מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווית שלוםרונית28/04/2009
אני בעלת רשת גני ילדים וצהרונים מאזור המרכז.תמיד הייתה בי אהבה לאיפור ואני מאוד רוצה ללמוד אך אני עובדת מסביב לשעון.עלי לציין כי זהו ביקורי הראשון בפורום ומאוד אהבתי את התשובות שלך! האם יש לך רעיון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רונית...
רוית אסף28/04/2009היי,
תודה, אשמח להמשיך ולראות את פניותייך בפורום....
לגבי לימודי איפור, אני אכן מסכימה איתך לעניין "אהבת המקצוע"...,
את בהחלט יכולה לשלב לימודי איפור עם שאר עיסוקייך, היות ומדובר בקורס שמפגשיו מתקיימים אחת לשבוע, בוקר או ערב. קורס איפור מקצועי אורך כחצי שנה,
אם תחכי, בקרוב מאוד יפתח סניף שלי בת"א ואשמח לתת לך את השרות והמקצועיות ברמה הגבוהה ביותר, אלא אם אשדוד זה באזור מגורייך, אז גם שם נמצא אחד הסניפים שלי. או כמובן, תוכלי לפנות לאחד מבתי הספר הקיימים בתחום.
את מוזמנת להכיר את מגוון המסלולים באיפור באתר ביה"ס.
אשמח לעידכון....
יום מקסים,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית שלום
רונית29/04/2009ראשית תודה על היתייחסותך המהירה! ביקרתי באתר שלך וראיתי שיש מסלול של קורס לימוד אישי בן 4 מפגשים. קריירה שניה אני בהחלט לא מחפשת אך טעימה שכזו מתאימה לי מאוד. אני מראשל"צ כך שאשדוד רחוקה לי מידי,במיוחד עכשיו בעודי פותחת 2 סניפים נוספים משלי. אשמח עם תעדכני אותי על פתיחתו של סניף תל אביב ואף אוכל לארגן קבוצה גדולה של אימהות מהגנים והצהרונים שלי שישמחו להצטרף.תודה לך וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה, אעדכן בקרוב מאוד.
רוית אסף01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף באףיעל27/04/2009
שלום. אני בת 13.5 כבר כמה חודשים האף שלי מתקלף ולא כתוצאה מחשיפה לשמש.ניסיתי מייק אפ ,פודרה ושום דבר לא עזר. זה מאוד מפריע לי.מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל...
רוית אסף27/04/2009אם הקילוף נובע מיובש, אז כדאי למרוח קרם לחות, בכל מקרה, פודרה לא מומלץ לשים היות והפודרה עשוייה מאבקה שרק תייבש לך עוד יותר את האיזור. גם מייק אפ, אכן לא יפתור את בעיית הקילוף. המלצתי היא להשתמש בקרם שומני, או אפילו להיוועץ ברופא עור, יתכן ונדרש טיפול רפואי, כמו שימוש במשחות מסויימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שזירת ריסים אשמח לעזרהמאיה21/04/2009
היי אני סובלת כבר 4 שנים מקשקשת בריסים שמתבטא בנשירה והחלשה של הריסים ובעקבות כך לפו לי ריסים ולא צמחו (מנקה עם מגבוני eye care בהמלצת רופא עור
ברצוני לעשות שזירת ריסים ? האם כדי לעשות? יש סכנות? אשמח לדעת ולהבין איך התהליך מתבצע והאם יכול לגרום לנשירה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעולה. אשמח לעזור לך...
רוית אסף21/04/2009שזירת ריסים הינה טכניקה בה שוזרים את הריסים בין הריסים שלך, כך שהמראה שמתקבל טיבעי לחלוטין. הריסים הם בודדים ונדבקים בדבק מיוחד שמחזיק לכשלושה חודשים. המראה מלא וטיבעי, ללא סיכונים. זה תהליך מאוד פשוט ומהיר.
אם את מאזור באר שבע, אוכל להפנות אותך למישהי מצויינת שמלמדת בביה"ס אצלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסים בריאים?!שרונה20/04/2009
שלום!
אני נוהגת לשים בקביעות מסקרה, אך לאחרונה שמתי לב שהריסים שלי נהיו קצרות ולא יפות וכבר קשה לי אפילו לשים מסקרה... הבנתי שהמסקרה קילקלה לי את הריסים, וריסים זה דבר שממש חשוב לי במראה שלי..!!! שמעתי שאם אגזור את הריסים הם יצמחו תוך מקסימום חצי שנה ויהיו מלאים וארוכים.... אני בספק אם זה ביכלל נכון.. ואם כדאי בכלל לעשות את זה... בכל אופן... מישו יכול לעזור לי? יש משהו שיכול קצת להועיל לריסים שלי?!?!?!? [=
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה באמת??????
...30/04/2009יש מצב שזה הורס???
יש לי ריסים די ארוכות(חבל שלא יותר...) אבל בכל זאת..אם זה מה שמסקרה עושה אז לא צריךךךךךךך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזו מסקרה השתמשת?
מיכל14/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגזור!!
רוית אסף16/05/2009ברור ששימוש במסקרה לא איכותית, יכול להזיק לריסים, גם אי הסרת המסקרה בסוף היום לא מוסיף... לכן חשוב תמיד להסיר איפור מהעיניים בעזרת מסיר איפור עיניים מתאים.
במצבך הנוכחי, את יכולה לעשות שזירת ריסים, זה מחזיק לתקופה של כשלושה חודשים, שוזרים את הריסים אחד אחד בין ריסייך והמראה שמתקבל טיבעי ויפה. יש לא מעט קוסמטיקאיות שהוכשרו לעשות זאת.
בכל מקרה, ממש לא הייתי גוזרת לבד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים בולטיםרוני16/04/2009
שלום(:
אני בת 17 ויש לי ורידים בולטים ברגליים.
רציתי לדעת מה הפתרונות חוץ מניתוח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף18/04/2009אני יודעת שיש כל מיני שיטות ע"י ליזר, ואפילו שמעתי מוצלחות... תבררי במכונים המורשים, יש כל הזמן פירסומים על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מכונים רפואיים
מיטל22/04/2009יפה אמרה רווית אסף היפה :)
אני עשיתי טיפול כזה, אבל אני קצת יותר מבוגרת מ17...
את הטיפול עשיתי בכללית אסתטיקה לפני קצת יותר משנה.
הטיפול היה זריז והיה בעזרת זריקות, והבנתי שהוא אמור להחזיק כמה שנים.
בינתיים הם לא חזרו :)
בהצלחה לשואלת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמכונים מתחלפים כל יום הרופאים
הילי01/05/2009זה נראה לכן רציני ללכת למכונים כאלה כמו רונית רפאל ופרופורציה שכל יום מתחלפים שם הרופאים ותוקעים לכם מחירים שאף אחד לא יכול לעמוד בהם ?? וחוץ מזה רופא שעובד במכון כזה כנראה שאו : לא מכירים אותו ולכן לא פתח קליניקה או שהוא מאוד גרוע או שהוא עובד באלף מקומות כי אין לו מספיק פרנסה
אז תתחילו לחשוב לפני שאתן ממליצות על מכונים או מרכזים כאלה !!!
אני אישית ניכוויתי במכון כזה ואף חברתי במכון אחר ואני לא רוצה שאף אחת תאכל קש כמוני --אז לכו רק לרופא פרטי שיש לכן אבא ואמא לחזור אליו כשקורה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חולקת על דעתך...
רוית אסף01/05/2009דווקא במקומות מוכרים וותיקים בעלי נסיון ומוניטין, יש "אבא ואמא", יש לא מעט רופאים שפותחים קליניקה ולא בטוח שברור מה נסיונם... בכל מקרה, תמיד כדאי להגיע דרך המלצות ותמיד מומלץ לבדוק באיגוד הרופאים את נסיונו ומומחיותו של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שטויות. דווקא הגודל הוא היתרון
מיה12/05/2009מרפאות מעסיקות רופאים . ככה זה בכל העולם.
אין שום קשר לכל השאר.
באמת נראה לך שמרפאה של רופא פרטי יכולה להיות יותר אמינה מאשר מרפאה כמו ?
זה כמו להגיד לא להשתמש בקופת חולים אלא רק ברופא משפחה פרטי
אולי יש לזה יתרונות אבל בטח לא אמינות ושרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמיואשת15/04/2009
אני רוצה להתאפר ביומיום וכבר קניתי כמה מייקאפים אבל התברר לי שהם כההים\בהירים מדי
איך אני אדע מה לקנות ?! בתוך הסופר פארם זה נראה טוב ואחרכך נראה אחרת.
באיזה אור בודקים?ובכלל איך מתאפרים לאיפור יומיומי?
מייקאפ קונסילר מה עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת.... הכל פתיר!!
רוית אסף15/04/2009היי,
אז ככה, הכי נכון להתאפר בתאורת יום, בה את רואה את האיפור כפי שיראה כשתצאי מהבית. תפקיד המייקאפ הוא לתת לעור מראה אחיד ולכן באיפור יומיומי, יש לבחור מייק אפ הזהה לגוון העור. הכי נכון לצאת עם מראה לרחוב באור יום וכך להתאים את המייק אפ. בבית, לרוב מתאפרים במקלחת בה התאורה לבנה והכי קרובה לתאורת יום.
איפור יומיומי יכול לכלול מייק אפ טוב על בסיס נוזלי, פודרה לקיבוע המייק אפ (במידה וצריך, יש מייק אפים שלא דורשים קיבוע של פודרה), סומק לחיות, מסקרה שחורה וגלוס. ניתן עם מברשת הסומק להצליל מעט את העפעף ואז להשוות מראה קורן וחי.
במידה ותרצי יותר להבליט את האיפור, השתמשי בעיפרון עיניים לתיחום העין ולהבלטתה. אין צורך להכביד בצלליות כהות באיפור יומיומי.
בקיצור, תמיד טוב להעזר במאפרת מקצועית שתנחה אותך בצעדייך הראשונים, תסביר לך איך להתאפר ליום ולערב בהתאם לנתונייך האישיים.
אם את באיזור ירושלים, באר שבע או אשדוד את מוזמנת בשמחה לאחד מסניפי בית הספר לאיפור שלי ומאפרת מקצועית תלמד אותך.
ערב טוב וחג שמח,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות קטנות שעושות את ההבדלרוני10/04/2009
יש לי עיניים יפות ושיער יפה וסך הכל אני נראית בסדר אבל יש לי כמה פצעי בגרות שלא יוצאים מהר כל כך (גם כשאני מטפלת בהם בסבון פנים ותכשיר ) יש תרופת סבתא או משהו בסגנון שיכול להעלים פצעי בגרות בזמן קצר ביותר (ואם אפשר שיענו ולא יגידו לי לפנות לרופא עור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חני...
רוית אסף12/04/2009ברור שהתשובה המתבקשת והנכונה ביותר היא לגשת לרופא עור שיאבחן את בעייתך וימליץ לך על טיפול רפואי נכון. אבל, היות וביקשת "תרופות סבתא", למיטב ידיעתי מריחת משחת שיניים על הפצע מייבשת אותו.
תנסי, זה בטח לא יזיק, אני יודעת שזה עוזר...
בהצלחה..
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיפרון שחור בתוך העיןשושנה05/04/2009
כל פעם שאני שמה עיפרון בתוך העין הוא נמרח
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשושנה...
רוית אסף05/04/2009היי,
העיפרון נמרח היות והוא שומני, לכן על מנת שלא ימרח, על העיפרון הניחי בעדינות צללית בעזרת מברשת זוויתית דקה משיער רך ולק סינטטי וקשה. הצללית תקבע את העיפרון והוא לא יזוז. באחריות....
חשוב שתשימי מעט צללית על המברשת ותנערי את המברשת לפני ההנחה על העין כדי ששאריות הצללית לא יכנסו לך לעין ואז בעדינות תניחי על העיפרון שבתוך העין, לא למרוח אלא להניח.
תנסי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרכיבים אורגניים להכנת מרכך שיערדיטה28/03/2009
שלום
אשמח לקבל עיצות לגבי מרכיבים אורגניים להכנת מרכך שיער
וגם המלצה והפניה למקום בו מוכרים חומרים מהסוג הזה לייצרני מרככי השיער
אני רוצה ליצר לעצמי מרכך שיער בריא ובמחיר עלות החומרים לייצרן
תודה דיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדיטה
אילה כהן29/03/2009אין לי כל מידע בנושא לצערי, נשמח אם למישהו יש מידע בעיניין יציג זאת לכולנו. אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול "בשארם"@26/03/2009
שלום.
אני מעוניינת לעבור טיפול להסרת נמשים אצל אישה,בשם לובה פוצינסקי.
יש לה אתר,וגם קליניקה שנקראת "שארם"
האם שמעתם עליה?היכן אני יכולה לברר אם יש לה אישור ממשרד הבריאות?
וכל הדברים שצריך לברר על רופא לפני שעוברים אצלו טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לובה פוצינסקי היא לא רופאה !!!!
תמר21/07/2015שמעתי שהיא עושה דברים שאסור לה לעשות וזה פלילי , היא מזריקה חומרי מילוי לפניהם של אנשים תמימים שחושבים שהיא רופאה !!!! זהירות לא להתקרב אליה היא לא רופאה ואין לה זכות לעשות טיפולים פולשניים , סכנה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רוית אסף26/03/2009לא מכירה ולא שמעתי עליה... אבל משרד הבריאות (איגוד הרופאים) זה המקום לברר אודות התמחותה והכשרתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=>
@27/03/2009אוקי ,תודה רבה...
תוכלי לתת לי את המספר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפנים-צלקותלירון18/03/2009
אני בת 28 ובגיל ההתבגרות סבלתי מאקנה שהשאיר צלקות מאוד לא יפות. ניסיתי שיטות טיפול שונות בעבר אך כעת נראה לי אפנה לטיפול שנקרא טריניטי כמו שיש בפרופורציה ורציתי לדעת האם הטיפול הזה מוכר למישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
אילה כהן18/03/2009לצערי הטיפול שהזכרת לא מוכר לי,אילה, נשמח לתגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטוקס . . .^_^09/03/2009
שלום. אני רוצה לעשות ממש טיפונת מילוי בשפתיים,אך רק בשפה העליונה וממש מעט. אני בת 15,ואני יודעת שלא עושים את זה בגילי,אך אני רוצה ממש מעט ממש... וזה גם לא מסוכן,אז איפה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי לדר' סנטר- מומלץ!!
רוית אסף10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה=>
בוטוקס10/03/2009תודה רבה על ההמלצה! אבל אני לא בטחה בקשר לגיל,למרות שזה לא הכי קריטי בעולם... רציתי לשמוע מה אתן חשובות על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה@
@10/03/2009תודה רבה רבה! אבל איך התוצאות? הוא עושה יפה?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה@
@10/03/2009לרגע שכחתי מיזה ונזכרתי... התוצאות שלו לא משהו...\= לא<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עצהיסמין08/03/2009
שלום רב, אני בת 22 בעלת עור מעורב,(יש מקומות שהוא ממש יבש ויש מקומות שהוא ממש שמן) ואני מחפשת בעקרון סדרה של תרחיץ פנים,סרום וקרם של חברה איכותית. המליצו לי על מוצרים של gigi ..האם החברה נחשבת טובה? ולא הבנתי כלכך מה תפקיד הסרום.. תודה ויום טוב!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נופית...
רוית אסף08/03/2009עקרונית הסרום תפקידו להזין וללחח את העור. את הסרום מניחים על העור בצורת טפיחות לפני קרם הלחות, הסרום מרוכז יותר וחודר לשכבות העמוקות יותר בעור הפנים בעוד שקרם הלחות פועל על שכבת העור העליונה. מומלץ להתחיל להשתמש בסרום החל מסביבות גיל 30, שימוש יומיומי בסרום טוב עוזר מאוד בטשטוש והחלקה של קמטוטים קלים ולעיתים אף במניעתם.
יש מליון חברות בשוק ולכן הייתי ממליצה לך לגשת לקוסמטיקאית או דיילת יופי שתתאים לך את המוצרים ע"פ סוג עוך ותקציבך....
בהצלחה....
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לעור פנים מבוגררבקה07/03/2009
אני בת 50 ועור הפנים בנוסף להיותו מבוגר ולא מוצק כמו פעם, הוא גם יבש לעיתים עם קילופים עקב סבוריאה. איזה קרם פנים יכול להתאים לי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
רבקה09/03/2009רק שכחתי לציין שאני שואלת על קרם שהוא לא יקר אלא במחיר עממי. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרבקה שלום
אילה כהן13/03/2009בעיקרון בגלל בעיית הסבוראיה בעורך מומלץ בעיקרון להשתמש בקרם פנים על בסיס מים ולא שומן למרות שבגילך נשים משתמשות בקרם על בסיס שומני יותר בגלל איבוד האלסטיות של העור , הייתי מציעה לך לפנות לצורך התאמה או לקוסמטיקאית או לסופר פארם ולהתייעץ . ישנם אלפי חברות . בהצלחה. אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כחולים מתחת לעיניים\:02/03/2009
שוב שלום ... בעיה נוספת למרבה הצער:( אז ככה,לא מזמן שלחתי לכם הודעה על הכחולים מתחת לעיניים, עניתם לי ואמרתם שזה נגרם מכך וכך. אוקיי אני יודעת ממה זה נגרם,אך מה הפתרון? אני ממש סובלת,אני רק בת 15!וזה נותן לי מראה עייף ועיניים נפולות, אני ישנה מספיק שותה המון מים,יש לי את זה מאז ומתמיד.\: אני לא מבינה,איך יכול להיות שאין פתרון? אופ באמת באלי לבכות... בבקשה אני אשמח אם תציעו איזה פתרון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלי התייחסותי בשאלתך הקודמת
אילה כהן02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)