורס קצינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס קצינים
    ליאן
    09/06/2011

היי אני אומרה לצאת לקורס קצינים בקרוב, וחשוב לי להצליח בבר-אור, וגם בכלל להכנס קצת לכושר... התחלתי לרוץ 2000, כרגע אני רצה ב14 דקות בערך, אבל זה מאוד קשה לי ואני ממש סחוטה בסוף... מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את זה וכל כמה זמן כדאי לרוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס קצינים

הוספת תגובה

• קורס קצינים - תגובה

דני בארי
    10/06/2011

3 אימונים בשבוע כשפעם ראשונה תעשי "מבחן כניסה"- כמה את רצה בדיוק 2000 לאחר מכן את מוסיפה 10% לזמן ולמרחק
    לדוגמא: הזמן המדויק הוא 14 דק' בריצה השנייה את אמורה לרוץ 2,200 כשהזמן הוא 15.40
    לאחר שבועיים עשי שוב מבחן 2000 ובמידה ורצת 100% בכל ריצה את תשפרי התוצאה
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברו-אור למכים

יניב
    10/06/2011

עוד שבועיים אני אמור לצאת להכנה למכים אבל הבעיה שלי היא הכושר, אני לא יכול לרוץ מהר מספיק.. רצתי 9:10 בשביל ה05 ובשביל ה07 רצתי 8:51 כשאני גמור בסוף, למרות שהייתי צריך להגיע ל8:45..
    בקורס מכים עצמו אני צריך לרדת יותר למטה.. לפי מה שהבנתי ל7:45.. אין לי מושג איך לעשות את זה.. יש דרכים לשפר את הריצה במיוחד ל2000?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברו-אור למכים - תגובה

דני בארי
    11/06/2011

יניב שלום.
    לצערי בשבועיים לא ניתן לרדת ב1.06 בריצת 200, בטח ובטח שסיימת את ה8.51 עם הלשון בחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה