מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני לחיזוק הריון???טניושה14/07/2010
שלום, אני בת 24 בשבוע 7, זה הריון השלישי. 2 הקודמים לא נגמרו טוב, זה היו טיפולי IVF בגלל הבעיות זרע. ראשון הפסיק להתפתח בשבוע 6, שני הפסיק בשבוע 8. עשיתי בדיקות דם לקרישיות(הפלות חוזרות) והכל תקין.
היום אני בהריון 3, נקלטתי טבעי (בעלי עבר ניתוח לפני שנתיים אז יכול להיות שזה עזר).
יש לי שחלות פוליציסטיות, הידבקות ברחם בגלל ההפלה השניה וציסטה( גם ברחם).
אני מאוד מודאגת על כל הנושא הזה. רוצה לשמור על הריון , הוא מאוד חשוב לי.
האם קיימים טיפול בדיקור סיני שיכול לעזור לי לחזק איך שהו את הריון, ולאפשר לו להתפתח בצורה תקינה???? ואם כן, כמה זמן זה לוקח עד שזה יתחיל לעבוד ולמי לפנות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לחיזוק ההריון
ורדי בנש-רביב15/07/2010שלום טניושה
קודם כל בשעה טובה, נשמע שעברת דרך ארוכה עד ההריון הזה ואני מקווה שהוא יעבור בשלום. בנוגע לשאלתך, דיקור בשילוב עם צמחי מרפא יכול בהחלט לעזור להריון ולמצבך הכללי כדי לשאת את ההריון יחד עם זאת חשוב לציין שהריון חלש ופגום לא יחזיק מעמד בדרך כלל ואם הוא לא אמור להתקיים יהיה קשה מאד ולשמרו וטוב שכך, הריון חזק ובריא מאידך יחזיק גם טלטלות חזקות.. ככה זה- כוח הטבע.
בכל מקרה נשמ שעברת הרבה ולכן טיפול בהחלט יכול לחזק אותך ולהביא אותך לבריאות טובה שתאפשר לך הריון בריא וטוב.
אני ממליצה לך בחום, מבחינת זמנים כדאי להתחיל טיפול בהקדם האפשרי, זה עוזר כבר מהרגע הראשון..
בהצלחה!!!
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה למעוןח.14/07/2010
שלום רב,
בתי תתחיל ללכת למשפחתון בספט' בגיל שנה ו-5. עד כה היתה איתי בבית. רציתי לשאול איך אפשר לחזק את המערכת החיסונית שלה לפני הכניסה לגן. לא היתה עד כה בחברת ילדים, הקפדתי על שטיפת ידיים מרובה וסטריליות בכלל. האם אפשר בכלל למנוע את המחלות הרבות שמתלוות לכניסה לגן?
לציין שאוכלת היטב ובאופן מגוון. כעת שוקלת 12.5 ואורכה 83 ס'מ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה למעון
ד``ר אריה מבר15/07/2010אני ממליץ לא לפחד שתתחיל ללכת למשפחתון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה לגן
ורדי בנש-רביב15/07/2010שלום ח.
כניסה לגן חדש אכן מלווה בהרבה חששות אולם אין יותר מדי מה לדאוג, ילדים מסתגלים היטב ועומדים יפה בשינויים כשהם נעשים בזמנם. דברים חשובים בעניין הזה- אל תשמרי על סטריליות!!!!
הסטריליות שאת מתארת רק תגרום לה להיות חולה יותר בעתיד הקרוב והרחוק וזו עובדה מדעית מוכחת, לא המצאה של הרפואה המשלימה, הגוף שלה צריך להתמודד עם העולם ורק ככה לפתח עמידות, פרט לכך חשוב להקפיד על תזונה מסודרת ובריאה כמניעה ועל סדר יום קבוע ורגוע, אני לא מאמינה גדולה במתן תוספים למניעה לילדים בריאים, אם אין לה היסטוריה של מחלות חוזרות למיניהן והיא בריאה הייתי סומכת על הגוף שלה ועל אורח החיים הבריא שתספקי לה שיעמוד בשינויים האלה בגבורה..
בהצלחה גדולה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרזיטים אצל תינוקאמא06/07/2010
שלום,
בני בן השנה ועשר עבר בדיקת דם (למעקב חוסר ברזל)ונאמר לנו שהוא צריך לקחת 10 ימים אנטיביוטיקה, מאחר ובב. דם רואים שיש לו פרזיטים.
שאלותי:
האם יש טיפול טבעי לפרזיטים במקום אנטיביוטיקה?
מאיפה יכולים לבוא הפרזיטים?
זה מדבק? איך?
והאם זה גורם לחוסר תיאבון? בחודשים האחרונים הוא הרבה פחות אוכל.
אציין שלפני שבועיים הוא קיבל ורמוקס מנה אחת (טיפלנו כל המשפחה)
אשמח לתגובה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרזיטים אצל תינוק - תגובה
ד``ר אריה מבר19/08/2012חשוב מאוד שרופא הומאופתי הסתכל בכל הבדיקות ולאחר להחלית טיפול נכון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק של מערכת חיסון
ד``ר אריה מבר06/07/2010מהי דרך ההדבקה :
ברוב המקרים מדובר בהדבקה המכונה פקו-אוראלית, כלומר הגעה של הפרזיט אל ריריות חלל הפה עקב מגע עם מקור מזוהם בצואה בה קיים הפרזיט. כמובן שההתחלה היא עקב חוסר הגיינה לאחר ביקור בשירותים או מבעל חיים.חשוב מאוד חיזוק של מערכת חיסון עם traumeel
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מחזקים מערכת חיסון זה עובר לבד?
אמא07/07/2010טראומיל זה כמו פרוביוטיקה? ממה שהבנתי זה משחה,
אפשר יותר פירוט איך לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק טיפות
ד``ר אריה מבר08/07/20105 טיפות 4 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרזיטים
ורדי בנש-רביב08/07/2010שלום אמא
לטעמי יש צורך ביותר מחיזוק מערכת החיסון, חייבים למגר את הפרזיטים לפחות בתור התחלה ורק אחר כך לעבור למניעה. יש לברא צמחים פורמולה נגד פרזיטים, צמחית. אולם יש לציין שלא בטוח שהיא מתאימה לילדים קטנים ואולי יש צורך לערוך התאמה, פרט לכך יש לצמצם באופן ניכר את צריכת הסוכרים בתזונה שכן אלו תומכים ומעודדים את התרבותם,אני הייתי גם נותנת טיפול פרו-ביוטי משלים לחיזוק מערכת החיידקים ה"טובים" ומערך ההגנה של הגוף. לאחר התגברות בנך על האפיזודה הזו אפשר לעבור לטיפול מונע..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורגולונז
רות19/08/2012שלום
האם מי מכיר מחלת העור "מורגולונז"
אשמח להצעת טיפול...מבלי הצעות פסיכיאטריות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורגולונז - תגובה
ורדי בנש-רביב19/08/2012היי רות
יצא לי לטפל במטופלת (מבוגרת אמנם) אשר סבלה מבעיה זו, אין ספק שזה מצב מתסכל, בעיקר שאין לכך הכרה רפואית ממשית והרופאים אכן מפנים לטיפול פסיכיאטרי..
יחד עם זאת יש סברה (ואני תומכת בה) שאכן יש איזשהו מזהם או לפחות תגובה של הגוף, תגובה חיסונית לאיזשהו..משהו..
אם כן, בטיפול נעשית הערכה ובדיקה ובהתאם לכך גם מוצע טיפול שיחזק את עמידות הגוף (וזה כולל תזונה מאד מקופדת למשל וטיפול צמחי יחד עם הדיקור) וכן התייחסות לנוכחות אפשרית של פתוגן כמו שאנחנו מגדירים אותו אשר מטריד את הגוף.
אני שמחה להגיד שהטיפול מאד עזר למטופלת זו בהקשר העורי והסבל התמידי שהמצב הסב לה.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רות19/08/2012אצור עמך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליות לילד בן 3ריקי03/07/2010
שלום,
בני כרגע בן 3, כשהיה בגיל 2.5 גילו אצלו אבן בכליה (אחרי שמצאנו אצלו דם בשתן, הפננו למיון ושם בדקו אותו), הוא עבר ריסוק, ולאחר מעקבובדיקות התברר שהגוף שלו מפריש עודף ציסטין וקריאטינין בשתן, וזה כנראה מה שגורם ויגרום לאבנים בכליות. כרגע הוא מטופל בתרופה שנקראת URALIT, ויצטרך להיות מטופל בטיפול תרופתי לכל החיים.
השאלה שלי, האם יש תחום ברפואה המשלימה שיכולה לתת פתרון ולאיזה תחום כדאי לי לפנות? ומה כדאי לי לעשות?
אשמח לתשובה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי
ד``ר אריה מבר04/07/2010רצוי להוסיף טיפול הומאופתי אבל חייב בדיקות אצל אורולוג .טיפול הומאופתי רק משלים הטיפול של אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסוק אבנים בכליה לילד
עדנה07/08/2010שלום ריקי אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר , גם אני עומדת לפני תהליך כזה עם בני בן 4 ומעוניינת לשמוע על התהליך מפי ההורים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בדרכי השתן
ורדי בנש-רביב08/08/2010שלום לכן שתיכן.
המצב אכן מחייב טיפול ואבחנה של אורולוג יחד עם זאת טיפול בצמחי מרפא סיניים שמערב צמחים שיכולים למוסס התקשויות כמו האבנים ולשפר את תפקודי הכלייה יכול להועיל מאד ולמנוע את הישנות התופעה.
בהצלחה ובריאות
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםסיגי01/07/2010
האם יש משהו מרפואה משלימה להפסקת דימום מחתכים ופציעות?. שמעתי על איזה אבן סינית שעושה את העבודה. ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ורדי בנש-רביב02/07/2010שלום סיגי
לא ידוע לי על אבן כזו אבל אני כן יודעת שהנחת אבקת כורכום על פצע מדמם בדרך כלל עוצרת את הדימום וכן היא אנטי דלקתית...
בהצלחה..
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיותגלי01/07/2010
שלום. אני אמא לילדה מקסימה בת 5, שלאחרונה התחילה לסבול מאלרגיות למזונות מסוימים ועוד דברים. זה בא לידי ביטוי בפריחה אדומה ומגרדת בעור. אודה לעצה בנוגע לטיפול אפשרי מעבר לטיפול המונע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות
ורדי בנש-רביב02/07/2010שלום גלי
כדי לברר מהן הסיבות לאלרגיה צריך להתבונן במספר רבדים הקשורים לחייה, על התזונה, על הרגלי ואורח החיים, תזונה וכן על ענייני הלב והרגש שבדרך כלל בגיל זה הם החוויה של המשותפת של ההורה והילד יחד, התבוננות זו כדאי לערוך עם מטפל המומחה ברפואת ילדים טבעית. בדרך כלל בודקים את אלו ומנסים להבין מה יוצר את רגישות המערכת החיסונית.
כשמבינים את הגורמים ניתן להציע טיפול- דיקור, צמחי מרפא, שינוי תזונתי או שינוי באורחות החיים.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בעור המלצה
דנה05/07/2010ביתי סבלה מתופעה של פריחה בעור הנקראת אורטיקריה
טופה באין ספור תכשירים ללא הועיל בסופו של דבר הגענו לטיפול אצל מטפל אלטרנטיבי המתמחה בבעיות עור מהצפון אך יש לו מרפאה גם בתל אביב וזה הטיפול שהצליח להעלים את הפריחה.
תחפשי בגוגל = אורטיקריה בילדים.
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות
ד``ר אריה מבר06/07/2010מומלץ טיפול ביקום או פול ביחד עם טיפול הומאופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיה23/06/2010
ילדתי בת 8 סובלת מרגישות בעור כל מכה הופכת לסימן כחול. סובלת גם משפשפות וגרויים בעור. איזה תוספי תזונה עשויים להועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בעור
ורדי בנש-רביב23/06/2010שלום חיה
לא ברור מה גורם לילדתך להגיב ככה ומה טיב הפגיעה לכן קשה לי להמליץ על תוספים או על צמחים, כדאי לערוך בירור אצל הרופא, אולי בדיקת דם לצורך בירור מצב הטסיות (קרישת דם) ובמידה והכל בסדר כדאי לפנות למטפל מומחה על מנת שיערוך בירור מסודר לגבי ביתך, יראה את המכות/שפשופים או מכות כחולות וידע להמליץ על טיפול.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מומלץ
ד``ר אריה מבר24/06/2010טיפול ואיבחון אצל מטפל מומחה בדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהציפי16/06/2010
בזמן הריון אמרו לי לקחת אומגה 3 משמן המרווv מרושתת 5 כדורים ביום ולקחתי והיתה לי הפלה טבעית בשבוע 8.
האם יכול להיות שבגלל שלקחתי אומגה 3 היתה לי את ההפלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ורדי בנש-רביב16/06/2010שלום ציפי
מבחינת האומגה 3 באופן חד משמעי התשובה היא -לא. ההפלה לא נגרמה מזה.
מחקרים מראים באופן ברור שאומגה 3 היא חומצת השומן המרכזית הנספגת במוח העובר ועוזרת להתפתחותו ולמניעת בעיות שונות. אין כל קשר. אני מצטערת לשמוע על ההפלה שעברת, אני בטוחה שזו לא חוויה קלה, הפלות טבעיות בזמן הטרימסטר הראשון הן שכיחות לצערנו ואני מקווה שההריון הבא יתחיל ויסתיים בשלום
לא ברור לי מי המליץ לך לקחת את התוספים שציינת אבל המרווה המרושתת שלקחת אסורה לשימוש בזמן הריון וחשוב לדעת זאת.
אני כן ממליצה לך לקחת זמן שבו תתאוששי מההפלה ותתחזקי לפני שתיכנסי שוב להריון, אולי תמיכה של צמחים או חיזוק כללי.
בריאות שלמה ובהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמהדלית16/06/2010
שלום, ישלדה בת 4 אוהבחנה כחולת אסטמה האם יש טיפול ברפואה משלימה שיכול לעזור ? אני לא רוצה להרגיל אותה למשאפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה
ורדי בנש-רביב16/06/2010שלום דלית
הרפואה המשלימה ומניסיוני הרפואה הסינית יכולה בהחלט לעזור, להקל ולטפל באסטמה, אני ממליצה לפנות למטפל מומחה בילדים שיערוך אבחנה ויציע טיפול המתאים לביתך. זה בוודאי יכלול שינויים תזונתיים, צמחי מרפא ודיקור,התוצאות בטיפול בילדים במצב זה טובות ומהירות.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמצעות הומאופתיה
ד``ר אריה מבר24/06/2010באמצעות הומאופתיה מנסה המטפל ליצור מצב בו החולה יהיה ללא התקפים וללא צורך בתלות בתרופות כגון: משאפים, אינהלציות וסטרואידים. מצב זה נחשב כריפוי. חשוב לדעת כי האסטמה מופיעה אצל כל ילד בדרגה שונה וכתוצאה מגורמים שונים (פיזיים ורגשיים) ולכן לכל ילד מוצע טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעים לילדה בת 12לא רצוי08/06/2010
שלום,
אני בת 12 ויש לי תולעים במעיים.
אני לא סיפרתי עדיין להורים שלי ואני רוצה לדעת אם יש דרך להיפטר מזה מבלי שההורים ידעו.
בבקשה.. אם יש דרך אז תעזרי לי בבקשה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ורדי בנש-רביב09/06/2010שלום לך נחמדת
למה את מתביישת מההורים? תולעים מגיעות בדרך כלל בגלל אכילה של מוגזמת של מתוקים ושילוב מצער אך לא נורא של כניסה של התולעים לגוף דרך ידיים לא נקיות , זה מאד מאד נפוץ ושכיח וממש לא נורא.
רופא המשפחה נותן בדרך כלל טיפול פשוט מאד- נוזל לבליעה (בדרך כלל לשלושה ימים) שנקרא ורמוקס. אם את נורא מתביישת ואת יכולה ללכת לבד לרופא אז זו אפשרות, בכל מקרה חבל על ההסתרה המיותרת, זה ממש לא באשמתך וזה ממש לא נורא, דברי בכמה מילים עם אמא, תגידי לה שנראה לך שיש לך תולעים ואם היא יכולה לבקש מהרופא תרופה.
כל מיני תחליפים טבעיים אפשריים אבל גם אותם צריך להזמין מבית מרקחת מיוחד, ולשלוח אותם בדואר ושוב זה מסובך.
בבקשה אל תתביישי, תאזרי אומץ ותתגברי על המבוכה, זה רגע קטן שיעבור ואת תרגישי יותר טוב.
בהצלחה!!!
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 12 לא מספרת להורים
ד``ר אריה מבר09/06/2010חשוב מאוד לדעת שבגילך כל דבר חייבת לשאול להורים.לתולעים במעיים יש טיפול אבל חשוב מאוד שתדברי עם אבא או אמא.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאליה08/06/2010
אני מבקשת עזרה, בני בן ה- 11 סובל מייבלת וירלית השורש כף יד ימין מזה 3 שנים. הוא עבר טיפול של פעם בחודש לייבלת ע"י חנקן נוזלי ללא הצלחה וסבל קשה של 3 ימים לאחר הטיפול. אני מבינה שלאחר טיפול בלייזר יש סיכוי גדול שהייבלת תחזור ובגדול לכן אני פונה לעזרה אניחנו מיואשים.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות המלצות
ד``ר אריה מבר08/06/20103 טיפולים מומלץ הם: ביואנרגיה,הומאופתיה ומגנטותרפיה כאשר מטפלים בצורה נכונה מגעים לריפוי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן שנה וארבע מחרחרעינת02/06/2010
שלום
התינוק שלי בן שנה וארבע והוא מחרחר מהיום שהוא נולד יש ימים שפחות ויש ימים שממש שומעים את החירחור
האם יש תרופה שניתן לקחת כדי שזה יפסיק? מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה מחרחר
ד``ר אריה מבר02/06/2010טיפולים מומלצים דיקור והומאופתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק מחרחר
ורדי בנש-רביב02/06/2010שלום עינת
לא ציינת כמה דברים חשובים כמו האם בנך יונק או לא, האם הוא חלה בזמן הזה, האם הוא קיבל את חיסוני הינקות או לא. בכל מקרה לפני שאמליץ על טיפול הייתי נגשת לרופא ילדים לבדוק את העניין. הרבה פעמים מדובר בנוזלים קלים או בתקיעות של חלב במעברים לאחר הנקה ולפעמים מדובר במה שנקרא אדנואיד או שקד שלישי. אין ממה לחשוש, זה מצב הניתן לטיפול. אבל קודם כל חשובה האבחנה. אם אין סיבה רפואית שדורשת התייחסות הייתי ממליצה הלך לגשת לטיפול אצל מטפל מומחה בילדים, גם אם יש לבנך שקד שלישי לרוב בגילאים הצעירים זה בר טיפול, ילדים מגיבים מהר לטיפול.
בהצלחה ורפואה שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות עיניים לתינוקתח.30/05/2010
שלום רב,
בתי בת שנה וחודשיים ונמצאת אתי בבית. בחודש האחרון הופיע לה אודם בעין אחת, בחלק הלבן, ולאחר שקיבלנו טיפות אנטיביוטיות הדלקת עברה גם לעין השניה וגם בה טיפלנו. לא היו הפרשות אלא רק אודם. היום, שבוע לאחר שסיימנו את הטיפול, האודם בעיניים שוב חזר.
מה אפשר לעשות כדי למנוע את הגירוי בעיניים? היא לא נמצאת בסביבת ילדים ואני מקפידה מאוד על שטיפת ידיים מרובה וסטריליות בכלל.
מה עלי לעשות כדי להימנע מדלקות/גירויים בעיניים בעתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים
ורדי בנש-רביב31/05/2010שלום לך
נשמע שלדלקת העיניים של ביתך יש אופי אלרגי משהו, בעיקר אם הטיפול האנטיביוטי לא עזר, ופה יש לזכור שבעונות מסויימות יש פריחה של עצים שהיא אלרגנית וכן יותראובך או אבק, ייתכן שחיית מחמד חדשה הצטרפה למשפחה. אז קודם כל כדאי לשמור על עיניים נקיות, יש מטליות סטריליות לעיניים, כמו מגבונים של דר פישר או של חברה אחרת וכדאי לנקות את העיניים פעמיים ביום- מנקים מבחוץ כשהעין סגורה מכוון פנים העין לרקה- בעצם זה ניקיון של העפעפיים שעליהם מצטברים מזהמים. פרט לכך חשוב לצמצם את מספר הגורמים שעלולים לעורר את מערכת החיסון לתגובתיות יתר כמו מאכלים שונים -מוצרי חלב, סוכרים, בוטנים-במבה.וכן אפשר לעשות לה קומפרסים של תה קמומיל להרגעת העין. אם את מניקה אפשר גם לטפטף טיפת חלב לכל עין- עובד כמו קסם.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודם בעיינים
ד``ר אריה מבר31/05/2010מומלץ מאוד בדיקה וטיפול אצל הומאופתי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר דחוף..עדי26/05/2010
אני אמא לילדה בת 5 וחצי פעילה ובריאה בדרך כלל .
סמתי לב בזמן האחרון שכאשר ילדתי עולה לישון ונירדמת כעבור שעה בערך של שינה הילדה ממש נהיית מים, ממש טיפות של מים יש על הילדה וזה שהיא ישנה עם מזגן ובלי בגדים וממש הסדין נרטב והכרית , זה קורה לה גם כאשר היא אחרי מקלחת וממשלא חם.
לשאלתי, מה עושים עם זה האם זה נורמלי? היום למשל כאשר היא ישנה במיטה שלי וכשהעברתי אותה למיטה שלה היא היתה מכף רגל ועד ראש טיפות של מים וכשהורדתי אותה הרגשתי בגוף שלי נוזל כזה סמיך לבן, איני יודעת מה זה ומאיפה זה יצא (האם יש לזה קשר?)אשמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש אמא מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ורדי בנש-רביב26/05/2010שלום עדי
ראשית, אם את מודאגת חשוב לפנות לרופא ילדים ולברר האם הוא חושב שזה מצב המצריך בדיקה, במידה והכל תקין כדאי לפנות לטיפול אצל מטפל מומחה בילדים, האבחנה הסינית למשל יכולה לנסות לברר מדוע בזמן האחרון הופיעה התופעה ולמה היא קשורה- לתזונה, לחיסונים, לרגש למזג האויר וכן לתת מענה, אצל ילדים ככל שמטפלים מוקדם יותר כך מונעים מדפוסים להתקבע ולהישאר.
בריאות שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאליה26/05/2010
אני מעוניינת לדעת אם במקביל לדייבובט שאני מורחת (לפסוריאזיס קשה, שמשפיעה לטובה) יש לרפואה משלימה מה להציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפסוריאסיס
ד``ר אריה מבר26/05/2010מומלץ ללכת לטיפול בצמחים סינים גם לטיפול במגנטים והומאופתיה כדי לחזק כל המערכות של הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)