3 חלקיקים לבנים וזעירים מאוד בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 חלקיקים לבנים וזעירים מאוד בשתן
    רון
    17/06/2017

שלום, היום במקרה הבחנתי בשלושה חלקיקים זעירים מאוד בשתן. אין שום תסמינים אחרים. מרגיש רגיל. הייתי עד לפניי כמה ימים בבדיקה אצל הרופאה כתוצאה מתלונה אחרת שהתבררה כלא קשורה למערכת השתן ועברה מעצמה כבר לפניי מספר ימים.

התחלתי להבחין בחלקיקים רק היום. בפעם האחרונה שהלכתי לשירותים ראיתי 3-4 חלקיקים ממש קטנים צפים, בלתי אפשרי לראות אותם אלא אם כן מתקרבים ומסתכלים מהצד.
    כמו שאמרתי- אין כאבים. גם לא בזמן מתן שתן.

שמעתי שאלו יכולים להיות אולי פשוט תאים מהדופן של דרכי השתן שהגוף מנקה מעצמו, האם זה נכון? אם כן זה קורה תוך סיבוב אחד בשירותים או שזה יכול לקרות מספר פעמים במהלך היום(שיש כמה חלקיקים זעירים ולבנים שצפים בשתן).

לא יצא לי להבחין בדבר כזה אף פעם. אבל זה בגלל שאף פעם לא באמת טרחתי להסתכל מקרוב עד לפניי כמה ימים שהיו לי את התלונות(בדקתי את השתן מתוך פחד כל הזמן ואני עדיין עושה זאת ליתר ביטחון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משהו שחשוב לציין*

רון
    17/06/2017

זה נראה לי קצת כאילו העור בקצה הפין טיפה מתקלף, סביר להניח מתוצאה של "ALONE TIME" מעבר למכנס. אבל אני לא כל כך בטוח כי אני לא בדיוק מסתכל על האזור הזה יותר מדי...זה גם לא כואב או משהו.
    אולי לפעמים קצת מהעור מקלף ונכנס בזרם של השתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו