חשד לאי ספיקת כליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לאי ספיקת כליות
    טלי
    26/08/2011

אני בת 23 וביום שני אושפזתי בנפרולוגיה עקב נפיחות ועלייה תוך 3 ימים של 5 ולאחר יום עוד 1 ק"ג נוסף התנפחתי ברגליים ועד הגב התחתון והבטן בבדיקות יצא שאני מאבדת כמות גדולה של חלבון בשתן .5 ימים לפני היה לי כאב באוזן שמאל וקצת נפיחות וקיבלתי טיפול אצל אף אוזן של סטרואידים בטיפות , טיפות לניקוי ciproואנטיביוטיקה ciprofloxacin 500mg*2 נלקחה תרבית ולאחר שהייתי בשלבי סיום הטיפול התגלה בתרבית שהיה לי חיידק פסאודומונאס באוזן. בבדיקת שתן-פרוטאינאוריה משמעותית.אובחנה תסמונת נפרותית. us מדגים כליות תקינות.c3 c4 תקינים. רולוגיה להפיטיטיסb וc תקינה. שאר סרולוגיה רוימטית בעבודה. זקוקה לביצוע ניכור כלייה . בדיקות לא תקינות:
    protein/creat ratio-11330.58
    chloride-111meq/l
    got-ast- 40u/l
    ldh-545u/l
    transferrin saturati 89.9%
    protein-total-4.7g/dl
    albumin-2.0g/dl
    בנוסף תרופותי הקבועות מלפני 4-5 שנים
    zyprexa 2.5mg
    timonil 150mg
    eltroxin 100 mcg
    פנים מעט בצקתיות ליד העניים וחולף לאחר הבוקר .
    אני דואגת מאיבוד החלבון ומהנזק. הרופאים חשבו בהתחלה שזאת תגובה אלרגית לאדוויל נורופן אך כעת הם חושדים במחלה מסוימת. איו מחלה יכולה להיות? מה הנזק? אודה על תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לאי ספיקת כליות

הוספת תגובה

• חשד לאי ספיקת כליות - תגובה

פרופ' אבישלום פומרנץ
    27/08/2011

מחלה כליתית הגורמת לתסמונת נפרוטית ודורשת טיפול לפי נתוני הניקור.

פרופ פומרנץ
    0579451561

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו