מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לאי ספיקת כליותטלי26/08/2011
אני בת 23 וביום שני אושפזתי בנפרולוגיה עקב נפיחות ועלייה תוך 3 ימים של 5 ולאחר יום עוד 1 ק"ג נוסף התנפחתי ברגליים ועד הגב התחתון והבטן בבדיקות יצא שאני מאבדת כמות גדולה של חלבון בשתן .5 ימים לפני היה לי כאב באוזן שמאל וקצת נפיחות וקיבלתי טיפול אצל אף אוזן של סטרואידים בטיפות , טיפות לניקוי ciproואנטיביוטיקה ciprofloxacin 500mg*2 נלקחה תרבית ולאחר שהייתי בשלבי סיום הטיפול התגלה בתרבית שהיה לי חיידק פסאודומונאס באוזן. בבדיקת שתן-פרוטאינאוריה משמעותית.אובחנה תסמונת נפרותית. us מדגים כליות תקינות.c3 c4 תקינים. רולוגיה להפיטיטיסb וc תקינה. שאר סרולוגיה רוימטית בעבודה. זקוקה לביצוע ניכור כלייה . בדיקות לא תקינות:
protein/creat ratio-11330.58
chloride-111meq/l
got-ast- 40u/l
ldh-545u/l
transferrin saturati 89.9%
protein-total-4.7g/dl
albumin-2.0g/dl
בנוסף תרופותי הקבועות מלפני 4-5 שנים
zyprexa 2.5mg
timonil 150mg
eltroxin 100 mcg
פנים מעט בצקתיות ליד העניים וחולף לאחר הבוקר .
אני דואגת מאיבוד החלבון ומהנזק. הרופאים חשבו בהתחלה שזאת תגובה אלרגית לאדוויל נורופן אך כעת הם חושדים במחלה מסוימת. איו מחלה יכולה להיות? מה הנזק? אודה על תשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לאי ספיקת כליות - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ27/08/2011מחלה כליתית הגורמת לתסמונת נפרוטית ודורשת טיפול לפי נתוני הניקור.
פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)