מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייק אפעינת09/06/2009
רוית יקרה,
הותאם לי מייק אפ נוזלי באחת מחברות האיפור המובילות.
אהבתי מאוד את התוצאה ,אך לפעמים אינני שלמה עם התוצאה המוגמרת ,כיון שגוון עור פניי מעט כהה יותר מגוון עור הצוואר והחזה,וכתוצאה מכך,אני רואה קונטרס משהו כשאני עושה השוואה ביניהם.אבל...מי אני אל מול מאפרת מקצועית.
שאלתי היא:לאן אמורים להתאים את המייק אפ לעור הפנים או הצוואר?
אודה לתגובתך-
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת יקרה..
רוית אסף09/06/2009היי,
ראשית, את המאפרת הכי טובה של עצמך, כי רק את יודעת איך את רוצה ואוהבת להראות. ברור, שהכוונה מקצועית אמורה רק לחזק את ביטחונך ובעיקר להקנות לך ידע להמשך, אבל, את חייבת לאהוב את התוצאה!!
לעניין בחירת המייק אפ, לרוב יש הבדלים (לא דרמטיים) בין גוון הפנים לגוון הצוואר והחזה, (אזורים חשופים- נוטים להשתזף ולהיפך), ולכן כשמורחים מייק אפ על הפנים, רצוי לרדת איתו לכיוון הצוואר על מנת לטשטש את ההבדלים. את המייק אפ מתאימים לגוון הפנים. יש מאפרים שבוחנים בנקודות מסויימות בפנים, עקרונית זה פחות משנה, מה שחשוב שיהיה זהה לגוון פנייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פנים טוב המלצה?פיצפונת08/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רק קרם לחות של ניוואה -כל הרופאים
דפנה08/06/2009ממליצים רק על ניוואה -הכי זול הכי טוב -כל הקרמים האחרים יקרים וזבל של הזבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוףמור08/06/2009
אני אובדת עצות ולכן הדבר הנכון לעשות לעכשיו יראה לי להתייעץ עימכם.
אני בת 17 וחצי וצבע העור שלי לבן לבן מאוד! ולפיכך אינני יכולה כלל להשתזף בשמש או אף להיות חשופה לשמש היות ותוך מס' דק' אני עלולה לההפך לסלק אדום ולגמור באשפוז בבית חולים.
מלפני 3 שנים התחלתי להשתמש בתכשירים משזפים ללא שמש של כל מיני חברות (ואני משתמשת בהם באופן קבוע 3 שנים כולל בחורף) והבעיה איתם שהם משאירים אחריהם כתמים, הצבע הוא כתום ולא טבעי והוא יורד באופן דהוי ומגעיל! גם שיזוף בהתזה ניסיתי והתופועות הן דיי דומות והעלות גבוהה בשביל נערה תיכוניסטית.
אני לא אוהבת את הצבע עור שלי כי בעיני הוא ממש לבן, בייחוד בקיץ שלדעתי הכי יפה להיות שזופה כאשר לובשים בגדים קצרים או ביקיני.
גם עם האיפור העניין בעייתי, כי אני אז יהיה חייבת לשים מיקאפ לבן ולהראות כמו סיד!
העניין הזה ממש מתסכל אותי כל פעם לפני שהקיץ קרב ובא אני נכנסת למין דיכאון כזה.. לבריכות אני מתבאסת ללכת כאשר אני רואה את כולם משתזפים ומשחימים ורק אני מבזה את עצמי עם הצבע הכתום הדוחה הזה על הגוף! וחוששת להיכנס לבריכה מפני שהצבע יצא וישאיר אחריו כתמים דהויים.
בקיצור אני מוציאה בשנה מאות שקלים על כל המוצרים האלה שלא מועילים כלל ואני נורא מתבאסת.
השאלה שלי האם מישהי מכירה שיזוף ללא שמש שנראה כמו טבעי...אקדח שיזוף או תכשיר מסויים, חברה מסויימת או ממליצה לי מה לעשות כי אני ממש מבואסת.
(אגב בקשר לשיזוף במיטות שיזוף עם קרינה- קראתי שזה מאוד מאוד מאוד מסוכן וגורם לסרטן העור ואני כאמור לבנה מאוד כך שהסיכון הוא גבוהה יותר לכן אני מאוד חוששת מהעניין הזה)
תודה מראש לעוזרים,
מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור...
רוית אסף09/06/2009מתוקה, אין לך מושג כמה השמש מסוכנת ולכולן!! אז נכון שבמקרה של גוון עור בהיר, כפי שאת מתארת, צריך לשמור במיוחד. אז קודם כל את רק שומרת על בריאותך, שנית, יש קרמים שבאים בצורת משחות שאת מורחת על כל הגוף וזה נראה יפה מאוד, זה אכן יורד במקלחת וזה זמני בהחלט, אבל אם בא לך להשתזף לפני ארוע או בנסיבות מסויימות, זה פתרון מצויין.
גם אני, לא חובבת שמש במיוחד, אולם אין לי בעיה להשתזף, אבל אני ממש לא מאלה שניצלות בשמש, ולכן אני משתמשת (במיוחד עכשיו לפני הים...) בקרם של קלרינס לשיזוף והוא מדהים. יש עוד חברות, תנסי... אם את מורחת טוב, אז לא נשארים כתמים. זה בכל מקרה יורד במקלחת.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היופי סובב אותנודפנה02/06/2009
אני לפעמים מרגישה שעצם זה שהיופי סובב אותנו ומציץ מכל פינה (טלויזיה, עיתונים, סרטים) גורם לי גם לרצות "להיראות כמו ההיא", או ההיא, ואפילו לרצות לעשות שיפוץ או שניים. מישהי מכירה את ההרגשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח
לירון03/06/2009לא פעם הרגשתי ככה
לראות פפרצי של כל מיני דןגמנית ממש עושה לי חשק ללכת לאיזה טיפול פנים ושאיבת שומן
אני בטוחה שזה משהו שאני אבצע יום אחד אבל רק כשאני אהיה יותר מגובשת עם ההחלטה (למרות שבא לי כבר עכשיו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת...
דפנה03/06/2009האמת שלי נורא בא לעשות ניתוח להגדלת חזה כמו שעשו כל מיני שחקניות או דוגמניות, אבל אני לא יודעת איפה לעשות ולמי לפנות. את מכירה מחברות רופאים שאפשר לסמוך עליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים
לירון04/06/2009אני אישית לא מכירה רופאים אבל מהנסיון של אנשים מהסביבה שלי אני מתכננת לפנות לפרופורציה שם הרופאים עם המון נסיון וזה מרפאה גדולה ככה שגם אם הרופא יצא לחופשה עדיין יש למי לפנות.. לי זה מאוד חשוב..
תעשי בירור בסביבה שלך איפה ולמה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דפנה04/06/2009תודה על המידע! כשיהיה רלוונטי אברר שם ובמרפאות נוספות, נראה מה אחליט בסוף. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה, בטח שמכירה
נעמה04/06/2009בואו נהיה כנות בנות, אני חושבת שאין אחת שלא מכירה את ההרגשה הזו. אני כל הזמן אמרת לעצמי שאני צריכה לעבור איזה שיפוצון באף, אבל אף פעם לא באמת התחלתי לברר לעומק. אולי הגיע הזמן שאני אעשה את זה, לכבוד היומולדת שלי שממש מתקרב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזדהה עם ההרגשה
דניאלה04/06/2009כולם תמיד מרגישים שאם רק הייתי עושה את זה ומשפצת את ההוא...
בשנה האחרונה הלכתי ושיפצתי את האף שלי ואני מוכרחה לומר שזה באמת שיפר את הדימוי העצמי שלי.
אני מודה לעצמי על ההחלטה ללכת לפרופורציה ולעשות את זה.
לפעמים החלטה ואומץ לעשות משהו קטן אחד קטן שיכול להתפס כשטחי ככל שיהיה באמת יכול לשנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהמרינה27/05/2009
אני בת 16 ואני משקיעה המון זמן בטיפוח עצמי, משקיעה מאוד במוצרים איכותיים ובכלל משתדלת להראות הכי מטופחת שאפשר.. מה שהורס לי זה האקנה שיש לי במצח וקצת באף
מה אפשר לעשות? מייק אפ? משחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא עור
שירלי28/05/2009אם הבעיה ממש חמורה אז תלכי לרופא עור.
אל תעשי על עצמך סתם ניסויים. אולי בכלל את צריכה טיפול יותר רפואי כמו אנטיביוטיקה או גלולות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות לאקנה
לילך01/06/2009איך גלולות בדיוק קשורות לאקנה? זה לא בשביל למנוע הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ואקנה
בר04/06/2009גלולות משמשות להמון מצבים.
חלק ממצבים הם-
שינוי מין
אקנה
מניעת הריון ועוד...
הגלולוה הכי נפוצה שמשמשת לאקנה היא דיאנה 35, בקשי מהרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נכון
שירלי05/06/2009הדיאנה 35 היא הכי פחות מומלצת, בגלל שיש בה המון הורמונים. זו גלולה ממש מיושנת.
יש היום גלולות חדשות ועם כמות הורמונים נמוכה: פמינט, הרמוננט, מיינס...
שגם ממש עוזרות לעשות עור פנים חלק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני יודעת
שני15/06/2009הגלולות החדשות כמו הרמוננט ופמינט הן גלולות עם פחות הורמונים ופחות תופעות לוואי והן מתאימות יותר לבנות (כמובן שאם הן בריאות ואין הגבלות לקחת גלולות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אקנה מיוחד אצל קוסמטיקאית
רויטל27/06/2009אני יכולה רק להמליץ לך על קוסמטיקאית שעובדת עם תכשירים מיוחדים לאקנה, שהוכיחו את עצמם בתוך מספר ימים. לילך 050-8575590
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילרואנית?מלאני25/05/2009
שלום,
רציתי לדעת פרטים על הזרקה הילרואנית ,
האם ההזרקה מתבצעת פעם אחת ומחזיקה שנתיים?
או שצריך כל חודש לבוא?
ואם כן אפשר לעבות אותן מהזרקה אחת שיהיו כבר כמו שאני רוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ליפשיץ הרופא הכי טוב??
מלאני28/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה היאלורונית מחזיקה שנה
דפנה10/06/2009חומצה היאלורונית לקמטים שלצידי האף (קמטי הצחוק ) מחזיקה שנה ,חומצה היאלורונית בשפתיים חצי שנה עד שמונה חודשים ,חומצה היאלורונית בלחיים מחזיקה שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אייליינר מומלץפיצפונת20/05/2009
איזה אייליינר הכי מומלץ של איזה חברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רוית אסף20/05/2009יש היצע רב של אייליינרים, יש נוזליים ויש קייקים שמשווים מראה מט ופחות דרמטי. השאלה מה את אוהבת...., אישית אני מעדיפה אייליינר משחתי שמגיע בצנצנת קטנה ובעזרת מכחול מתאים משרטטים את קו האייליינר, המראה נקי ולא זועק. אייליינר כזה יש למאק (הוא מצויין) וגם בליין האיפור שלי, הוא קיים, אגב, ביולי יהיה ניתן להשיג את מוצרי האיפור שלי גם בת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי התאמת איפור,ויופי.דנה19/05/2009
שלום:] שמי דניאל ואני עוד מעט בת 14.
אני די נמוכה 1.50 שיער בינוני שטני עיניים שונות [ימין ירוק ושמאל כחול] ריסים ארוכות וגבות עבות.
עור בהיר ואני בתהליך הרזיה>< אבל אני לא שמנה!
אני משתמשת במסקרה ובעיפרון חום כהה כזה כי זה יפה לי, בגלוס, פודרה,ובמייק אפ.
אין לי פצעים בכלל ורציתי לישאול איזה צלליות יתאימו לי, אם יתאים לי קונסילר? או משהו אחר.. צבעים אחרים? איפור אחר? כי אני רוצה לשנות מראה לקיץ.. לא להיות כמו תמיד.. אני לפעמים משתמשת בעיפרון טורכיז מהמםםם!
בבקשה תציעו לי דברים שיתאימו לילדה כמוניD: תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה..
רוית אסף20/05/2009את מתארת כ"כ יפה את מראך...., אני ממש לא בעד מאסות של איפור בגילך הצעיר, במיוחד עם עורך טוב וחלק, אין צורך להשתמש בקונסילר, מירחי מייק אפ נוזלי קל , רק לשם גוון אחיד (המייק אפ מכיל מקדם הגנה ומלחח את העור ולכן זה גם חשוב), מירחי סומק ורדרד, מסקרה וגלוס בגוון ורוד בייבי או שקוף. בעיניים את יכולה למרוח על העפעף צלליות בגוונים חומים טיבעיים או אפילו את גוון הסומק ע"י מברשת סומק בצורת מריחה קלה על העפעף, רק לשם גוון מעט.... לא יותר מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח כחלק משגרה יומיומיתקרן אור19/05/2009
אני אדם שאוהב מאד טיפוח, חשוב לי תמיד להשתמש במוצרים הכי חדשניים, אין לי בעיה לבזבז כסף על מוצרים שאני יודעת שיעשו לי טוב.
תהיתי, אחרי שיחה עם חברות, מה חשוב שיהיה בשיגרת הטיפוח היומית שלכן?
אני מתחילה בניקוי פנים, עוברת לתמצית אקטיבית, סרום וקרם לחות.
כולם מוצרים של לנקום.
מה אתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעולה!!
רוית אסף20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אוהבת מאוד את לנקום
רננה20/05/2009
שמעתי על המוצר החדש הג'ניפיק
רק חברה כמו לנקום יכולה לעשות כזאת פריצה בתחום הקוסמטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להשתמש עם סרום !
דפנה20/05/2009הרופא שלי אסר עלי להשתמש עם סרום ,כי הוא אומר שסרום מייבש מאוד את העור וגורם לקמטים בכל הפנים -סרום לא נותן כלום ולא נספג בעור אלא רק מייבש אותו ונותן אשליה של מתיחה --חבל על הכסף שלכן בנות תמימות --עובדים עליכן בעיניים ---אל תשקיעו בקרמים יקרים כי כל הקרמים אותו הדבר ---הרופא שלי המליץ לי על קרם הכי פשוט : ניוואה --לחות פשוטה ---כל הקרמים זה בולשיט אחד גדול כי הוכח שאף קרם לא נספג בעור !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן -חבל על כספך -עובדים עלייך
דפנה20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עוראנונימית12/05/2009
שלום לך רווית,
רציתי לדעת אילו טיפולי עור (קוסמטיקה) מיועדים למי שסובל ממחלת עור כמו הפסוריאזיס?
מה מותר, ומה אסור? בעיקר למי שנניח ממש רוצה לעשות פנים חלקות מאקנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת עור
שילה13/05/2009מצטרפת לשאלה, ומעוניינת לדעת המיוחד מה הם הטיפולים עבור מי שסובלת מפסוריאזיס קל באיזור הצוואר ומטופלת תרופתית (משחת דייבובט)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג עמוקמיקי12/05/2009
אני כבר לא צעירה ובשנים האחרונות לא השקעתי כל כך בעור הפנים , לא הייתי אצל קוסמטיקאית כבר שנתיים לפחות
עכשיו אני רוצה להחזיר לעור קצת מראה צעיר יותר ושמעתי על פילינג עמוק
זה משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגמרי כן
דפנה12/05/2009אני יודעת שזה עוזר מנסיונה של אמא שלי. היא עשתה טיפול פילינג עמוק וזה פשוט הצעיר לה את הפנים בכמה שנים טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה איפה תעשי
אורלי12/05/2009זה לא נראה לי משהו קל, אלא ממש רציני. אחרי זה את לא יכולה להראות את הפרצוף שלך בחוץ במשך זמן מה... בקיצור, זה סופר סופר חשוב בידי מי את מפקידה את הפרצוף שלך.
ותבדקי טוב, כי יש הרבה אנשים שטוענים שיש להם נוסחה בלעדית מנצחת לחומרים שמורחים לך על הפרצוף...
מצחיק אבל פעם היה לי דייט עם אחד שטען לבלעדיות ברמת פטנט על הרכב החומר של הפילינג העמוק.
אז אני חייבת להגיד שאחת העובדות שהכי הפתיעו אותי היה הקטע שהוא בכלל לא רופא!!!!
נראה לי מטורף לעשות דבר כזה אצל מישהו שהוא לא רופא.
לא יודעת. זה היה מזמן. אולי אני סתם פחדנית...
בכל אופן שימי לב.
(חוץ מזה הבחור ההוא היה חמוד, אבל זה לא הסתדר בינינו. חחחח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג עמוק
סמדי16/05/2009"פילינג עמוק נעשה תחת הרדמה כללית קלה ותפקידו לסלק קמטים עמוקים יותר, כתמים וצלקות. הוא מגיע עד לשיכבה העורית העמוקה ביותר, הדרמיס.
פילינג עמוק מיועד בעיקר לגברים ונשים שחצו את גיל 45 ומבקשים להעלים קמטים עמוקים יותר וכתמי שמש וגיל, ולסובלים מחטטים בעקבות אקנה. במקרים רבים הוא יכול להחליף את מתיחת הפנים ואף לעלות עליה במובן של העלמת כתמים ומלקות אקנה, שיפור איכות העור ואף העלמת קמטים מסביב לפה ולשפה העליונה"
לגבי איפה לעשות, כדאי לך מאוד להתייעץ ולהתעקש לקבל את הטיפול הכי מקצועי שאפשר (רופא! רופא!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
נורית19/05/2009לבדוק אצל מי עושים ואיפה
קודם כל לדעתי הכי חשוב לא לעשות את הטיפולים האלה אצל רופאים וקוסמטיקאיות פרטיות מאחר ובמידת הצורך (טפו טפו) רופא פרטי יכול לסגור את הבאסטה ואז אין למי לפנות יותר, חברה טובה למדה את זה על בשרה בדרך הקשה
דבר שני אם הולכים על מרפאה חשוב לבדוק שהמרפאה מכילה רופאים מקצועיים כמו שיש בפרופורציה נגיד. חשוב לבדוק מי יטפל לנו בפנים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רויתמיכל10/05/2009
האם תוכלי להמליץ לי בבקשה על קוסמטיקאית טובה באיזור המרכז.
אני בת 35 ומעולם לא ביקרתי אצל קוסמטיקאית כי אף פעם לא קיבלתי המלצה ממישהי שאני מכירה ולכן תמיד פחדתי שיגעו לי בעור שלא יהיה גרוע יותר.
אפשר בבקשה המלצה על מישהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית, אשמח לתשובתך
מיכל17/05/2009דילגו עלי... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא עונים
שני23/05/2009ואין כל התייחסות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק...
רוית אסף24/05/2009אני מכירה קוסמטיקאיות במרכז, אבל לא מניסיון אישי, כך שאעדיף שימליצו לך בנות מהפורום שמכירות אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית,
שני29/05/2009האם אף לא היית אצל קוסמטיקאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוית
שני29/05/2009אשמח לדעת אצל איזו קוסמטיקאית את מטפלת, אם תרצי לומר.
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רוית אסף01/06/2009האמת, פעמיים בחיי הייתי אצל קוסמטיקאית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על קוסמטיקאית מעולה
דפנה29/05/2009שמה : ליאת רבן והיא נמצאת ברמת גן והיא מאוד מקצועית עם המון ניסיון -הטלפון שלה : 0504082133
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..דניאל05/05/2009
איך נערה בגילי-גיל 15 יכולה להתאפר(כמובן לא כבד מדי):
אם זה עם מייק אפ, איפור עניים, שפתיים, לחיים..
איך לעשות עם מייק אפ שיסתיר פצעונים? ואיך ניתן לגוון כל פעם מחדש לבית ספר עם האיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי..
רוית אסף07/05/2009בגילך, כמה שפחות... , לגבי מייקאפ, מומלץ להשתמש במייק אפ נוזלי על בסיס מים, לא שומני, בעל מרקם קליל ונוח רק לשם יצירת גוון אחיד לפנים. בעייניים שימוש בעיפרון שחור, ירוק, כחול- רק תיחום תחתון של העין, מסקרה, וצללית סומק שמתאימה גם כסומק וגם מעל העפעף- כך תיצרי מראה עדין וטיבעי אך קורן...
גלוס- רצוי בגוון טיבעי, רק מעט ברק על השפתיים.
לגבי פצעונים, עקרונית גם מייק אפ סטיק בעל כיסוי כבד, לא יסתיר את הפצעונים, אלא להיפך, כמה שיותר תנסי לכסות, כך יבלוט יותר, מייק אפ יכול לטשטש גוון אבל לא יעלים פצעון שבולט. לכן מעט יטשטש , לא יותר מזה. הכי נכון לטפל רפואית, ובטח לא להשתמש במייק אפ שומני, רק על בסיס מים.
בהצלחה, מותק
רוית אסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור לעפעף נפול ועור מזיערותם05/05/2009
שלום -כיצד מאפרים אזור עין קטנה ועפעף נפול ? כשהעור מאד מזיע גם באזור העין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רות...
רוית אסף05/05/2009ראשית, כשהאזור מזיע, הכי חשוב לא להשתמש בהברקות, צלליות אבקה למיניהן לא יחמיאו ולכן יש להשתמש רק בצלליות אבן מוצקות על בסיס מט.
לגבי איפור עין נפולה וקטנה קיראי טיפים שכתבתי כדלקמן:
- יש להקפיד על כך שהגבה לא תהיה ארוכה מדי ויורדת בחלקה החיצוני.
- תיחום בצללית בזווית החיצונית של העין: על ידי הרמת אנך מהזווית החיצונית של העין (יצירת משולש), והמשכו בקו ישר פנימה עד לסיום המשולש בקו הריסים.
- הצלליות הכהות בזווית החיצונית של העין יהיו עד לעצם הגבה ולא ימשיכו בשום אופן עד לגבה עצמה. נשתמש בצלליות בהירות בחלק הפנימי המרכזי של העפעף.
- מסקרה- בקו הריסים העליון בלבד! לא נשתמש במסקרה בקו הריסים התחתון.
טיפים באיפור עיניים קטנות
- תיחום העין לכל אורכה, כולל הזווית הפנימית של העין- בצורה חיצונית סביב העין. תיחום מסוג זה יוצר אשליה של עין גדולה יותר.
- אפשרות נוספת לתיחום העין: תיחום החלק העליון ותיחום החלק התחתון של העין, בלי לקשר ביניהם. כלומר, שני הקווים ממשיכים החוצה מהנקודה בה מסתיימת העין, בלי חיבור ביניהם.
- תיחום פנימי של העין (בתוך העין) בעיפרון בהיר או לבן, דבר המגדיל את שטח פנים העין.
- יצירת עין אופטימאלית, בעלת מראה שקדי ומורם במקצת בהתאם לאיפור תיקוני בעיניים קרובות.
- שימוש בצלליות שאינן מודגשות יתר על המידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרכנות כחול לבןעינב28/04/2009
רווית שלום,
אשמח אם תפרסמו רשימת צרכנות של מוצרי קוסמטיקה, טיפוח, בישום כחול לבן.
אני בקושי מוצאת חברות ישראליות בתחום הזה כך שאם יש לך אינפורמציה שיכולה לעזור מאוד אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים כחול לבן
ירדן28/04/2009מה כמו מוצרים של פנינה רוזנבלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ד"ר פישר לא?
ענת28/04/2009מה עם בשמים? מה מיוצר בישראל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת
ירדן29/04/2009לגבי בשמים .
אף פעם לא שמעתי על חברה ישראלית שמייצרת בשמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך30/04/2009דב קליין התחיל לייצר בשמים לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר?
ירדן30/04/2009הוא יצר רק בושם אחד וגם הוא לא נמצא למכירה ככה שזה לא יעזור במיוחד אלא אם כן אפשר ליצור איתו איכשהו קשר ולדבר איתו באופן אישי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה??
ענת30/04/2009נשמע מופרך
למה שמנתח יתחיל להוציא בשמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)