מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודיםנועה24/08/2008
שלום, אני סובלת מזה מספר ימים מגירודים חזקים בעור, התחושה היא ממש של עקצוצים מתחת לעור ונורא מגרד אך אין סימנים על העור, זה מגרד אחת לשעתיים בערך וגם בלילה בכל הגוף, רגליים, חזה, גב, ישבן. מה זה יכול להיות? לא החלפתי מרכך, סבון, אבקת כביסה מרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים
ורדי בנש-רביב26/08/2008שלום נועה
הגרד ממנו את סובלת מתאים לתיאור של תגובה אלרגית. השאלה החשובה היא ממה? לא כל תגובה עורית אלרגית מופיעה בהכרח כתוצאה ממגע ישיר של העור עם הגורם המגרה. ייתכן שמדובר במזון מסויים שגורם לתגובה למשל- פירות הקיץ בעיקר משפחת האפרסקיים עלולים להיות אלרגניים יותר מאחרים וכן מנגו, גם הוא אלרגני באופן יחסי. כדאי לנטרל כל סוג חדש או שונה של אוכל ובימים הקרובים לנסות לאכול מזונות פשוטים, כאלה שאת רגילה אליהם.
לא ציינת בת כמה את או היסטוריה רפואית אחרת, נטיות אלרגיות או האם את נוטה לסבול מבעיות במערכת הנשימה אבל אם הגרד ממשיך הייתי ממליצה לפנות לרופא המשפחה כדי לערוך בירור נוסף. במידה וזו אכן תגובה אלרגית אפשר וכדאי לפנות למטפל ברפואה משלימה שיתן מענה לבעיה ללא התערבות תרופתית מיותרת.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סהרוריתשמי20/08/2008
במהלך חופשה באילת הבת שלי בת 9 וחצי קמה מהמיטה בשלוש בלילה פתחה את דלת החדר וירדה אל הלובי. אני התעוררתי כעבור מס' דקות וראיתי שהיא אינה במיטה.היא התקשרה אלי לנייד כעבור מס' דקות ושאלה אותי היכן אני , ואמרה לי שמכיוון שהיא לא ראתה אותי בחדר היא ירדה לחפש אותי. שאלותי הם: האם התופעה נקראת סהרוריות? מה ניתן לעשות בעתיד? איך אפשר למנוע תופעות כאלה בעתיד? אם מי אנ חנו יכולים להתיעץ בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סהרורית?
ורדי בנש-רביב23/08/2008שלום שמי
לא ברור משאלתך האם בתך הלכה תוך כדי שינה או שבאמת קמה, התבלבלה (בכל זאת היא לא הייתה בביתה, במקום הרגיל שלה) ואכן ירדה לחפש אתכם. יש תפועה מוכרת בה ילדים בעיקר יוצאים לטיולים ליליים תוך כדי שינה, כדאי לעשות בירור עם מטפל המתמחה ברפואת ילדים והוא יוכל להציע פתרונות אם צריך.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרות17/08/2008
שלום, רציתי לשאול לגבי מספר בעיות: 1. אני סובלת מקנדידה בלשון (אובחן ע"י משטח) מזה כשנה. לקחתי טריקן מספר פעמים, כל פעם שני כדורים, לא עזר. האם יש פתרון אחר? 2. על חלק מהציפורניים שלי ישנם חריצים לאורך וכן החלק הסופי של הציפורן אינו גדל ישר אלא לכיוון מטה. על מה זה יכול להצביע? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ורדי בנש-רביב23/08/2008שלום רות
בנוגע לקנדידה, הימצאות של הפטרייה על הלשון מעידה על הימצאותה בגוף בכלל, טיפול מקיף בפטרייה חייב לכלול שינויים משמעותיים בהרגלי האכילה, וכן שילוב במוצרים פרוביוטיים וגם תוסף טיבעי שיפגע ויחסל את הפטרייה כמו תמצית זרעי אשכולית או תמצית אורגנו שנמכרים בחנויות צמחי מרפא. הטיפול המערבי כפי שראית לא ממש מציע פתרון מעמיק.
בנוגע לציפורניים- אפשר לעשות בירור, לעיתים זה יכול להעיד על חסר בויטמינים או מינרליים וגם דרך אגב על קנדידה. לפי הרפואה הסינית הציפורניים הן ביטוי של תפקוד איברים מסויימים, מטפל יכול לברר האם יש חוסר איזון באיברים אלו ולהציע טיפול.
