איסוף שתן 24 שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איסוף שתן 24 שעות
    עדי
    13/10/2015

אני אדם מבוגר ,עלי לעבור בדיקה לאיסוף שתן ל-24 שעות,לצורך בדיקת קראטינין ומיקרואלבומין. בנוגע לאופן ביצוע הבדיקה. 1. האם עלי להפסיק לשתות נוזלים ביום איסוף השתן וביום שלפני תחילתו (קראתי את זה במקום כלשהוא וזה נראה לי לא סביר). 2. נטילת תרופות ביום האיסוף ובערב שלפניו: אני כבר לוקח שנים רבות כדור וחצי של נוקטורנו לשינה ועוד כדור מירו/רמרון לחרדה . בנוסף אני לוקח שני כדורי גלוקומין ביום. האם כדורים אלו יכולים לשבש את תוצאות הבדיקה במידה ולקחתי אותם בלילה שלפני הבדיקה וביום הבדיקה בלילה. או שעלי להפסיק לקחת אותם לחלוטין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איסוף שתן 24 שעות

הוספת תגובה

• איסוף שתן 24 שעות - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    14/10/2015

אין צורך לעשות כל שינוי בהרגלים שלך תוך כדי איסוף השתן, כולל שתיה או לקיחת תרופות. כל מה עליך לעשות הוא להקפיד על איסוף מלא של 24 שעות, כלומר: בבוקר יש להטיל את השתן הראשון בשירותים. מאותו רגע והלאה יש לאסוף שתן לתוך צנצנת . בבוקר שלמחרת יש להטיל את השתן לתוך הצנצנת. יש לרשום את הנפח המדוייק , לערבב ולקחת דגימה לתוך כוסית או מבחנה ולהביא דגימה זאת למעבדה, תוך הקפדה לציין את נפח השתן באיסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו