מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כליותתקווה12/09/2013
רציתי בבקשה לדעת לפני חודש בבדיקת תפקודי כליות 0.81 ואתמול 0.71 אני לוקחת טריטייס להורדת חלבון האם לשינוי בתוצאהיש משמעות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כליות - תגובה
פרופ` דניאל לנדאו12/09/2013ירידה בקראטינין מצביעה בד"כ על שיפור בתפקוד הכלייתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון
תקווה12/09/2013תודה רבה רציתי לשאול בחצי השנה האחרונה אני לוקח טריטיס התחלתי במינון נמוך כי לחץ הדם שלי תקין כרגע כבר חודשיים 7.5 מג אבל החלבון לא יורד באיסופים בשנה האחרונה בין 370 - 1500 האם זה אומר שהתרופה לי לא תעזור להורדת החלבון ? בביופסיה אין הצטלקויות שוקע רק C3 בטובולים ובמשתית ב.מ.פ ממברנה מעובה אני מודאג שהחלבון לא יורד למרות שהרופא אומר שעלי לחיות רגיל ולהיות במעקב .אני רואה בפורומים כל כך הרבה מושתלים ומטופלי דיאליזה ואני ואני חושש מאוד ? תודה רבה על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון - תגובה
פרופ` דניאל לנדאו14/09/2013אני מניח שהתפקוד הכלייתי וחלבוני הדם הם תקינים. מציע להתיעץ עם נפרולוג מומחה בשיחה פנים אל פנים. בינתיים לדאוג לאיזון "כל מה שמסביב": לחץ דם , משקל אידיאלי, שומני דם, פעילות גופנית סדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהC3G
תקווה15/09/2013פרופסור לנדאו היקר לחץ הדם תקין וכל שאר הבדיקות תקינות הרופא אומר לי שעלי לחיות כררגיל ולהיות במעקב יש לי C3GN ה בנתי שלפי ממצאי הביופסיה אין כרגע הרס לכליות אבל מה דעתך לגבי החלבון שעדיין לא ירד? האם כדאי להחליף תרופה ? האם לדעתך יש דברים שעלי להימנע מהם? לדעת הרופא פרוגנוזה של המחלה טובה גם לפי דעתו וגם לפי הספרות האם אתה יכול להוסיף לי משהו על המחלה תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהC3G - תגובה
פרופ` דניאל לנדאו15/09/2013כדאי להצמד להמלצות הרופא שלך. במקרה של ספק, נא לבקש חוות דעת שנייה ממומחה נוסף, אך לא דרך האינטרנט... שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריטייס ואלכוהול
תקווה18/09/2013רציתי לדעת אם מותר לי לשתות מידי פעם אלכוהול אני לוקח טריטייס 7.5 מג להורדת החלבון אין לי לחץ דם ? ומה קורה אם לפעמים אני שוכח לקחת את הכדורים . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)