בהצלחה ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלי13/08/2008
בתי בת שנתיים וסובלת מהפרשות מעיניה באופן תדיר. טובי המומחים לסתימות בצינורית לא מצאו בעיה. כמו כן, אנטיביוטיקה עוזרת מאד מהר. עשינו בדיקה בבית חולים הדסה ששלל קיומו של חיידק ששוכן שם ומתפרץ מדי פעם. אפשר לקבל פתרונות אפשריים על פי הרפואה המשלימה? (הרופאה המומחית גם שללה אפשרות של אלרגיה, היא טוענת שאלרגיה נראית אחרת). תודה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות (?) עיניים חוזרות
ורדי בנש-רביב16/08/2008שלום שלי
דלקות, כך זה נראה, חוזרות בעיניים יכולות לקבל מענה טוב ברפואה המשלימה, חשובה פה אבחנה טובה. כאמור אנטיביוטיקה מקלה, אבל הבעיה חוזרת לכן כנראה זו לא התשובה. מטפל מומחה יבדוק גם אופציות נוספות שיכולות לגרום לדלקת, לא רק בהסתכלות מקומית אלה בתמונה כוללת, יש כמה אפשרויות טבעיות לטיפול חיצוני אבל כפי שזה נשמע חשוב גם לתת טיפול פנימי משמעותי שכן זו כנראה בעיה כרונית שדורשת התייחסות.
מבחינת אופציות חיצוניות-
כמה שזה ישמע מוזר טפטוף של חלב אם לעיניים עושה פלאים, הוא מצטרף לאופציות מוכרות כמו חליטות של תה קמומיל והנחתן כקומפרס על העיניים, בנוסף יש טיפות עיניים הומיאופתיות שאפשר להתייעץ לגביהן בבית מרקחת שמומחה לתרופות הומיאופתיות.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרדניאל10/08/2008
שלום, יש לי 2 בנות האחת בת 8.5 שנים והשניה בת 5 שנים הסובלות מזיעה בכפות הידיים והרגליים. האם ברפואה המלשימה - הומאופתיה-נטוורפתיה - יש טיפול לעזור או להקל על הזיעה ? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ורדי בנש-רביב11/08/2008שלום דניאל
יש לרפואה המשלימה מה להציע לטיפול בהזעת יתר, מן הסתם תיבדק הבעיה וכן אורח החיים- תזונה, הרגלי חיים וכן הלאה של בנותיך.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית הרטבה אצל בן 7שלי07/08/2008
שלום רב מזה 3 שנים בני בן ה 7 מרטיב במיטה. זה החל לאחר שכבר היה גמול ויבש כל הלילה כשנה. מעט לאחר הולדת אחותו החל להרטיב בלילה ולעיתים רחוקות יותר מפעם אחת כאשר לא תמיד התעורר (היו מקרים שישן במיטתו, למרות הרטיבות, לילה שלם).... אני שמה לב שמעט לפני שמרטיב הוא מתהפך במיטה מצד לצד באי נוחות. לפעמים כבר אין לי כח יותר. אני אישית הרטבתי במיטה עד גיל 5 או 6 אך לא למעלה מזה. בנוסף, לפני כשנתיים עברנו כל המשפחה למדינה אחרת בעקבות עבודה. מאז אין כמעט לילה שהוא לא "מפספס". לציין כי למרות המעבר והגעגועים ארצה למשפחה המורחבת יש לו חברים בבי"ס בחו"ל והוא מאוד אוהב את בית הספר ולמרות זאת יש ימים כשהוא חוזר מביה"ס עם פרצוף חמוץ ללא כל הסבר. לפני שנה ניסיתי מתן מנירין (?) שלא פעל לטובה ולכן הפסקתי לאחר כחודש - חודש וחצי (התלונן על כאבי ראש). האם יש מקום לשינוי תזונתי/רפואה המואופטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית הרטבה
ורדי בנש-רביב07/08/2008שלום שלי
בהחלט יש מקום לטיפול, אין ספק שהקשר אותו ציינת של הולדת האחות וכן מעבר בית הם משמעותיים מאד אצל ילדים, טיפול תומך שיערב מתן צמחים, דיקור, ייתכן אפילו טיפול במגע כמו שיאצו, טווינה, אפילו אוסטואפטיה לילדים. לצערי לא אוכל להמליץ על תרופה טבעית ספציפית פה כי לטעמי יש לערוך אבחנה מדויקת ולתת מענה ספציפי לבנך.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות יתושיםמרינה03/08/2008
שלום, איך אפשר להרגיע עקיצות יתושים אצל תינוק בן חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתושים
ורדי בנש-רביב03/08/2008שלום מרינה
מבחינת החומרים הטבעיים בהחלט אפשר להשתמש באלוורה וכן יש מוצרים טבעיים רבים אחרים כיום בשוק שנותנים מענה טוב. בנוגע למניעה- שמן ציטרונלה הוא שמן ארומטי שידוע כמרחיק חרקים ומזיקים ומאד יעיל בכך
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדנת דיסלקציה וליקויי למידהסוזי30/07/2008
נפתחת סדנא ללימוד טיפול בדיסלקציה ע"י מטפלת מנוסה שהוכחה עד כה כקסם. הסדנא מיועדת להורים, מטפלים ועובדי הוראה. נפתחו שני ערבי מבוא נוספים מסיבות טובות: בקיבוץ גשר ב-4.8.07 ב"מרכז נגה" ובתל אביב ב-31.7.08 בשעה 20:00-22:00 ברח' קצנלסון 17 דירה 11.לפרטים נוספים ועדכון על ערבי מבוא נוספים ניתן לפנות ל[email protected].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
ד''ר ירון לב אור03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בגרוןל.28/07/2008
2 שאלות 1.רציתי לדעת איזה חליטה/תה בטוחים לתת לתינוק ובאיזה מינון. אני רוצה להכין לו תה עם לימון כי יש לו אדום בגרון ,ואנ ירוצה לנסות להקל עליו כי כרגע לא מקבל שום תרופה. והאם יש אולי עוד משהו טבעי שיכול להקל? 2.איזה פתרונות מציעה הרפואה המשלימה לעצירות בגיל הנ"ל כנראה מהברזל ו/או מהתחלת המוצקים . הרופא המליץ על פגלקס תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום בגרון
ורדי בנש-רביב28/07/2008שלום ל
לא ציינת בן כמה בנך אני מניחה שבערך בן חצי שנה.
בעניין התה, לא מומלץ לתת תה רגיל לתינוק קטן יש בו קפאין אפשר לתת תה צמחים נטול קפאין ובעניין הלימון זה עניין של טעם, אין ממש מינון
בעניין העצירות- יש לשאול האם בנך זקוק לתוספת הברזל? אם הוא עדיין יונק או מקבל תחליף חלב אין צורך בברזל, אלא אם כן נערכו לו בדיקות דם והוא אנמי, אם בנך מגיב בעצירות (לא ציינת כמה זמן וכמה חמורה) אולי זו הדרך של הגוף להודיע שזה יותר מדי לו. חשוב לדעת גם שעצירות אצל תינוקות לא מוגדרת (בבחינת זמן לללא יציאה) כמו אצל מבוגרים.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים אצל תינוקשלומית24/07/2008
שלום רב, כיצד ניתן להרגיע כאבי בטן וגזים אצל תינוק בן שנה, התזונה שלו לא מגוונת מדי, אך מהם הפתרונות האפשריים לדעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
ורדי בנש-רביב25/07/2008שלום שלומית
גזים אצל ילד בן שנה מחייבים בדיקה של תזונת הילד. בעקרון גזים אצל תינוקות רכים הוא דבר שכיח שכן מערכת העיכול עדיין "חדשה" אצל ילד בן שנה מערכת העיכול כבר אמורה להיות כבר מיוצבת יחסית לכן חשוב לבדוק מהי התזונה המרכזית שלו, אם מדובר במזון פחממתי- כמו פסטות, לחם, סוכרים, פירות יש להוריד באופן משמעותי את צריכת מזונות אלו, גם מוצרי חלב עלולים ליצור תגובה בעייתית אצל ילדים רכים אפילו אלרגית, לא ציינת האם יש בעיות ביציאות, או שלשולים.
לכן שינוי תזונתי יהיה מאד משמעותי, פרט לכך אפשר לגשת למומחה ברפואת ילדים סינית והוא יציע טיפול כמו דיקור/צמחי מרפא וגם טיפול במגע מאד יכול להועיל- טכניקות עדינות שתוכלו לעשות גם בבית.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק ד.גל21/07/2008
שלום אני אמא לילדה בת 9 חודשים שסובלת מאטופיק כבר כמה חודשים אומנם זהו לא מקרה מאוד קשה (לטענת הרופאים הרבים שהסתובבתי בניהם) האטופיק מופיע אצלה רק בפנים (2 עיגולים ליד הפה) סטרואידים בהחלט לא באים על הפרק ומחפשת פיתרון .......... למישהו יש המלצה על מטפל, טיפול, נטורופט? תודה אציין שעברה סידרה של דיקורים אך ללא שינוי במצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבירי סיכון לאוטופיק דרמטיטיס
ד''ר ירון לב אור21/07/2008גל שלום
לנוחותך קיבצתי את מגוון הגורמים העלולים להגביר סיכון לאטוטפיק דרמטיטיס
& היסטוריה משפחתית
& היסטוריה של מצבים אלרגיים כמו קדחת השחת, אסטמה או רגישות לתרופות
& תזונה הענייה במקורות של אומגה 3. כלומר, דגי ים צפוני (סלמון, טונה, ואו שמן פשתן )
& סטרס
& בגדים העשויים מבדים סינטטיים אשר "כולאים" זיעה. אצל חלק מהאנשים גם צמר יכול להעלות סיכון לאקזמה
& שימוש בחומרי ניקוי חריפים
& שינויי מזג האויר קיצוניים, כולל לחות גבוהה
& רגישות למוצרי חלב פרה וקמח לבן - גורם סיכון רב עוצמה וחשוב להסרה
כל טוב
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס
ורדי בנש-רביב22/07/2008שלום גל
לפני שמתחילים טיפול אצל מטפל חשוב בעיקר לשים לב לתזונת בתך, היא צעירה ולכן מערכת העיכול שלה רגישה. שימי לב לכמה המלצות בסיסיות:
1. הימנעות מסוכר ופחמימות ריקות- גם ענבים ופירות הקיץ שהם עמוסים בסוכר (וריסוס), פסטה, מעדני חלב, גלידות, וכן הלאה.
2. הימנעות או הפחתה במוצרים המכילים גלוטן- קמח למשל.
3. הימנעות ממזונות הידועים כאלרגנים כמו בוטנים (במבה), פרי הדר
4. חשוב לשמור על סדר ארוחות קבוע ולהרכיב ארוחות פשוטות עם מעט מרכיבים,טעמים ותבלינים.
5. הימנעות ממוצרי חלב שגם הם נחשבים כאלרגנים ומכילים קלוגוז- סוכר חלב
6. עדיף לחכות עם הבשר ומוצריו- בעיקר אדום עד אחרי גיל שנה, לגוף הצעיר קשה לעכל חלבונים מורכבים בשלב הזה.
שימי לב האפ חל איזשהו שינוי בחייה של בתך מאז הופיעה הפריחה- ייתכן בסביב גיל חצי שנה שבו עברה למזון מוצק הופיעו הבעיות ואז אכן למזון יש השפעה משמעותית.
לא ציינת איפה את גרה כדי שאוכל להמליץ על מטפל. חשוב לשלב בטיפול זה פרט לתזונה גם צמחי מרפא עדינים ו תוספים.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת חוםחן16/07/2008
שלום, יש לי תינוק בן חודשיים, לפני יומיים עלה לו מאוד החום, מאז אני מנסה להורידו, אני חוששת שנדבק מאחיו הגדול, הוא בוכה ומתייסר, כיצד אתם ממליצים להוריד לו את החום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
ורדי בנש-רביב16/07/2008שלום חן
חשוב לדעת שלחום יש תפקיד חשוב במערכת ההגנה והחיסון של הגוף, אצל ילדים ותינוקות רכים חום נוטה לעלות מהר וגבוה וגם לרדת מהר ורק חום מעל 38 מעלות נחשב כחום. אם החום שלו לא יותר מדי גבוה, סביב ה-38-39 ושוב אצל ילדים זה לא כמו אצל בוגרים, אפשר לעזור לו בכמה דרכים- בבית אפשר לקחת שני חיתולי טטרה (בד דקים) להרטיב במים רגילים ולסחוט היטב היטב, ללפף סביב כל רגל , עד אזור הברך ולעטוף במגבת, הקומפרסים האלו ימשכו את החום מהראש למטה ויקלו עליו מאד, אפשר כמובן לעשות אמבטיות פושרות. טיפול- לקפוץ למטפל המומחה בילדים זה יבדוק את הילד וימליץ על טיפול, דיקור למשל יכול לעזור לייזע את הילד קלות ולעזור לחום לרדת. חשוב להיות עם האצבע על הדופק ויחד עם זאת לדעת שיש סיבה שהחום קיים וכדאי לתת לגוף להתגבר עליו בעצמו. אם החום לא עובר בקרוב כמובן שכדאי לפנות לרופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת עיניים9ח.13/07/2008
שלום. בתי בת שנתיים וסובלת מהפרשות מעיניה באופן תדיר. טובי המומחים לסתימות בצינורית לא מצאו בעיה. כמו כן, אנטיביוטיקה עוזרת מאד מהר. עשינו בדיקה בבית חולים הדסה ששלל קיומו של חיידק ששוכן שם ומתפרץ מדי פעם. יש ברפואה הסינית פתרונות אפשריים? (הרופאה המומחית גם שללה אפשרות של אלרגיה, היא טוענת שאלרגיה נראית אחרת). תודה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהעיין
ירון לב אור14/07/2008בוקר טוב לאחר ששללנו בעיות נפוצות אפשר לשקול קיום בעיה אחרת כאלרגיה ורגישות לרכיב כל שהוא ייתכן והיא רגישה לאבק הבית , פריחה של עצים מסויימים רגישות למזון , ואו לסבון או שמפו על פניו נראה לי שביתך סובלת מרגישותכ ל שהיא בנוגע לשאלתך יש מה לעשות בר סינית בתנאי שהטיפול יהיה מלווה בייעוץ תזונתי נטורופתי על מנת לאתר רגישויות ואלרגיות בהצלחה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהנועה08/07/2008
בתי בת השנה וחצי שינתה את עורה, הפכה מתינוקת חמדמדה ורגועה לרוטנת תמידית, בדקתי עם רופא שהכל בסדר ונראה כי מדובר במשהו נפשי, לא ברור מה אבל אני מחפשת שיטות להרגעה, מה הצעתכם, תודה אמא שרוצה לישון בשקט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה נחמודת
ורדי בנש-רביב09/07/2008היי נועה
אכן, שאלה חשובה.. דבר ראשון יש לבחון היטב אספקטים שונים בחייה של ביתך והאם חלו אילו שינויים לאחרונה ואני מדברת על תזונה, שינויים כמו חופש גדול, אבא במילואים, ועד דברים קטנים שלנו הם נראים כחלק טריוויאלי מהחיים בעוד שצריך להבין שאצל ילדים קטנים כל שינוי עלול להתפס כמערער ומטלטל. לא פירטת במה השתנתה התנהגותה אבל מטפל המתמחה בטיפול הילדים יוכל לשאול את השאלות הנכונות, להתבונן בה (ולעיתים נחוצה דעה אובייקטיבית..) ואולי להבחין בגורם. שוב, צריך לזכור שהחווית החיים שלנו ,כבוגרים שונה לגמרי מזו של הילדים שחווים הכל ב"ווליום" אחר לגמרי. לכן כדאי לעשות בדיקה יסודית ולא סתם לתת צמח או "משהו" מרגיע כדי באמת לעזור לה לעבור את התקופה הזאת ולחזור להיות אותה ילדה חמדמדה.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בברונכיתליסה05/07/2008
לכל הנוגע לדבר שלום, בני בן 1.5 ומגיל מאוד צעיר הוא סובל מברונכית ומטופל כמדי חודש בטיפולי אנילאציה(כוללים מי מלח,בודיקורד וטרמבולין),במשפחה יש רקע אסמטי הומלץ לנו על טיפול מונע אך אני מאוד מעוניינת לדעת האם ברפואה המשלימה אמצא פיתרון לבעיה אבקש את עזרתכם במציאת תחום הטיפול היכול לעזור לבני"שיאצו,דיקור)וכן המלצה על מטפל מאזור נתניה או השרון בכלל תודה ליסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליסה
ירון לב אור07/07/2008מתאר המקרה כנראה מדובר על רגישות לרכיב כל שהוא במזון מאחר והתופעה חוזרת על עצמה בתדירות גבוה ייתכן גם רגישות לבעל חיים מנסיוני אפשר להוסיף תוספת ויטמינים לחיזוק מע החיסון ויטמין C בנוזל מאוד יעיל למניע ולרוב נותן תוצאות טוובות הסרה של חלב פרה ואו קמח לבן גם תורם לבריאות מעבר למזון בריא מאוזן וטרי בכלל טוב בנוגע למטפל באזור נתניה העמיתה שלי בפורום מטפלת בכפר סבא היא מטפלת מעולה כל טוב ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)