פורום יופי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טליה
    27/11/2008

אני לא כל כך מבינה בעניין הפודרה, ורציתי לעבור ממייק אפ לפודרה. יש פודרה טובה שאתן ממליצות עליה ש - א' - מכסה טוב פצעים ב' - לא גורמת להתרבות פצעים ג' - עושה ברק בפנים. תודה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פודרה או מייקאפ???

רוית אסף
    30/11/2008

היי טליה,

עקרונית פודרה ומייק אפ אלו שני מוצרים שונים ומשלימים. המייקאפ מטרתו ליצורק גוון אחיד לעור הפניםוליצור בסיס טוב לאיפור ואילו הפודרה מונחת בטפיחות על המייקאפ למען מראה מט ועמיד.

אולם, אם עורך טוב ואינו מצריך כיסוי מאסיבי, את בהחלט יכולה להשתמש בפדרה מוצקה שתיתן כיסוי עדין. אם תרצי פודרה מבריקה, פשוט השתמשי בפודרה כזו.

בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור בעייתי-מאוד-!=[
    גבות.
    21/11/2008

רווית,שלום=] יש לי בעיה מאוד מאוד קשה ומציקה!=[ אני בת 14 וחצי,והעור שלי נורא ואיום! יש לי מלא נמשים,שערות על הפנים,חצ'קונים,ומלא שחורים!=[ מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ בקשר לזה,אז החלטתי לשאול אותך, מה אפשר לעשות? אני יודעת שיש טיפול נמשים ב"פאם קליניק"ברמת אביב. אלה לא נמשים יפים כאלה,אלה כתמים לא מוגדרים כאלה! עם השערות אין לי מושג מה לעשות!,יש לי גם מלא שערות בייבי,כמו שיש לג'ניפר לופז, מכירה?השערות הקטנות האלה שגודלות מלפנים ולא צומחות יותר. עם השחורים אני גם לא יודעת מה לעשות!=[ כי גם כשמנקים את השחורים נשארים חורים כאלה נכון? אופ באלי למות,רווית בבקשה תעזרי לי,תייעצי לי,אם תוכלי לברר לי לפחות מה אפשר לעשות עם זה,(אם את לא מבינה בזה כאילו)אני ממש אשמח ואני ממש יודה לך! אני יודעת שהיום כמעט הכול אפשרי,אני לבנה מאוד והכול ממש בולט!:((((((((((( אני רוצה עור פנים חלק מאוד כמו שלך! את ממש מהמממת!=] מחכה לתשובה, תודה מראש!*_*

לקביעת תור
    סגירה
    עור בעייתי-מאוד-!=[

הוספת תגובה

• היי מתוקה...

רוית אסף
    23/11/2008

ממי, לא להתייאש!! שחורים ושערות על הפנים, בהחלט ניתנים לטיפול ולפתרון, ונמשים, גם ניתן להפחית ע"י מוצרי הבהרה למיניהם, למרות שבדר"כ זה אפילו חיינני ויפה.
    בכל מקרה, היות ומדובר בפנייך, לא הייתי נכנסת להמלצות של חומרים ותכשירים, מבלי להכיר ולראות את פנייך, שוחחתי עם קוסמטיקאית, ודעתה כדלקמן:
    ראשית שערות בפנים לא ניתן בגילך להסיר ע"י לייזר/ אפילציה או כל שיטה אחרת יעילה יותר, תצטרכי לחכות עד גיל 17, בינתיים את יכולה להשתמש בשעווה ורק אצל קוסמטיקאית שיש לה את התכשירים המתאימים לריכוך העור וטיפול אחרי שעווה. היא גם תיתן לך מענה ל"שחורים". בשום פנים ואופן אל תפוצצי ח'צקונים, זה עלול לגרום לצלקות מיותרות.
    עניין הגיל מאוד קריטי בגלל שינויים הורמונאליים ולכן, בקיצור גשי לקוסמטיקאית מומלצת באיזור מגורייך.
    לא ידוע לי לגבי הטיפול בנמשים שהזכרת

בהצלחה מתוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ציפי
    19/11/2008

עשיתי אתמול איפור קבוע בגבות וזה נראה נורא לא רק בגלל הצבע האטום הנוראי אלה בגלל שהצורה ממש לא מחמיאה לי לפנים וזה בעדינות..אני רק בת 23 וזה מבגר אותי מאוד אין לי חשק לצאת מהפתח של הבית!אין לי למי לפנות ומי שעשתה לי את זה אמרה שאין מה לעשות עם זה כרגע....:(..איך מורידים את זה??????????

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי ציפי

רוית אסף
    20/11/2008

היי מותק,

מהכרותי, איפור קבוע נראה מאוד בולט בהתחלה, הפיגמנט של נצבע עדיין טרי ולכן חזק. זה דוהה ונראה טיבעי יותר עם הזמן. אולם אם הצורה לא מוצאת חן בעינייך, זו בעיה אחרת.
    היות ובבתי הספר שלי מלמדים גם איפור קבוע, אזי אני יודעת שיש צבע מתקן, בגוון מייקאפ שמיועד לתיקון פגמי עור. אני יכולה להציע לך לגשת למי שאני מכירה- חב' ביוטי לוק, שנמצאת בכפר סבא (הם מלמדים בסניפים שלי), מדובר בחברה רצינית ומקצועית בעלת כל התקנים הנדרשים.
    אין לי את הטלפון בזמינות כרגע, אני מחוץ למשרד, אבל ב 144, תשיגי אותו, דברי שם עם רחלי או ענת, את יכולה לומר שהפנתי אותך. תסבירי את הבעיה, אני משוכנעת שיעזרו לך או לפחות ייעצו לך מקצועית.

מקווה שעזרתי... בהצלחה,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    תהילה
    16/11/2008

נפתחה בעיר שלי חנות חדשה שהיא בעצם רשת של איפור במחירים מאוד זולים והם מפרסמים שאלו מוצרים מאוד איכותיים והמחירים שלהם זולים כי זה שיווק ישיר מהיבואן לצרכן וכי לא משלמים על מותג.... ניסיתי בחנות את המרקם של המייק אפ ושל עוד כמה דברים וזה מגיש לי נעים...אבל אני קצת מפחדת תמיד ממשהו שהוא "זול"...לרשת קוראים "מיי קוסמטיס"... האם המוצרים שלהם באמת טובים? ובעיקר, עמידים לשעות?...... או שעדיף לי להישאר עם הלוריאל והג'ייד והברברה וולף שלי?....

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מוצרים זולים - טובים או לא??

רוית אסף
    17/11/2008

היי,

אישית אני לא מכירה את החברה הזו. לרוב מוצרים זולים מאוד, לא איכותיים במיוחד, בטח שלא עמידים ורחוקים מלהיות מוצרי איפור מקצועיים. אולם יש לפעמים "מציאות" לא רעות.

תנסי את המוצר ותראי אם איכות ורמת הכיסוי והפיגמנט שלו טובה.

בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטופל ברואקוטן
    עדי ב.
    10/11/2008

אני מטופל ברואקוטן מזה כארבעה וחצי חודשים . כבר כמעט ולא צומחים פצעים חדשים אך נראים על הפנים עדיין פצעים ישנים שלא הגלידו . נראה שהרואקיוטן פוגע בתהליך הגלדת הפצעים. האם זה מוכר ונורמלי? שאלה נוספת , לאחרונה שמתי לב שהשיער שלי , שהוא שומני ,הרבה פחות כך. האם המצב(המבורך) הזה צפוי להשתנות בתום הטיפול? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מטופל ברואקוטן

הוספת תגובה

• היי עדי

רוית אסף
    11/11/2008

היי,

אני ממש לא מכירה את המוצר והשלכותיו, כך שאני מקווה שהחברים בפורום ידעו לענות. בכל מקרה, מה שאני תמיד ממליצה, כשמדובר בתכשירים/ טיפולים רפואיים, ממש כדאי לחזור לרופא העור ולהיוועץ איתו. אני בטוחה שתשובתו תהיה הכי מקצועית. אגב, על רופא עור מצויין אני יכולה להמליץ, לא ידוע לי מהיכן אתה בארץ, אבל דר' סטמפלר מראשל"צ, רופא עור מצויין!! ומומלץ ביותר.
    הוא גם עובד עם קופ"ח.

בהצלחה...

רוית אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי רואקוטן

ימית
    14/11/2008

ברואקוטן יש חומר פעיל מסוג רטין A והוא זה שאחראי לכל התהליך, בעצם ברגע שאנו בולעים את הכדורים הגוף "פולט" את כל פסולת העור ע"י הוצאת פצעים מוגלתיים פי כמה וכמה יותר ממה שהיה קודם, מאוד רצוי לשלב במהלך התקופה הזו טיפול של קוסמטיקאית רפואית שמורשית לעבוד ספציפית עם חומרים לראוקוטן אחרת יתכן נזק! ברוב המקרים בתחילת התהליך העור נוטה להיות רגיל-שמן, באמצע הופך להיות יבש ולבסוף רגיל אך עדין מאוד... סביר להניח שיש לך צלקות מלפני הטיפול וזה נראה כמו אי הגלדה ... בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    נילי
    06/11/2008

שלום רב, רציתי לדעת,האם קוסמטיקאית יכולה לעשות הדגשה של עצמות חיים ותווי הפנים בלי ניתוח וכול זה? שאלה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לנילי היקרה

אילה כהן
    06/11/2008

הדגשת עצמות לחיים אם כוונתך להוספת שתלים , הדבר כרוך בניתוח כירורגי שנבוצע ע"י ניתוח מורכב. הדגשת תווי פנים כשהכוונה היא להוספת קו מיתאר לשפתיים או תיחום קו איילינר או הדגשת גבות זה אכן תחום שקוסמטיקאית יכולה לתת מענה עליו.
    מקווה שעזרתי אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע.
    חסוי
    03/11/2008

שלום,הייתי רוצה לדעת באיזו שיטה משתמשת רונית רפאל באיפור הקבוע?.? שמעתיי שיש לה צבעים מיוחדים ונראים טבעיים מאאוד. וגם מהי שיטת העבודה שם שזה יוצא כזה טבעי? שמעתי שלפני כמה חודשים היא התתראיינה בתכנית בוקר של קארין מגריזו ושם היא הדגימה וההבנתי שהייתה תוצאה מש יפה וטבעית. יש לציין שגם אני אישית עושה איפור קבווע. וגם כמעט ללא כאבים... מעעניין אותי לדעת באילו צבעים היא עובדת....

לקביעת תור
    סגירה
    איפור קבוע.

הוספת תגובה

• איפור קבוע

אילה כהן
    06/11/2008

מצטערת אך אין לי מידע . אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שירי
    03/11/2008

עור הפנים שלי אולי יבש אולי רגיל אולי שמן לא יודעת... יוצא לי פצע פה פצע שם, בעיקר אם אני נסחפת בשוקולד אז יצא לי שתיים שלוש אולי.. אבל מה שאני לא אוהבת בפנים שלי זה שיש לי נמשים וכמה נקודות חן ואני שונאת את זה. אני לא רוצה להסתיר במייקאפ, יש דרך אחרת להסתיר את זה..??? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לשירי

אילה כהן
    06/11/2008

מייק אפ הוא הפתרון האידאלי להסתרת מיני פגמים שמופיעים על עור הפנים. אני מציעה לך תחילה לנסות מייק אפ שמרקמו קליל כמו מייק אפ נוזלי שמרגיש על העור כמו קרם לחות .
    א את גרה באזור ירושלים ב"ש או אשדוד צרי קשר עם אחד ממרכזי רוית אף ונשמח להתאים לך את הטוב ביותר עבורך.
    אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    שירי
    03/11/2008

עור הפנים שלי אולי יבש אולי רגיל אולי שמן לא יודעת... יוצא לי פצע פה פצע שם, בעיקר אם אני נסחפת בשוקולד אז יצא לי שתיים שלוש אולי.. אבל מה שאני לא אוהבת בפנים שלי זה שיש לי נמשים וכמה נקודות חן ואני שונאת את זה. אני לא רוצה להסתיר במייקאפ, יש דרך אחרת להסתיר את זה..??? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי שירי

רוית אסף
    23/11/2008

מייקאפ יכול לטשטש, אבל זהו פתרון זמני ומיידי, אם את רוצה פתרון קבוע, אז לגבי נקודות חן, יש כאלה שניתן להסירן. אני ממליצה בחום להיוועץ בדר' סטמפלר (רופא עור מצויין, עובד במכבי, בראשל"צ), או כמובן בכל רופא עור אחר שאת מכירה.
    לגבי נמשים יש טיפול בתכשירים, שוב רצוי שתיוועצי במומחים. גם תלוי מה גילך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה שהבנו היטב את עניין ההחלקה!!!
    רוית אסף
    22/10/2008

הוספת תגובה

• רוית המקסימה

הספר המודאג
    22/10/2008

את גם יפה וגם מבינה מהר גם אני אוהב אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעוניינת שיעשו לי שזירת ריסים .
    רינת תמוז
    19/10/2008

אני מעוניינת לעבור שזירת ריסים. אבל. זה חייב להיות בבאר שבע כיוון שאני גרה בקיבוץ קרוב וזוהי העיר הכי קרובה אלי (כ- 7 דקות נסיעה*) העניין הוא שאני רוצה זאת ליומיים הקרובים, היינו היום או מחר. האם אפשרי?

הוספת תגובה

• שזירת ריסים -לרינת....

רוית אסף
    19/10/2008

היי,

אם טרם מצאת מישהי שיודעת לעשות שזירת ריסים, אז תתקשרי לליאת מנהלת סניף ביה"ס שלי בב"ש, היא תפנה אותך לנשות מקצוע מעולות. אנחנו גם מלמדים את הקורס הזה בביה"ס וגם עובדים עם המורות הטובות ביותר, כך שתוכלי לקבל ממנה המלצה מעולה ומקצועית!
    הישיר שלה- 08-6655003. את כמובן יכולה לומר לה שהפנתי אותך אליה.

אשמח לשמוע איך יצא...

בהצלחה,

רוית אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונליזה
    סיגל
    15/10/2008

התנסיתי בטיפולי האנטי איג'ינג של "רונליזה", מכון מדהים, הצוות שם נהדר וקשוב, והטיפול היה מפנק, והכי חשוב זו התוצאה, אין לי מה להגיד, פשוט מדהים החומרים של "רונליזה"

לקביעת תור
    סגירה
    רונליזה

הוספת תגובה

• אני גם מכירה

סיגל
    15/10/2008

מכון מדהים בהרצליה, עכשיו הם עוברים כתובת, למקום גדול יותר ומהמם, אתן חייבות להגיע, או לבקר באתר, אפשר לקנות את החומרים שלהן אצל קוסמטיקאיות בכל רחבי הארץ למי שתרצה אני אשמח לתת טלפון של אחת מדהימה בהרצליה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וקס בשיער
    טל
    14/10/2008

איך יותר יפה לגבר עם וקס בשיער או בלי?איך גורמים לזיפים להיות חזקים?

לקביעת תור
    סגירה
    וקס בשיער

הוספת תגובה

• לערן...

רוית אסף
    15/10/2008

היי,

ממש קשה לענות באופן גורף. תלוי בשיער, במבנה הפנים ובלוק בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    ראובן
    12/10/2008

שלום רב, אני אוכלת ציפורניים סידרתית. אפשר לקבל טיפים כיצד להיגמל? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לראובן...

רוית אסף
    12/10/2008

היי,

אני יודעת שיש מעין לק שמורחים על הציפורניים, יש לזה טעם מר מאוד, מה שיגרום לך כנראה להפסיק לכסוס. לדעתי בכל סופר פארם, ניתן להשיג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתיים
    יעל
    03/10/2008

היי יש לי שפתיים מאוד קטנות והייתי רוצה להגדיל אותן אך לא בעזרת בוטוקס או הזרקות... אני בת 17. שמעתי על מוצר בשם ליפ פלומפר ונייקד קיס של חברת עופרה אם אני לא טועה. אין לי איך להשיג את זה, האם יש משהו אחר שיעזור לי להגדיל את השפתיים? אפילו מעט. ועוד שאלה בבקשה, יש לי כמה נקבוביות פתוחות באיזור הלחי ואני לא יודעת איך אפשר להעלים אותן או לפחות לצמצם. זה ממש מוריד לי מהביטחון וגורם לי לכיעור. מה יכול לעזור? תודה רבההה ויום טוב!!

לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים

הוספת תגובה

• חשוב לי לציין...

יעל
    03/10/2008

שכבר הייתי אצל קוסמטיקאית בטיפול פנים ולא נראה שיפור לעין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל היקרה

אילה כהן
    03/10/2008

המוצרים שהזכרת של חברת עפרה יש בהם אפקט הטפחה זמני בלבד וגם לא לכל אחת צריך לעשות איזשהו טסט מכיוון שהמוצר לא עובד על כל אחת.
    ביחס לנקבוביות הפתוחות ישנם מסכות מכווצות התייעצי עם קוסטיקאית טובה .ביום יום את יכולה להשתמש במייק אפ שיגרם לעורך להראות חלק אחיד
    מקווה שעזרתי שבת שלום אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילה

יעל
    03/10/2008

בהחלט עזרת אבל יש לי כמה שאלות.. האם יש מוצר אחר זמני לניפוח השפתיים? והטיפול בנקבוביות באמצעות מסכה מחייב קוסמטיקאית או שיש מסכה ביתית?אם כן, מהי? תודה רבההההה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

אילה כהן
    06/10/2008

אינני מכירה תכשיר אחר לניפוח שפתיים.
    לגבי מסכות חסרה לי אינפורמציה לגבי סוג העור שלך וגם לגבי גילך. המגוון הוא גדול ביותר. מה שחשוב הוא שהמסכה תתאים לסוג עורך. גם בפנייה לאחד מרשתות הפאם ובתקווה שתיתקלי באמינות מצד היועצת תוכלי לקבל גם ייעוץ הולם.
    לילה טוב אילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל- עיבוי שפתיים...

רוית אסף
    07/10/2008

היי מתוקה,

עיבוי שפתיים תמידי יכול להעשות ע"י הזרקת סיליקון לשפתיים. זו הדרך היחידה, למיטב ידיעתי, שאינה מצריכה טיפולים חוזרים למעט מס' זריקות עד לתוצאה הרצוייה. את יכולה לקבל תוצאה מושלמת וטיבעית, בהנחה שכמות החומר המוזרקת נכונה לפרופורציות שלך. אני ממליצה לך לגשת לדר' סנטר, אני מכירה רבות שעשו שם וזה נעשה בצורה מבוקרת ובכמה פעמים כך שאת קובעת איך שפתייך יראו.
    רעיון נוסף למעין עיבוי זמני, הוא מריחת אמלה. אמלה זו משחה מאלחשת שגורמת להרחבת כלי הדם ולכן למעין "ניפוח" באזור. זהו פתרון זמני ביותר לכשעתיים והוא מינורי אבל בהחלט נראה, אפשרי לפני אירוע או צילומים.

בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית -איך את מעיזה להציעה סיליקון?

הילי
    10/10/2008

סיליקון הוא נוזל מסוכן מאוד שמספר מועט של רופאים משתמשים בו למילוי שפתיים או למילוי קמטים-רופא אחראי ורציני לא יתקרב לסיליקון שהוא חומר מסוכן והנזקים שהוא גורם הם לכל החיים -שאפילו עם ניתוח אי אפשר להוציאו -סיליקון גורם לדלקות ,סיליקון נודד ממקום למקום ,סיליקון יוצר סביבו גושים ------99 % מהרופאים בארץ מתנגדים דבר נוסף -ישראל היא המקום המפגר היחידי בעולם שהסיליקון עוד קיים אצל מספר מצומצם של רופאים חסרי אחריות שכל מה שהם רואים לנגד עיניהם זה תאוות כסף וחוץ מזה : כדאי שבפעם הבאה שאת ממליצה על מכון זול ועל חומר אסון תעשי שיעורי בית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנחמה - כנראה שחווית שרלטנות וחבל.

רוית אסף
    12/10/2008

נחמה יקרה,

אם היית קוראת את תוכן דברי כמו שצריך, היית מבינה שראשית אני מציעה אופציה שאני מכירה וראיתי את תוצאותיה, אני אף פעם לא מחליטה עבור אף אחת ובשום נושא. אני יכולה רק להציע. שנית, לעניין הזרקות סיליקון, מהכרותי המאוד שיטחית, (ולכן תמיד אני מפנה להיוועצות רופא מומחה) יש הבדל בין סיליקון נוזלי שמוזרק באזורים מסויימים ובכמויות מסויימות. היות והשאלה היתה לגבי עיבוי שפתיים, ולא לגבי מילוי קמטים, אזי ניתן בהחלט לבדוק אופצייה של הזרקת סיליקון באזור, היות וזה נעשה בכמות מינורית מפעם לפעם, ניתן לעצור בדיוק מתי שרוצים מבלי לחשוש ממראה של גושים. אגב, התופעות שאת מתארת, בהחלט יכולות לקרות ולכן גם אם מחליטים, יש להגיע לרופא מומחה ובדר' סנטר יש רק מומחים. את מציינת ששום רופא אחראי לא ישתמש בהזקרת סיליקון, וזו טעות, כי לא מעט מין השמות המוכרים, משתמשים בחומר וזה אפילו מתפרסם. לגבי הזרקות למילוי קמטים, אינני יודעת, יתכן שיש חומרים יעילים וטובים יותר.
    כנראה שקראת מאמרים שהעידו רק על אסונות..., כל הדמויות המוכרות, שתמונותיהן מופיעות בכל מקום, כולל דוגמניות שאת מכירה, עשו עיבוי שפתיים ע"י סיליקון. אני מסכימה איתך, שאצל חלקן זה מוגזם ולא יפה , אבל אצל רבות אחרות זה מקסים, שאפילו לא ניתן לראות.

יום מקסים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית האם עשית בעצמך סיליקון בשפתים?

גל
    12/10/2008

האם עשית סיליקון בשפתיים? מהתשובה שלך הסקתי שאולי כן... כי שלך נראות טבעיות ממש, אבל בכל זאת עבות, יותר ממה שאני זוכרת... אם כן, אפשר לדעת בבקשה איפה עשית? תודה רבה, ואני מקווה שאני לא חוצפנית... אגב, אני אמנם לא משתתפת בפורום, אך אני קוראת נאמנה של התשובות שלך. הן מאוד מקצועיות ומנוסחות בבהירות! כל הכבוד! כנראה שבחרו במקצוענית אמיתית לנהל את הפורום הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גל,

רוית אסף
    13/10/2008

גל יקרה,

אישית לא עשיתי, אבל אני מכירה סביבי כל כך הרבה שכן עשו ולכן אני באמת בבטחון ממליצה. כמובן, ששוב, חשוב לעשות זאת בהדרגה וגם אם בפעם הראשונה, שניה לא רואים שינוי, זה בסדר גמור, כי עדיף להזריק כמות מינורית, שיש עליה שליטה מאשר כמות גדולה, שיכולה ליצור גושים ונפיחויות שלרוב אין כ"כ דרך חזרה. בעברי הרחוק, ליוויתי את עניין השיווק בדר' סנטר בת"א לתקופה קצרה, אך, יצא לי לראות מאוד מקרוב את אופן העבודה ומגוון הרופאים המאוד מקצועי שיש שם. זו הסיבה שגם המלצתי ללכת ולבדוק שם. אני יודעת שבנות היו מגיעות ל 6, 7 פגישות ואפילו יותר, ורק בפעם השלישית לערך, היו מתחילות לראות הבדל שנבנה בהדרגה מפעם לפעם. לכן זה יוצא טיבעי ולא מוגזם. יש חשיבות גם למרווחים שבין זריקה לזריקה. לזכרוני, יש להמתין כשלושה שבועות בין הזריקות היות שבזמן הזה הסיליקון מגיע למיצוי מבחינת הנפח שהוא יוצר. אני חוזרת ואומרת שוב, כל התערבות של חומר חיצוני, עלולה ליצור סיבוך כזה או אחר, אבל היות ומילוי שפתיים כ"כ פופולרי ושכיח, כנראה שזה לא צריך להפחיד, כמובן שיש להגיע לרופא נכון.
    אישית אני מאוד בעד שיפור המראה החיצוני, שאין ספק משפיע על ההרגשה הפנימית, וביום שאזדקק למילוי קמטים, אעשה זאת בשמחה. צריך להבין, שלא מדובר בניתוח ובטח שלא בהרדמה. מילוי שפתיים היום זה כמו ללכת לטיפול אצל קוסמטיקאית וכנ"ל הזרקות בוטוקס למילוי קמטים. ההבדל בין סיליקון לבוטוקס, הוא שסיליקון הוא חומר שאינו מצריך טיפולים נוספים ואילו בוטוקס הוא חומר שנספג ולכן אחת לכמה חודשים יש לחזור על הפעולה.
    בקיצור, היות ואינני רופאה, תשובותיי מסתמכות על ידע (לא מקצועי) ומראה, אבל בהחלט יש להיוועץ עם רופא לפני התחלת טיפול.

בהצלחה וחג שמח!!

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרווית -סיליקון מקור לצרות

הילי
    15/10/2008

אני מוזרקת של סיליקון על ידי רופא פלסטיקאי שרוב האוכלוסיה שמעה את שמו -מאז חיי אינם חיים ! אסור בתכלית האיסור להזריק סיליקון לשום מקום בגוף ---אף רופא רציני לא מזריק או ממליץ על סיליקון -----תישעים ותשעה אחוזים של הרופאים בישראל לא מזריקים סיליקון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן לקנות את המוצר??

אלמוני
    14/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן ניתן לקנות את המוצר "אמלה"??

אלמוני
    14/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפתיים - תגובה

רוית אסף
    18/01/2011

היי מתוקה,

להגדיל שפתיים אפשר או ע"י תיחום בעזרת עיפרון שפתיים. יש לתחום את קו השפתיים מעט מעל וחשוב שתמלאי את השפתיים באותו העיפרון. או כמובן ע"י בוטוקס שזה פתרון לאורך זמן יותר...

לגבי הנקבוביות, מאוד חשוב ניקיון הפנים על בסיס יומי. חלב פנים מטרתו לפתוח את הנקבוביות ולנקות אותן, ומי פנים- מטרתם לסגור את הנקבוביות.

מניחה שסוג עורך שומני ולכן יש לטפל במוצרים נכונים המתאימים לעור שמן.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה