שאלה לרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופא
    סיגי
    13/05/2014

שלום וברכה אני בת 33 בריאה לפני חצי שנה בבדיקת שתן התגלה 10 דם בשתן הרופא הפנה אותי לאורולוג הוא עשה לי us כליות תקין בדיקת שתן קולוסוקופיה ה יצא 4בשתן הרופא אמר לי כול חודשים לעשות בדיקת שתן שלוש פעמים יצא תקין שאין דם בשתן ואז הרופא אמר רק בעוד שנה לחזור אל בדיקות שתן והוא אמר יותר לא להיות במעקב לציין מאמי ואחי גם יש דם בשתן כרגע אני בהריון שבוע 20 לפני שבוע שלח אותי הקרדיולוג לבדיקת שתן ועוד פעם
    יצא דם בשתן ישמח להצעתך מה צריך לעשות ? לחזור לאורולוג ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופא

הוספת תגובה

• שאלה לרופא - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    13/05/2014

בד"כ אורולוג מבצע ציסטוסקופיה (הסתכלות לתוך כיס השתן דרך מצלמה המוחדרת דרך השופכה) לבירור של המטוריה. אם זה מה שבוצע לגבייך וזה היה תקין, כמו גם ה- US - אין משהו אנטומי גס שמסביר את הדם המיקרוסקופי בשתן אצלך. לכן המלצתהאורולוג נראית לי נכונה.
    אם יש לך עדיין דם מיקרוסקופי בשתן, אך פרט לכך הכל אצלך בסדר, את צריכה להיות בזמן ההריון להיות במעקב של בדיקות שתן כפי שמומלצות, בעיקר בכדי לוודא שלא מופיע גם חלבון בשתן. מעקב זה יכול להתבצע דרך רופא המשפחה או הגינקולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו