מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמצום רווח בגבהרות27/08/2009
שלום.
לפני ארבע שנים יצרו לי רווח ענקי בין גבה אחת לשניה, מאז אני מנסה "לצמצם פער" השיער גדל באזור אך בצורה דלילה מאוד עם רווחים לא לענין. זה ניראה "לא לפה , ולא לשם".
ניסתי לצבוע את האזור עם עיפרון ( למלא אותו)- זה ניראה מבהיל.
יש למישהוא רעיונות ? אשמח לנסות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמצום רווח בגבה
ליסה מגנזי וינוקור28/08/2009שלום רות!!
ישנה בעיה ידועה עם הגבות שלפעמים הגבות לא צומחות אחרי המריטה.
קיימים 2 פתרונות:
1.עפרון מיוחד עם פיגמנט מיוחד שמתאים את עצמו לצבע הגבות הטבעי שלך. אני מבינה שניסית אבל אולי הוא לא בדיוק מתאים בשבילך. תאמיני לי רות שהרבה דוגמניות משתמשות בעפרון מיוחד כדי להפוך את הגבה לגבה מושלמת אולי תמשיכי לבדוק עד שתגיעי לעפרון הנכון
2.אופציה שניה :איפור קבוע בגבות (אבל רק אחרי שתקבלי המלצות על משהיא טובה ותראי את העבודה שלה).
שבת שלום!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!יערי21/08/2009
שלום..אז ככה יש לי בעיה ואני אשמח מאוד אם תענו לי עלייה
אני בת 16 ואני משתמשת בקרם לפנים של חברת CARELINE
זה קרם - ג'ל לחות לעור רגיל-שמן בדיוק בשבילי.
עכשיו הבעיה שלי היא שהרבה אנשים אמרו לי שלא כדאי לי להשתמש בקרם לחות על בסיס יום-יומי ובכלל לא כדאי - מפני שאני צעירה וזה עלול להרוס את הפנים שלי.
וקניתי במיוחד את הקרם הזה בשביל - young
זאת אומרת זה קרם המיועד לצעירים.
אבל בכל זאת אני מפוחדת
אם זה באמת לא טוב להשתמש בגילי בקרם לחות לפנים, אז מה כן כדאי או שמא לא כדאי לי בכלל??
ואם לא כדאי לי בגיל כזה צעיר, אז מאיזה גיל כן אפשרי להשתמש בקרם לחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
יערי21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיערי....
רוית אסף21/08/2009היי מתוקה,
לא מכירה את הקרם שציינת, עקרונית את בהחלט יכולה להשתמש בקרם לחות, אפילו מומלץ, היות ויש בו מקדם הגנה ולכן חשוב לפני היציאה אל השמש הקופחת... אולם היות ואת נערה צעירה וללא בעיות עור, אז חשוב שהקרם יהיה קליל ולא שומני , שיותאם לעורך. את יכולה לנסות ג'ל לחות במקום קרם, הוא קל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליסה :-)
יערי22/08/2009כן..אני גם ככה צריכה את הקרם הזה כי בחודשיים האחרונים נכוויתי פעמיים בפנים
וכוויות של דרגה אחת מסוכן מאוד
והבנתי, ממש מודה לך שענית לי!! (-:
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרווית (-:
יערי22/08/2009אני מצטערת התבלבלתי ביניכן, תודה שוב על התשובה רוויתוש! (-;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכייף ממוש!!!
רוית אסף22/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היושמהממת בסרט21/08/2009
יש פה משהו?
או ותאמינו לי כל הקרמים שרשמו סתם ציוף,
לא ניסיתי אבל דודה שלי ניסתה והפנים לשלה הפכו גועל ולכח לה חצי שנה עד שזה עבר
וגם אז נשאר קצת פצעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היוש
ליסה מגנזי וינוקור21/08/2009לא הבנתי למה את מתכוונת לקבי הקרמים .מה היה לדודה שלך בפנים ?ובמה השתמשה?מאיפה היא רכשה את החומרים לפנים?
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, שאלה חשובה!!! בבקשה עזרה!!יערי20/08/2009
שלום..אני בת 16 ורציתי לשאול -
אם מותר לי להשתמש על בסיס יום יומי בסבון לפנים עם גרגירים וזה חברה של "dove"
אם לא מומלץ לי להשתמש בגילי, אז מה כן עדיף?
אשמח לתשובה מהירה, תודה מראש! (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערי
ליסה מגנזי וינוקור20/08/2009היי יערי .
אין כל בעיה בשמוש ,כי הגרגרים לא מאוד חזקים .אבל תנסי לא לשפשף את העור חזק מדי.לעשות בעדינות.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(-:
יערי20/08/2009אוקיי תודה רבה! יום טוב(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיערי
ליסה מגנזי וינוקור21/08/2009בכיף יערי!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים נקי!!מורן16/08/2009
אני תוהה כל הזמן איך כל מיני דוגמניות בנות 15-16 ?(גם שחקניות ) שומרות על עור הפנים
לא יעזור כלום אני אתחצ'קן לפני מחזור איך זה לא קורה אצלן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים נקי
ליסה מגנזי וינוקור16/08/2009היי מורן!
אין דבר כזה שאין להן פצעים , פשוט מאפרים לפני הצילומים בצורה ממש טובה ואנחנו לא רואים ממש מקרוב את הפנים ,כי אם היינו יכולים לראות מקרוב היינו מגלים את הפצעים..הפצעים זה הליך טבעי לפני המחזור ואין להן "פטור" ...
בטח רוית היקרה כדוגמנית ובעלת בית ספר לאיפור מכירה מקרוב את הפנים של הדוגמניות ....
לא לקחת ללב ...
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
מורן18/08/2009אמא שלי עובדת עם דוגמניות על בסיס יומיומי ואני גם פוגשת אותן וגם כשהן בלי איפור אין להן שום פצעון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה לפני מחזור
סיווני18/08/2009האמת שגם לי הו פצעונים מעצבנים כאלו לפני המחזור, ומאז שהתחלתי להשתמשת בגלולות פמינט (שמונעות גם הריון) הפנים שלי ממש נהיו חלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורא!
מורן19/08/2009אני שונאת את פני פיצה שיש לי לפני מחזור
איך גלולות בדיוק עוזרות לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורא!
ליסה מגנזי וינוקור19/08/2009היי מורן !
אם יש לך פצעים עד כדי כך (עפ"י התאור שלך פני פיצה זה הרבה)לפני המחזור עלייך לפנות לרופא עור. הרופא ישלח אותך לבדיקות דם הורמונליות ובמידת הצורך יתאים לך יפול תרופתי.
חבל שתרגישי רע עם עצמך ...ההכי חשוב לא לגעת בפצעים ולא לפוצץ אותן כי אחרת יהיה לך נזק.
אל תתייאשי ,זה דבר חולף...
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה לפני מחזור
ליסה מגנזי וינוקור19/08/2009היי סיווני !
אני ממש שמחה שהרופא המליץ לך על גלולות נכונות , כי לפעמים זה קשה להתאים טיפול תרופתי לפצעים..וצריך לנסות כל מני סוגים עד שמגיעים לסוג המתאים .
שתמיד תהני מפנים חלקות!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
מורן25/08/2009אבל איך גלולות עוזרות בדיוק מה הן עושות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
ליסה מגנזי וינוקור26/08/2009מורן שלום!
הגלולות למעשה גורמות לכך שיהיה בגוף איזון הורמונלי תקין.
השרבה פעמים קורה שיש עליה של ההורמון הזכרי( טסטוסטרון) וכתוצאה מכך יש פצעים ושיעור יתר בגוף ואם לוקחים את ההורמונים עפ"י ייעוץ רפואי זה ממש עוזר.
להתראות!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להמלצהליהי11/08/2009
על מכון יופי באיזור ת"א והמרכז הכולל מספרה פדיקור מניקור ושאר פינוקים למיניהם(מסאג',ארוחת בוקר וכו').
רוצה להפתיע את אמא ליום ההולדת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להמלצה
ליסה מגנזי וינוקור11/08/2009היי ליהי אהבתי את הרעיון שלך!!
אולי את צריכה לחפש "ספא" ,כי ב"ספא" יש את כל הפינוקים באותו מקום .
כדאי רק דרך המלצות של אנשים ותשאלי על איכות הטיפולים , נקיון המקום וכו'.
אני אישית לא מכירה כל כך...אבל גם תוכלי להתרשם דרך אתרי ספא באינטרנט.
אני בטוחה שהיא ממש תהנה!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמה קולורבדוי11/08/2009
שלום , יש לי פצעי בגרות שאני מעוניין להסתיר.
אמנם זה נשמע מוזר כי אני בן , אבל ניסיתי מייקאפים שונים
ואני לא מרוצה מאף אחד מהם. אף אחד לא נותן לי כיסוי מושלם ( במיוחד לא באור שמש בו כל הפצעים "יוצאים החוצה" ) לאחרונה המליצו לי על המייק אפ של חברת קריולן " דרמה קולור "
קראתי עליו באינטרנט שהוא מעולה ושהוא נותן כיסוי מושלם . האם אתן ממליצות עליו ? הוא באמת יסתיר לי הכל ? גם באור שמש ? וגם , אם אקנה אותו כדאי לי לרכוש גם את הספריי המקבע של אותה החברה ? אם המייק אפ הזה לא מומלץ , על איזה מייק אפ אתן ממליצות לי ? אחד שיענה על כל הדרישות שלי . תודה רבה לכן וסליחה על השאלות הרבות.
לילה טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
ליסה מגנזי וינוקור11/08/2009שלום לך !
עניין הסתרת הפצעים זה רצון אצל כולם וזה מאוד טבעי.
אני לא יכולה להמליץ לך על חברה זו או אחרת מאחר והנהלת הפורום לא מסכימים לכך. אבל אני כן רוצה לשאול אותך, האם הלכת לרופא עור על מנת לבדוק מה ניתן לעשות לטיפול בפצעים ?
כי הכי חשוב לטפל "בגורם" של הפצעים אחרת לא תצא מזה.
לעניין המייק - אפ חשוב לבחור אויל פרי(ללא שומן) ועם מרקם קליל ,כי אחרת מצב הפצעים יחמיר.
שתצליח!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצעונים שיוצאים לפני מחזור.....08/08/2009
שלום , אני בת 14 , תמיד שבוע לפני שאני מקבלת מחזור יוצאים לי פיצעונים על הפנים.
האם יש תרופת סבתא לפיצעונים האלה שיוצאים לי לפני המחזור?אני מנקה את הפנים במי פנים ושמה משחת אקנה , אבל זה לא כ"כ עוזר , כמה ימים אחרי שהמחזור מסתיים הם יורדים לאט לאט .
אבל זה בערך שבועיים שאני מסתובבת עם פיצעונים על הפנים ואני לא יודעת איך להוריד אותם .
ועוד משהו , יש לי 2 קמטים ארוכים אחת מתחת לשני על המצח , למה לעזזל בגיל 14 ?????
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים שיוצאים לפני המחזור
ליסה מגנזי וינוקור11/08/2009שלום לך !
לגבי הפצעונים אין כל כך מה לעשות איתם כי תהליך טבעי של הטבע שלנו וזה קורה כמעט לכולן. הם ילכו תוך מספר ימים. מה שאת שמה זה בסדר כי אין משהוא אחר יותר טוב לפצעים של תקופת המחזור.
לעניין הקמטים על המצח , או שזה תורשתי או שלפעמים יש צורך במשקפיים ורצוי לעשות בדיקת ראיה .מה שבטוח זה לא סימן להזדקנות מוקדמת של העור כך שאין לך מה לדאוג בכלל.
בהצלחה!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה דחוף דחוף עצהקארין ?06/08/2009
אני רוצה להשתזף אבל יש לי בעיה .
לפעמים אני משתזפת אבל לפעמים אני נשרפת
זה לא העיניין
אני רוצה לדעת עם שיזוף בשמן גזר מזיק?
ומה עושה שמן תינוקות בזמן שיזוף לעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרה
ליסה מגנזי וינוקור07/08/2009היי קארין !
קארין יש להשתמש אך ורק בקרם/שמן שיזוף בעל מקדם הגנה עם אישור של משרד הבריאות כמובן ותקן אוסטרלי (כי האוסטרלים מאוד מחמירים עם התקן עקב בעיית האוזון בארצם).
אין להשתמש בכל חומר בלי מקדם הגנה אחרת את מסכנת קודם את חייך עקב סרטן העור ושנית העור מזדקן בטרם עת.
ללכת בשעות המותרות בלבד .
שיזוף חכם!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיזוף נכון...
רוית אסף08/08/2009היי,
עקרונית, שיזוף, כידוע לכולנו, אינו בריא, אבל, היות ורובנו כן רוצות להשתזף, אז כמובן שעדיף בשעות בהן השמש אינה שורפת, או בבוקר מוקדם או בשעות אחה"צ,
לגבי שמן גזר/ תינוקות וכו' , כולם מטגנים את העור... בכל מקרה עדיף למרוח שמן מאשר כלום, היות וגם בשמן יש מקדם הגנה, אומנם נמוך, אבל עדיף מכלום וגם אז להקפיד לא להרדם בשמש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אחרי אקנהאולגה06/08/2009
שלום רב,
האם קיימות משחות יעילות נגד צלקות כתוצאה מאקנה?
אם כן איזה? והיכן ניתן להשיג?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אחרי אקנה
ליסה מגנזי וינוקור06/08/2009היי אולגה!
אולגה חשוב לי לדעת מה גילך ו אם את לוקחת טיפול תרופתי.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שומניליטל01/08/2009
1. אני בת 26, ויש לי עור שומני מאוד ! (בעיקר באיזור האף והסנטר). אני מקפידה לשטוף את הפנים בוקר וערב עם ג'ל ניקוי לפנים וכמו כן מבצעת מדי פעם שטיפה עם ג'ל גרגירים (פילינג חזק). לאחר השטיפות העור חלק, אך חוזר מהר מאוד להיות שומני.
אני סובלת מהתופעה הזאת כבר המון שנים; מה ניתן לעשות כדי להיפטר סוף סוף מעור השומני או לפחות להפחית את רמת השומניות בעור לטווח ארוך יותר??
2. האם ניתן להשתמש במסכת הבהרה טיפולית במקום במייק אפ? (אני נוהגת למרוח שכבה דקה של המסכה ללא שטיפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני
ליסה מגנזי וינוקור02/08/2009היי ליטל!
לגבי השומניות אין הרבה מה לעשות היות וזה תפקידן של בלוטות החלב שלנו להפריש חלב(שומן) . לדעתי את מטפלת נכון עם הנקיון שאת עושה .
אין משהוא שניתן לעשות על ידי מריחה חיצונית.קיימים "בשוק " חומרים שהם למעשה אמורים לאזן את השומניות בעור .לצערי לא ראיתי בכל שנות עבודתי שום קרם שעושה פלאים בנושא זה ,רק ההתבגרות הפיזיולוגית משנה את זה והעור הולך ומתייבש עם השנים.
לדעתי תשתמשי במייק-אפ "אויל פרי" כלומר ללא שומן אשר יש בתוכו כבר פודרה כדי שהעור יקבל מראה "מט".
ליטל בהצלחה!!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בהתזהמור01/08/2009
שלום רב,
ביום ראשון אני הולכת לעשות שיזוף בהתזה .
קראתי עכשיו מאמר באינטרנט על שמירה על שיזוף זה והיה כתוב דבר כזה-
לשמירה טובה ואחידה יש להתמרח מדי יום בשמני גוף המבוססים על חומרים טבעיים בלבד - כל חומר שהוא אינו טבעי עלול לגרום לירידה לא אחידה ומהירה של השיזוף.
שמני הגוף הטבעיים מלחחים היטב את העור ועוזרים במניעת עור יבש (חומרים שאינם טבעיים עלולים אף הם לייבש את העור).
ידוע כי עור יבש מתקלף, לכן כאשר העור יבש ועליו עשינו שיזוף בהתזה שמני הגוף מרפאים את העור ועוזרים לשיזוף לרדת בצורה הטובה ביותר.
מה הכוונה לשמני גוף המבוססים על חומרים טבעיים בלבד?
יש לי חלב גוף שעשוי משמן זרעי ענבים ושמן שקדים מועשר בויטמין בי 5 בשילוב תמציות וניל ושמן פצ'ולי.
זה נחשב קרם גוף שעשוי משמן טבעי ?
אם לא, אשמח לייעוץ כי התבלבלתי לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף בהתזה
ליסה מגנזי וינוקור06/08/2009שלום מור וסליחה על העכוב בתשובתי אלייך!
הכוונה של חומרים טבעיים היא למעשה שאין כל חומר משמר ,לדעתי השמן זרעי ענבים ושמן שקדים נהדרים ובכלל הויניל ופצ'ולי.מה שקורה בפועל זה שהרבה נשים לא אוהבות למרוח שמן על הגוף עקב תחושת השמנוניות בעור ולכן בוחרות במרקם של קרם .
מור רק בבקשה בדקי שלחומר שמתיזים אלייך יש אישור ממשרד הבריאות.
שיזוף נעים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטוטי עינייםדרור28/07/2009
אני בת 51 ולאחרונה ממש מציקים לי הקימטוטים הקטנים שיש לי מסביב לעיניים. ניסיתי להסתיר את זה עם מייק אפ ואני משתמשת בקרם עיניים ללילה אבל אני עדיין לא חושבת שזה עוזר יותר מידי. התחלתי להתעניין בהזרקת בוטוקס אבל כיון שאני לא מכירה נשים שעשו את זה לכן אני שואלת פה האם יודע למישהי אם יש לזה תופעות לוואי? כל כמה זמן צריך לעשות את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עשיתי
נטע02/08/2009בוטוקס וזה יוצא מעולה!
מה שטוב בבוטוקס זה שלא צריך הרדמה או או ניתוח, זה ממש פשוט ולא כואב (לי לפחות..) עשיתי לפני 5 שנים (זו הייתה מתנה לעצמי לגיל 50) ופעם בשנה אני חוזרת לד"ר רייזיס לתחזק את המילוי וגם סתם לבדוק מה שלומו (הוא נורא נחמד:). אני לא שמעתי על הרופא הזה מרעננה שזו לפני המליצה אבל אני יכולה להגיד לך שלעשות במסגרת של קופת חולים (אני עשיתי בכללית אסתטיקה) נותן לך ביטחון שתמיד ידאגו לך ויש לאן לחזור. אה ולי גם הייתה הנחה לא רעה בגלל שאני מבוטחת שלהם גם ככה. בכל מקרה איפה שלא תבחרי כדאי לך לעשות זה ממש משפר משמעותית את מראה הפנים!
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמטוטי עיניים
ליסה מגנזי וינוקור02/08/2009שלום רב!
לעניין קמטוטים סביב העיניים רצוי לפנות "לכירורג פלסטי" בלבד .רק הוא יכול לתת מענה לבעיה זו ויתכן הוא ימליץ לך על פתרון אחר :מתיחה או הזרקה של חומר אחר..
המייק אפ צריך להיות במרקם נוזלי בלבד על מנת שלא יבליט את הקמוטים עוד יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליסה -חבל שאתן מוחקות המלצות
דפנה04/08/2009על רופאים שהם מהשורה הראשונה בבוטוקס בארץ ואני אישית התקשרתי ליבואן של הבוטוקס וההלצה שקיבלתי זה ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ! הוא היום ה"רופא "לבוטוקס עם הכי הרבה הזרקות וניסיון (33 שנה רופא!)אז חבל שאתן מוחקות המלצות על רופאים ומשאירות המלצות שכנראה יש לכן אינטרס להשאיר !!!!!!!!!!!!!!!!חבל שהפורום לא אמיתי וכנה ולא לכלם יש אפשרות להתבטא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיקת המלצות
ליסה מגנזי וינוקור04/08/2009שלום יוטבת!
בפורום אין אפשרות להמליץ על רופא זה או אחר או על חברות מסחריות .זו דרישה של הנהלת הפורום .שימי לב שלא תמצאי כל פירסום של חברה או רופאים בכל הפורומים.
בברכה
ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרווית אסף.א'22/07/2009
היי...
קודם כול,ראיתי אותך בפרויקט מסלול,את פשוט מדהימה ביופייך!!!
אז ניגש לבעיה חח.
ככה,אני בחורה בהירה מאוד!הצבע עור שלי הוא לבן חיוור,לא לבן שנוטה להיות ורוד...
זה מפריע לי בצורה נוראית.זה ממש מייאש אותי ומסתכל אותי. :-(
אני יוצאת נורא בתמונות,ובאור השמש,צבע העור שלי נראה מת.
אני לא מצליחה להבין,הרי יש דוגמניות בהירות ממש.כיצד העור שלהן זוהר ונראה חלק?
אני יודעת שזה עניין של תאורה וכו וכו,אבל ראיתי כמה במציאות,מעניין אותי מה הן מורחות.האם יש קרם כלשהו?
מה אני יכולה לעשות כדי שהעור שלי ייראה יפה ולא מת?
מחכה לתשובה
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף23/07/2009ראשית, תודה, אכן היה נחמד לחזור למסלול(ועוד אחרי לידה...)
לענייננו, עור בהיר זה מקסים!!, דבר ראשון אני ממליצה לך לעבור טיפול יופי, זה מרענן את העור ומחזיר לו חיים וזוהר, זה תמיד מומלץ. לכי לקוסמטיקאית טובה שאת מכירה ותיראי שאחרי טיפול, העור זוהר.
ליום יום, דאגי לנקות את הפנים באופן קבוע ואחת לשבוע עסי את העור ע"י פילינג גרגירים (עם עורך אינו שמן), זו פעולה שמסירה את שכבות העור העליונות וכך העור מתחדש, אחרי הפילינג מירחי מסכת יופי.
אגב, בתמונות הכל יוצא מושלם אחרי פוטושופ.
בהצלחה....
לשרותך תמיד...
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודיי קוסמטיקהלילךשוורץ3922/07/2009
שלום,
נרשמתי ללימודים אצל רוית אסף השבוע, בניית צפרניים, גבות, שעווה, פדיקור מניקור עיצוב תיסרוקות.
המחירים שלהם הכי סבירים בשוק, היחס מדהיםםםםםםםםםם!!!!
מחכה בקוצר רוח להכנס לשוק הזה, אני בוגרת בי"ס מולה סנטר {ז"ל} וגיורא שביט, מאפרת שנים במקצועי, עברתי לגור באשדוד היום, ואני לא מוצאת עבודה בתחום, אשמח להתברג לצד מאפרות וקוסמטיקאיות גם בשכר הכי מינימלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים ברוית אסף=פנייה אישית לרוית
שושנה22/07/2009רוית שלום
אני מצטרפת לברכות של הקודמת
אני למדתי בבאר שבע וגם שם צוות מדהים והכי חשוב מקצועי
אני רוצה לומר לך שאני לא רק למדתי , גם אני מצליחה להרויח כסף די טוב מזה
ודרך אגב,למדתי גם איפור והשיעור שהעברת על מעושן עם השיטה שלך-רק כך אני
מאפרת מעושן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושנה יקרה...
רוית אסף23/07/2009היי,
הכי משמח אותי לשמוע תגובות כאלו של תלמידים שלנו. שביעות רצון הלומדים שלנו הינו ערך עליון עבורנו וחרוט על דיגלו של ביה"ס.
המשיכי להצליח...
שלך ואיתך...
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך, בואי אלינו....
רוית אסף23/07/2009היי,
אני שמחה לשמוע שהצטרפת אלינו ובטוחה כי תהיה מרוצה ושבעת רצון גם בהמשך לימודייך ובכלל.
אם את מחפשת עבודה כמאפרת, אשמח להציע לך להגיש קורות חיים, דרך האתר שלנו, ונזמינך לפגישה. יש לנו צורך במאפרות בסניף ת"א, ובהמשך גם באשדוד. את יכולה למסור קורות חיים גם למנהלת הסניף.
בהצלחה בלימודייך....
נתראה בביה"ס..
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)