מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שניישושי02/10/2008
שלום.. יש לי בפנים מתחת לעיינים שקיותתת איך אני יכולה להוריד אותם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני..
רוית אסף02/10/2008היי,
שקיות מתחת לעיניים ניתן להוריד ע"י ניתוח, אם זה ממש דרמטי או לנסות מעט לטשטש בעזרת קונסילר מתאים. בכל מקרה אם זה מאוד מפריע לך, ממליצה לך להיוועץ בכירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי:)זקוקה לעזרהג'וזפין02/10/2008
אני זקוקה להמלצה על קוסמטיקאית טובה שמטפלת בבעיית סבוריאה בפנים באזור ירושלים. לצערי אין לי ממי לבקש המלצה שכן בסביבה שלי אף אחת לא הולכת לקוסמטיקאית(או שלפחות לא לכזו שיכולה לטפל בבעיה הזו).התייאשתי כבר לגמרי,ואני גם לא יכולה ללכת לסתם מישהי,מכיוון שלא אעיז להפקיד את פניי בידי מישהי לא מקצוענית,אחרי כל הדברים שעברו על עור פניי....מקווה שתוכלו לעזור!!! תודה מראש על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית בירושלים- מישהי מכירה???
רוית אסף02/10/2008אשמח אם בנות הפורום ימליצו לך, אינני מכירה קוסמטיקאית בירושליים. סורי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגו'זפין שלום
אילה כהן03/10/2008המלצה חמה שלי חנה גור באזור תלפיות בירושלים חפשי את הטלפון שלה ב 144 יש לה שנות וותק רבות והיא פשוט קומטיקאית מעולה . שבת שלום אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!רצתי לקבוע תור:)שבת שלום..
ג'וזפין03/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!יובל30/09/2008
בת 14 בעלת פצעונים: מה עדיף יותר- לפצעוני בגרות- לקנות את כל המסכות הסבוני פנים מהסופר פארם או לא משנה מאיפה או לקנות מישחות ודברים מהרופא במחירים גבוהים דברים טובים , או לעשות את כל המסכות הבייתיות הפשוטות מהאינטרנט!? הכסף הוא לא העיניין שלי, ולא מה שמעניין אותי אלא מה יותר עוזר - אילו דברים באמת יעזרו לי לפצעונים ושיעלימו לי אחת ולתמיד אותם!!!!!!!! מאוד חשוב שתענו לי! בתודהה מראש יובל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל...
רוית אסף02/10/2008היי מתוקה,
דבר ראשון לכי לרופא עור. רצוי לטפל בפצעונים בעזרת תכשירים רפואיים מתאימים. סבוני פנים או ג'לים לניקוי הפנים רצויים בכל מקרה, אך חשוב שיותאמו לסוג עורך. סביר להניח שעורך שומני, לכן השתמשי בג'ל לניקוי הפנים המתאים לעור שמן.
אגב, תכשיר רפואיי לא אמור להיות יקר, להיפך לרוב מדובר במשחות רפואיות שניתן לרכוש רק בהפניית רופא.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוית ברכות להשקת ליין איפור על שמךאילנה כסיף28/09/2008
היתה השקה מקסימה ואת מדהימה. המוצרים מדברים בעד עצמם ולדעתי הם יהיו הדבר הבא באיפור. בהצלחה. אילנה כסיף, OPI מומחית לטיפוח היד והרגל נייל סטודיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה המדהימה!! תודה מקרב לב!
רוית אסף02/10/2008מליון תודות, זה מרגש ומחמם את הלב....
שמחתי מאוד לראותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרויתסיגל24/09/2008
האם כבר פתחת ביה"ס בת"א?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסניף בת"א טרם נפתח, אעדכן בקרוב...
רוית אסף02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהאחת22/09/2008
יש לי שאלה.. יש לי צלקות אקנה בינוניות.יש לי שאלה האם ניתן לאפר את האיזור בצורה טובה לפרק זמן כמה שיותר ממושך? האם כדאי להשתמש בקונסילר כלשהו? מה כדאי לעשות? אני ניסיתי סתם להשתמש בקונסילר רגיל של shiseido אך זה לא מכסה ולא עוזר בכלל... עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף23/09/2008
צלקות אקנה, אפשר בהחלט לטשטש ואפילו לכסות (תלוי עד כמה הן משמעותיות). הכי נכון זה בעזרת קונסילר בגוון עורך. הקונסילר מוצק ובעל כיסוי טוב יותר ממיקאפ. אולם, רצוי לא ליצור מסכה באזור, אלא בעזרת ספוגית לחה, בצורת טפיחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות פתוחות בפניםיעלי16/09/2008
מה ניתן לעשות המרא ה בפנים לא חלק הנקבוביות נראות כמו חורים קטנים בפנים במיוחד באור יום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכלי...
רוית אסף17/09/2008היי,
ניתן לטפל בנקבוביות פתוחות ע"י מסכות מתאימות. ממליצה לך להגיע לקוסמטיקאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.גיא...15/09/2008
אני בן ולא בת אולי יש פה כמה בנים אבל לא משנה. השאלה שלי היא כזאתי: לא משנה באיזה שעה אני הולך לישון ואני מתמיד בזה. "השקיות" מתחת לעיניים נשארות לי תמיד ואני לא יודע איך להוריד אותן. אשמח אם תגידו לי איך. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גיא..
רוית אסף17/09/2008היי,
שקיות מתחת לעיניים, לרוב זה עניין גנטי ואין דרך להעלימם (מלבד ניתוח..) אבל בהחלט ניתן להקל ולטשטש. השאלה אם יש לך "שקיות" או כהויות. שקיות זה נפיחות של העור מתחת לעיניים בעוד כהות מתבטאת רק בגוון כהה ללא נפיחות. מדברייך, נראה לי שאתה מתכוון לכהויות שאכן מתעצמות מחוסר שינה וחוסר מים. לכן, שתייה מרובה שתזין גם את עור הפנים חשובה מאוד. מעבר לזה, ניתן לטשטש במעט קונסילר (רק במקרה של כהות) בהיר יותר מגוון העור. אתה יכול ממש לשים בנגיעות קלות באזור שלא יראה "מאופר" מדי אלא רק בהיר יותר.
חוץ מזה, יש כל מיני "תרופות סבתא" כמו תיוני צמחים שניתן להניח או מסכת קרח..
מקווה שקצת עזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינת15/09/2008
שלום רב, אני סובלת מכתמים בפנים עקב אקנה. מאחר שאני מתביישת בהם, אני שמה קונסילר כל הזמן ולכל מקום שאני הולכת. שאלתי היא: האם הקונסילר יכול להזיק לי לפנים, והאם יתכן שהוא בעצמו מוציא חצקונים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רינת
רוית אסף15/09/2008היי
עקרונית בהנחה שאת משתמשת בקונסילר איכותי, הוא לא אמור להזיק. קונסילר לא מוציא חצ'קונים, אלא אם הוא שומני מדי, יתכן ולא מתאים לך. בכל מקרה אני מציעה שתטפלי באקנה מבחינה רפואית (מניחה שאת עושה זאת...). לגבי כיסוי האקנה, נראה לי שקונסילר יכול ליצור מראה מדי כבד מדי ולכן את יכולה באזור הפצעונים לטשטש ע"י קונסילר שהוא מרוכז יותר, ועל כל הפנים למרוח מייק אפ קליל שיקנה גוון אחיד לעור הפנים.
אגב, אל תנסי לשים כמויות של קונסילר/ מייק אפ על הפצעונים בתקווה להעלימם. כי ככל שתיצרי שכבה עבה יותר, המראה יראה מסכתי ולא טיבעי ולא בטוח שהפצעונים א יבלטו יותר. לכן, מעט קונסילר לטשטוש ומריחת מייק אפ עדין וקליל לאחידות הגוון.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוית - תה ירוק?אחת10/09/2008
האם תה ירוק משפיע על מראה העור? ראיתי ראיון עם דוגמנית קוסמטיקה ידועה שטענה שהיא שומרת על המראה בעזרת שתיה של תה ירוק. יש בזה משהו בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה ירוק???
רוית אסף11/09/2008לא שידוע לי..., עקרונית עדיף לשתות הרבה מים (לפחות 12 כוסות ביום) לשמירה על עור רענן ולא יבש. תה ירוק, טוב ועוזר לחילוף חומרים טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה ירוק
דנה'לה14/10/2008נחשב לאנטי- אוקסידנט חזק וטבעי כמו גם לאנטיאייגינג' ו מעבר לכך שמנקה את המעיים הוא מצויין לעור הפנים, ישנם תכשירים וסבונים קוסמטיים מצוינים שמבוססים עליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור לטשטש חוסר בגבהרן10/09/2008
שלום רב, איפה ניתן להשיג כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי גבה....
רוית אסף11/09/2008היי,
אם הכוונה למלא את הגבה, אז הכי נכון למראה טיבעי זה באמצעות צללית בגוון הגבה בעזרת מברשת זוויתית דקה וקשיחה. לחילופין יש עיפרון פיגמנט שגם יוצר מראה טיבעי, ניתן להשיגו אצלן קוסמטיקאיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירה31/08/2008
שלום רב, עשיתי לעצמי שיזוף של ג'ייד הצבע דווקא בסדר הבעייה שלא יצא לי אחיד יצא לי פסים פסים כנראה שהמריחה לא היתה טובה. איך אני יכולה להוריד אותה? (אם אפשר משהו ביתי שאני יוכל להוריד במידי) ואיך אני יכולה למרוח בלי שיהיו לי פסים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף לא אחיד...
רוית אסף02/09/2008הקרמים המשזפים יורדים במים, מקלחת אחת - שתיים וכל הצבע יורד. זה הפתרון היחידי.
לשם השגת גוון אחיד, יש למרוח את הקרם בצורה אחידה על כל הגוף. הפסים נוצרים, בדר"כ אחרי כמה מריחות כאשר יש שכבות אחת על השניה ובמקביל באזורים מסויימים הצבע יורד, לכן, נוצרים הבדלי הצבעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירה
שלי23/09/2008יש לי נסיון גדול עם כל הקרמים המשזפים גם את של גייד ניסתי, לאחרונה נסיתי את הקרם של לוראל והוא פשוט מעולה קודם כל כי רואים את הצבע הוא לא שקוף כמו שלי גייד ועדיף שתעשי את המריחה באור יום ממש ככה את יכולה לראות אם נוצרו לך פסים גם לי הייתה את בעיית הפסים והקרם של לוראל פתר לי את הבעיה, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות לבנות בודדותהילי26/08/2008
שלום, צמחו לי מספר שערות לבנות באיזור הצדעיים, מדובר בכ-5 שיערות ולכן אני לא רוצה לצבעו, אך הן בולטות בגלל שיש לי שיער כהה, מה לעשות האם לתלוש אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!!
רוית אסף27/08/2008היי הילי,
ממש לא לתלוש! נראה לי ממש לא דרמטי 5 שיערות, כשזה יגבר, ניתן לצבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנסות באיפור בבית הספראילנה23/08/2008
שאלה האם קיים בבית הספר שלכם מתלמדות שמאפרות בסכום סימלי או ללא תשלום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה שלום
אילה כהן24/08/2008לא ציינת מהיכן את בארץ , בכל מקרה בשמחה רבה בתאום עם אחד מבתי הספר שלנו נשמח לראותך . התקשרי למס הטלפון המופיע באתר שלנו. נשמח אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבוע לגבותסיגלי23/08/2008
היי רוית, אשמח לקבל ממך המלצה למישהיא טובה באזור המרכז שעושה איפור קבוע לגבות,שם וטלפון ואם יש לה גם אתר,שאפשר כמובן להתרשם מהעבודות שלה! המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה,תודה!!!
סיגל25/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
רוית אסף25/08/2008אני מכירה את ענת מביוטי לוק, אולם היא נמצאת בכפר סבא. לגבי מישהי מהמרכז, אישית אני לא מכירה, אבל אני מאמינה שבנות הפורום תוכלנה להמליץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)