מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליסה- ברוכה הבאה!!רוית אסף15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רוית היקרה!
ליסה מגנזי וינוקור18/07/2009היי רוית כיף לראות את ההמלצות הכנות שלך!
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא אלרגיתחלי14/07/2009
אולי בכל זאת אפשר להמליץ לי על משהו שאפשר לקנות בסופר פארם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים
ליסה מגנזי וינוקור15/07/2009היי חלי
כדאי לבקש קרם עם מרקם עדין שספיגתו מהירה (עקב האקלים שלנו) וגם לבקש מהדיילת יופי שתתאים לך קרם עפ"י סוג העור שלך.
בהצלחה
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה קרם עיניים להשתמש?חלי14/07/2009
אני בת 30 ולא שמתי אף פעם קרם עיניים הייתי בסופר פארם והדיילת המליצה לי להתחיל לשים אשמח אם תמליצו לי על חברה טובה שאוכל להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם עיניים
ליסה מגנזי וינוקור14/07/2009חלי שלום.
על מנת להתאים לך קרם עיניים ,עלייך לדעת האם את אלרגית. במידה ואת אלרגית רצוי לרכוש ג'ל לעיניים ולא קרם עיניים. בעניין בחירת חברה זו התנסות אישית כי לרוב החברות יש קרמים טובים לעיניים ולא ניתן לדעת מראש מה יהיה לך הכי טוב.
בהצלחה.
ליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,מור13/07/2009
בד"כ אינני מצליחה להשתזף בשמש וכל שהייה שלי בשמש הופכת אותי לסלק אדום.
המוצרים לשיזוף ביתי כידוע לא מועילים צבעם צהוב, הדהייה על הפנים ובקיצור העור נראה מלוכלכך ולא טבעי כלל!
ראיתי בסופר פארם קרם לשיזוף עצמי שיש לשהות איתו בשמש ע"מ לקבל גוון שחום
האם בצורה זו אני אכן אוכל לתפוס צבע נורמאלי שיראה שחום וטבעי ולא מלאכותי? או שפשוט המוצר מורכב מאותם מרכיבים אשר יובילו לתוצאות של אותה פעולה ללא שמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מור,
רוית אסף13/07/2009אני לא מכירה את המוצר שאת מתארת, אבל לגבי קרמים משזפים, זה תלוי איך את מורחת אותם, אישית, אני משתמשת בקרם של קלרינס והוא מצויין, רצוי למרוח קרם, כמו קרם גוף מאשר ספריי או מוס שעכן משאירים כתמים. את הקרם יש למרוח בצורה אחידה ומיד לשטוף ידיים. אגב, זה יורד במקלחת ולכן לא משאיר כתמים, זה לשימוש חד פעמי ולא כזה שדוהה ויורד לאט לאט.
לגבי צבע לאורך זמן, יש פיתרון קל יותר, אם כי עניין בריאותו מוטלת בספק (לכן, אני נזהרת מלהמליץ...), זה שיזוף במיטת שיזוף, מס' פעמים ומעט זמן כל פעם, כך שהשיזוף מתון ובהדרגה ולא מיידי. יש למרוח קרם הגנה לפני ומהכרותי (אם נמצאים 5-6 דקות בהתחלה) לא יוצאים אדומים.
היתרון שזה בהדרגה איטית, כי יש שליטה.
לשיקולך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל
מור14/07/2009האם לקרם של קלרינס גוון כתום ?
ועל איזה קרם את מדברת... יש כמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית
מור18/07/2009אשאל שאלה אחרת.
האם את מכירה מכונים לשיזוף בהתזה בירושלים ?
כיצד ניתן לשמור על שיזוף זה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לריסיםאור12/07/2009
יש למישהי מסכה לריסים? בגלל כל המסקרה שאני שמה הם לא חזקים והם נושרים לי.
יש מסכה כלשהי שיכולה לעזור בלחזק אותם ולגרום להם להיות בריאים יותר?
תודה רבה אני צריכה את זה דחוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסים יפים...
רוית אסף13/07/2009היי,
לא מכירה מסכת הזנה לריסים, מה שכן, השתמשי במסקרה שאינה עמידה במים, גם ככה מסקרה טובה לא אמורה להימרח ובטח אין לך כוונות להסתובב עם דלי מים על הפנים... משום שמסקרה עמידה במים, אומנם מצויינת לימי הקיץ החמים ולמי שרוצה להיכנס לבריכה ולהשאר מאופרת, אך מאוד קשה להסירה גם במסיר איפור. לכן, המלצתי להשתמש במסקרה שיורדת מהר ע"י מסיר איפור היות ואחת הסיבות להיטחלשות הריסים, היא השארת המסקרה גם בשעות הלילה. מאוד חשוב לנקות טוב את הפנים ולהסיר את כל שאריות המסקרה.
אגב, יש אפשרות לשזירת ריסים, זה מחזיק כשלושה חודשים וזה מדהים. כמעט כל קוסמטיקאית עושה זאת.
בהצלחה...
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש בעיונתהייהיי08/07/2009
יש לי שתי צלקות מה זה קטנות שלא כ"כ רואים אולי קצת.
אבל זה דיי מציק לי..
מה אני יכולה לשים שלא ייראו חוץ ממייקאפ?
ויש עוד בעיה
עשתיית שעווה מלפני שנתיים ככה וכמה ימים .
בקיצור נשרפתי קצת ברגל זה שרף שמתי משחה לא עזר נישארה לי צלקת מתחת הכי מתחת לרגל מעל הכף רגל..
מה אני יכולה כדיי להסתיר את זה?:\
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי היי...
רוית אסף13/07/2009הסתרת צלקות או כתמי עור אפשרי ע"י מייק אפ / קונסילר. אולם, אם אלו צלקות קטנות, תיבדקי אופציה של פילינג עמוק, זאת פעולת קילוף שכבת העור העליונה וע"י כך צלקות שיטחיות וקמטוטים ממש נעלמים, זו פעולה שמבצעות לרוב נשים מבוגרות, אין לי מושג מה גילך...
גם צלקת בגוף, בהנחה והיא שיטחית, ניתן להסתירה או מעט לטשטש ע"י מייק אפ שמיועד לגוף, הוא במקרם קליל, כמו קרם גוף וגם משזף.... לרוב חברות האיפור המקצועי יש מייק אפ כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הייהיי13/07/2009ממש עזרת לי לגבי הפילינג אני יחפש ואני אנסה על הפנים.
אני בת 16.
אפשר לנסות ניראה לך פילינג לגוף על הפנים?
ולא הבנתי לגבי הקרם שמשמש לגוף? תסבירי לי שוב.
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי........
הייהיי19/07/2009שלחתי לך ב"תודה" משהו כתבתי לך עוד.
אשמח שתעני לי גם על זה...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי היי
רוית אסף23/07/2009מתוקה, בגילך לא עושים פילינג עמוק, זה מתאים לנשים מבוגרות עם עור בוגר. אבל בכל מקרה תנסי להיוועץ ברופא.
הקרם לגוף, הינו מייק אפ לגוף שבא במרקם מישחתי, כמו קרם גוף ויש לו גוון מעט, כך שהוא יכול לטשטש ואף להסתיר צלקות שיטחיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבנית בב"שמעיינושש06/07/2009
למישהו יש המלצה על גבנית טובה בב"ש??
אבל שתיהיה אלופה..לא אחת שתדפוק לי ת'גבות..אחת כזאת שאני אחזור אליה שוב:)
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבנית???
רוית אסף06/07/2009היי,
תתקשרי לביה"ס לאיפור שלי בב"ש, שוחחי עם ליאת, מנהלת הסניף והיא תדע להמליץ לך על כמה מעולות. 08-6655003
אני יודעת שיש מישהי מצויינת, שלמדה אצלנו קורס עיצוב גבות וכבר יש לה עסק משלה מאד מצליח בב"ש, לדעתי שמה מיטל תורג'מן...
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגליאורה30/06/2009
אני רוצה לטפל בעור הפנים שלי כי לצערי קצת הזנחתי את עצמי אחרי שיצאתי לפנסיה
אני הייתי בשיחת יעוץ בפרופורציה ונאמר לי שמה שמתאים לי זה פילינג עמוק ורציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בינו לבין פילינג בינוני?
אודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאורה,
רוית אסף30/06/2009פילינג עמוק הינו קילוף של שכבת העור העליונה, זה נעשה תחת אלחוש הפנים, זו פעולה שחייבת להתבצע ע"י רופא או קוסמטיקאית מוסמכת, זה ממש חידוש של עור הפנים, זו פעולה שמוחקת קמטי הבעה וכל מיני קימטוטים קטנים. בימים הראשונים העור נראה אדום ומגורה ואח"כ נראה ממש זוהר וקורן. לעומת זאת, פילינג רגיל, זו פעולה של הסרת תאים מתים מעור הפנים, ע"י שימוש בפילינג גרגירים או כל פילינג משחתי אחר. אין קילוף של העור אלא רק ניקוי והסרת שכבת התאים המתה. פעולה זו מומלצת אחת לכמה זמן, זה מנקה ומרענן את העור.
שני דברים שונים.....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוית אסף- בי"ס לאיפור בתל אביב- חדשרוית אסף27/06/2009
בנות יקרות,
אני שמחה להודיע לכן, שבקרוב מאוד ב- 1/8/09 נפתח סניף נוסף של בית הספר לאיפור שלי בדיזינגוף סנטר בתל אביב. שם יתקיימו כל מסלולי הלימוד במקצועות האיפור והיופי,
תהיה חנות איפור גדולה של ליין מוצרי האיפור שלי,
אודיע לכן על ארוע פתיחת הסניף ואשמח לראות את כולכן מקרוב!!!
נשיקות,
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון בהצלחה רוית, חיכיתי לזה הרבה
סיגלי04/07/2009מאוד זמןןןןןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירתי! אשמח לראותך...
רוית אסף04/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רווית !.....26/06/2009
יש לי כמה שאלות אכתוב את כולן כאן כדי לא להציף ..
יש לי מבנה פנים עדין מאוד [ שפתיים קטנות ומעט עבות , עניים ביינוניות ואף ארוך ורזה] איזה איפור את ממליצה לי לשים כדי להראות גסה יותר [שפתיים גדולות עניים גדולות ולהקטין את האף] ?
וגם האם יש איפור לעניים שגורם לאשלייה של צבע אישון כהה יותר או חום ?
איך מטפלים ב"שחורים" על האף?
והאם יש משהו שאני יכולה לעשות שיופיעו לי טיפה נמשים על הלחיים והאף ? [גם אם הדרך לא בריאה]
תודה מראש ! , והמשך יום נעים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ** תיקון קצרצר וחשוב
.....26/06/2009בבקשה שהאיפור שתציעי כדי להפוך את הפנים לגסות יותר יהיה יום יומי ולא מוגזם או גס .
ועוד שאלה , האם יש תכשיר כלשהו שלא הורס את השפתיים וגורם להם ליהיות יותר גדולות ומנופחות ?
תודה רבה ! :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התשובות...
רוית אסף27/06/2009היי,
את מתארת מבנה פנים עדין מאוד, אין לי מושג מה גילך, אבל בכל מקרה, אנסה לענות לך...
אם יש לך שפתיים קטנות אבל סמטריות ואפילו עבות קצת, אז על מנת להגדילן מעט, את יכולה לתחום אותן בעזרת תוחם שפתיים, ממש לעבור על השוליים בעיפרון ולמלא אותן באותו צבע העיפרון, יש לעשות זאת בעדינות, כדי לא ליצור שפתיים מצועצעות. גם שימוש בגלוס יוצר אשלייה של גודל....
דרך נוספת ליצור ניפוח של השפתיים (לא מזיק) זה ע"י מריחת אמלה (זו משחה שמשתמשים בה לצורך אילחוש לפני טיפולי לייזר, למשל), האמלה גורמת להרחבת כלי הדם ובכך למעט נפח. זה מחזיק לכשעתיים. דרך מצויינת לפני אירוע...., וחוץ מזה יש כל מיני שפתונים של חברות שונות (אני מכירה של לוריאל), שאמורים ליצור נפח בשפתיים, לא יודעת כמה זה נכון. דרך נוספת, זה כמובן ע"י הזרקת סיליקון וזה כמובן לתמיד.
לגבי איפור העיניים, באופן כללי, ע"פ כללי האיפור, יש לתחום את העין לכל אורכה מהזוית הפנימית ועד החיצונית. בתוך העין, השתמשי בעיפרון לבן.
לגבי "שחורים" על האף, אני תמיד ממליצה לא לנסות להוציא לבדף זה רק עלול ליצור צלקות. לכן גשי לקוסמטיקאית לניקיון יסודי. ואח"כ בבית הקפידי על ניקיון הפנים על בסיס יומיומי, בפעם בשבוע השתמשי בפילינג גרגירים לניקיון טוב יותר ולחידוש העור.
לגבי האף, אם האף ארוך וצר, אז יש להשתמש בהצללות, כדי לעדן אותו מעט, קחי מברשת סומק גדולה וטיבלי אותה בצללית/ פודרה כהה בעדינות, נערי אותה כדי שלא תהיה כמות של צבע ואז בעדינות שימי על קודקוד האף, כך שהאזור יראה כהה יותר, (מוצל), וזה יוצר אשליה של פחות אורך.
לגבי נמשים???? הדרך הכי לא בריאה ולא מומלצת, זה להישרף בשמש...., לא מכירה דרך אחרת ליצור נמשים.
מקווה שעניתי, בכל מקרה, לגבי איפור תיקוני, הכי נכון שתגיעי למאפרת שתסביר לך בדיוק מה לעשות, יש לראות אותך. כאן נתתי טיפיעם באופן כללי.
בהצלחה,
רוית אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
.....27/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו ..
.....27/06/2009יש איפור שיוצר אשלייה של אישון כהה יותר [צבע העניים שלי ירוק \ כחול ] , או שיוצא אשלייה של עין חומה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע עיניים...
רוית אסף27/06/2009היי,
למה לשנות עין ירוקה/ כחולה????
עקרונית, כל צבע מנוגד מבליט את צבע העין, לדוגמא, אם תירצי להבליט עיניים ירוקות, אזי שימוש בצלליות בגוונים וורודים, סגולים יבליטו, לעין כחולה שימוש בצלליות בגוונים חומים, ברונזה, כתומים, יבליטו את גוון העין.
אולם, היות ואת לא רוצה להבליט את הגוון, אז השתמשי בגוונים הדומים לגוון העין, זה "ישקיט" את גוון העין ולא יוציא אותה החוצה. אם את רוצה עין חומה, זה הכי קל ע"י שימוש בעדשות מגע.
אי אפשר לשנות גוון עין ע"י איפור, את יכולה פשוט לא להבליט את העין, כאמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קוסמטיקאיתירדן22/06/2009
שמעתי על קוסמטיקאית בראשל"צ שיש לה את הבושם ההוא של דב קליין ורציתי לדעת איך אני מוצאת אותה יש לי רק את השם שלה -לילי סלומון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגוגל או ב-144
רוית אסף23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה הבולשיט הזה ?
דפנה24/06/2009בושם של דב קליין -עוד רופא שמוכר לוקשים לאנשים מפגרים -רופא שאין לו מה להציע מוכר בושם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי רוית 2 שאלותמלאני20/06/2009
מופיעים לי פצעים על האף אדומים וחלק לא
לא יודעת ממה,
את מכירה משחה שהם יעלמו?
תודה ואת נורא יפה !
גם אני אבל בלי הפצעים חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מתוקה...
רוית אסף21/06/2009לא יודעת איזה פצעים יש לך....בדרך כלל על האף מופיעים "שחורים", אבל פצעים אדומים, לא ברור לי ממה ומה.... ובטח לא אמליץ על שום משחה, זה רק רופא יוכל לתת לך אחרי אבחנה נכונה.
בהצלחה מתוקה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע פימיליטל20/06/2009
שלום קוראים לי ליטל ויש לי פצע שהוא מתחת לבית שחי והוא נפוח מאוד והוא קשה כזה מאוד מאוד והוא פצע פנימי מה אני יכולה לעשות הוא ממש קשה וכואב אשמח עם תוכלו לענות על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה- רופא עור חייב לראות!!
רוית אסף20/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה כזה לאחותי והיא הלכה לרופא עור
מלאני20/06/2009(.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בנוגע לשאיבת שומן בירכייםדניאלה18/06/2009
שלום
רציתי לשאול בנוגע לאופציות הקיימות לטיפול כגון זה.
אשמח לייעוץ
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה לתת טיפ כללי
נעמה18/06/2009לברר טוב ולזכור שלמרות שהיום זה יותר נפוץ ויותר פשוט מבעבר עדיין מדובר בטיפול שצריך לעשות אצל מירב המומחים :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצעונים בפניםדובשנית15/06/2009
יש לי עור פנים טוב ומעולם לא טיפחתי אותו. לאחרונה החלטתי להשקיע בטיפוח היופי הטבעי שלי ולשם כך עברתי איזה שהוא טיפול םנים אצל קוסמטיקאת רפואית ולאחר כמה ימים הופיעה לי פריחה בפנים (בעיקר באיזור הלחיים) זה לא כואב לי אבל זה מאד לא אסטטי חזרתי אליה והיא נתנה לי איזהשהיא מסיכה טיפולית לפנים שאמורה להרגיע ולעזור אבל לצערי הרב זה לא עוזר האם יש לך עיצה מה לעשות ? אני בת 40 ובעלת עור מעורב. (שמן באיזור ה-טי)
אני מיואשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף16/06/2009אין לי מושג איזה טיפול עשית ובעיקר באיזה חומרים השתמשה הקוסמטיקאית. לא אמורה להיות פריחה כזו אחרי טיפול פנים.... לעיתים העור מגיב כך בגלל רגישות לתכשיר זה או אחר או מעצם הניקיון של העור, אבל זו רגישות שחולפת ולכן,ע"פ מה שאת מתארת, הכי נכון לגשת לרופא עור שיאבחן את מה שיש לך בעור ויתן לך טיפול מתאים. אני יכולה להמליץ לך על רופא עור מצוין באזור ראשל"צ , דר' סטמפלר, עובד גם עם מכבי.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הבהרה
דובשנית18/06/2009קודם כל תודה על התשובה ועל ההמלצה. אבל לא הבנתי האם ניקוי העור מידי בוקר וערב בסבון פנים אמור לגרום לפיצעונים ?ועוד דבר הפסקתי את כל המוצרים שקיבלתי ה בית ה והעור השתפר. האם יתכן מצב שבו אין אפשרות לנקות את הפנים עם שום סבון אלא אך ורק במים? אני מאד רוצה לרענן את הפנים שלי במיוחד בבוקר עם סבון ועם קרם לחות האם יש לך עיצה בשבילי? (כי אני פוחדת שוב להתחיל להשתמש בסבון פנים שלא ישלא אחזור למצבי הקודם)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקיון חשוב מאוד!!
רוית אסף19/06/2009נקיון הפנים חשוב מאוד. יש לנקות את הפנים בעיקר בלילה לפני השינה, להסיר את כל שאריות האיפור והמזהמים הסביבתיים (פיח, עשן וכו'...) במסיר איפור שזה יכול להיות תחליב, ג'ל או סבון המיועד לנקיון הפנים, ממש לא סבון רגיל ובטח שלא ע"י מים בלבד. זה מייבש את העור.
לאחר מכן מירחי קרם לחות המתאים לסוג עורך בעל מקדם הגנה.
סופ"ש נעים ויפה!!!!
לשרותך.....
רוית אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)