מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לחוות דעת על התוצאותעמית25/02/2018
אני בן 26 גובה 174 משקל 66.5 בחמש שנים האחרונות הקריאטנין שלי נע בקביעות בין 1.2 ל-1.3. (שבוע שעבר נבדקתי ויצא 1.27) לכן ביקשתי בדיקות מלאות וחדשות ולהלן התוצאות:
איסוף שתן24 שעות:
כמות שתן-1770 מ"ל
קריאטנין של 24 שעות-1739 מ"ג.
CREATININE- U SAMPLE- 98.3 מ"ג.
PROTEIN- URINE - 62 מ"ג.
PROTEIN- U SAMPLE 3.5 מ"ג
בדיקת שתן רגילה:
PROTEIN/CREAT RATIO 0.04
MICROALBUMIN-U SAMP מתחת לסף רגישות.
MICROALBUMIN/CREAT לא ניתן לחישוב
ביוכימיה דם:
גלוקוז 84 מ"ג
UREA 34 מ"ג
קיראטנין 1.21 מ"ג
URIC ACID 5.5
PHOSPHORUS 3.6
ALK. PHOSPHATASE 80
1.אמרו לי שיש חישוב קריאטנין קלירנס ?כמה יוצא לי בו?האם זה תקין?
2.מה הבדיקות מעידות על הכליות יש בעיה כלשהיא?מומלץ אולטרסאונד?
3.ושאלה אחרונה בבקשה האם זה שהקריאטנין גבוה זה משהו שאני אמור להילחץ ממנו כלומר יש לי יותר סיכוי לפגיעה בעתיד או שזה הגוף שלי והכול תקין?
4.מישהו אמר לי שהכליות שלי לא במאה אחוז נותנות תפוקה ויש לי סיכוי לאי ספיקה בעתיד זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות
פרופ` דניאל לנדאו26/02/2018על פניו הבדיקה נראית תקינה. לקבלת תשובה רשמית והסבר אנא פנה לרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תענה על החשש שלי
גיא27/02/2018רוצה לציין שעשיתי us תקין.......האם זה שקצב הסינון (חישוב של דם ושתן) נמוך יותר מהממוצע של בני גילי?זו נורה אדומה?כלומר הכליות שלי בסכנה להדרדר מהר יותר?אני ממש חושש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לחשש
פרופ` דניאל לנדאו27/02/2018פנה לרופא שלך או למומחה לשיחה פנים אל פנים. לא דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בבקשה
גיא02/03/2018קודם כול תודה על מילות ההרגעה פרופסור ,רציתי לציין שאני ממש מקשיב לעצתך והרופא שלי יהיה זמין רק בשבוע הבא...אם תהיה באפשרותך רק להסביר לי למה מצד אחד הקיראטנין שלי גבוה מהנורמה כמה שנים....הקיראטנין קלרינס שלי רק 96 ביחס לבני גילי....אך כמובן שרשמת לי שאין לי סיבה לחשוש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)