מערכת איסוף כפולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת איסוף כפולה
    לי
    26/11/2013

שלום בתי בת ה3 חודשים(נולדה פגית בשבוע 33.3- תאומה יש עוד תאום ואח בן שנתיים וקצת בבית) עם דלקת בשתן , אנו מאושפזים ובאולטרסאטנד כליות גילו כליה ימנית מורחבת עם מערכת איסופ כפולה. רציתי לדעת מה זה אומר מה ההשלכות ומה הסיכונים? בסקירות בהריון לא אמרו לנו מילה ועדינו אצל מומחה, אנא עזרו לי אני ממש מפוחדת והאם יש סיכונים לעתיד חס וחלילה מה הדברים הכי חמןרים בעקבות זה? מקווה שתרגיעו אותי והאם נכון זכדאי לבצע גם לתאןם את האולטרסטונד כי זה אולי גנטי? ולאח הבכור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת איסוף כפולה

הוספת תגובה

• מערכת איסוף כפולה - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    28/11/2013

אני מבין שהשתחררתם לאחר הלידדה המוקדמת וחזרתם לאשפוז עם דלקת בשתן בגיל 3 ח'. אפשר שההרחבה באגן הכליה והמערכת המאספת הכפולה מסבירה את ארוע הדלקת. יש להתיעץ עם צוות בית החולים לגבי בדיקות הדימות הנוספות הנדרשות לאחר סיום הטיפול (כמו צילום כיס השתן ואולי גם מיפוי כליות). בכל מקרה לא נשמע שיש פה בעיה שתסכן את 2 הכליות, לכן: יש פתרונות לבעיה זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו