מעלה שוב את השאלה שלי כי דילגו עליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעלה שוב את השאלה שלי כי דילגו עליה
    ליאת
    05/06/2014

שלום
    אני בת 27 בהריון בשבוע 32 בסקירת מערכות מקוונת נמצא שאגני הכליות של העוברית על גבול ההידרונפרוזיס 9.7 ו9.5 ויש לי שבוע הבא ייעוץ עם נפרולוג ילדים חלק מהייעוץ הגנטי נשלחנו אני ובעלי לבצע אולטרסד בכליות שלנו באולטרסאונד שלי נמצא בכליה ימין "מוקד קורטיקלי אקוגני בגודל 2.1 סמ יכול להתאים ל AML מה ממצא זה אומר ? הטכנאי שביצע את הבדיקה סרב להסביר בטענה שאינו רופא ומי הרופא שעלי לפנות אליו עם תוצאות הבדיקה ? קבעתי תור לנפרולוג אך פתאום חשגתי שאולי הייתי צריכה לפנות לאורולוג האם לבטל את התור אצל הנפרולוג ולקבוע תור לאורולוג ? מהי הדחיפות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעלה שוב את השאלה שלי כי דילגו עליה - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    05/06/2014

לפי ניסיוני אין צורך להפנות הורים לבצע US בשל ממצא של הרחבת אגן כליה אצל העוברית שלך.
    לכן, מדובר בממצא אקראי ב- US שלך.
    יש להשלים בדיקת שתן כללית ולהגיע להתיעצות (לא דחופה כלל) אצל אורולוג. הקיצור "AML " מתכוון לאנגיו-מיו-ליפומה, כלומר תערובת על רקמה ממקור כלי דם, שריר ושומן.
    מדובר בגידול שפיר של הכליה.
    מקווה שכל הסקירה "העודפת" הזאת לא פוגעת לך בחוויית ההריון ומאחל לך לידה קלה והנאה רבה מבתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד על תשובתך

ליטל
    05/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו