ערכי חלבון בשתן חריגים. מאוד מאוד לחוצה אודה לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי חלבון בשתן חריגים. מאוד מאוד לחוצה אודה לעזרתכם
    נטע
    20/04/2020

הי. בת 38.
    מוגדרת כסכרת או טרום סכרת.
    A1c 4.5 מטופלת במטפורמין 1 ליום.
    סוכר בצום בקופה 118.

הייתי בהריון בן עצר הדופק לפני שבוע והיתה גרידה.
    לפני שלושה שבועות בזמן ההריון עשיתי בדיקת שתן לחלבון בשתן ויצאו ערכים חריגים. בזין ההריון טופלתי ב34 יחידות אינסולין. לאחר הגרידה נשארתי רק עם מטפורמין.

אני מאוד מאוד מאוד לחוצה. האם תוכלו לומר לי מה זה אומר? חשוב לציין שבדגימת השתן גילו גם זיהום בשתן וטופלץי באנטיביוטיקה.

אם יש נזק האם הוא הפיך? אני מאוד מאוד חרדה ובלחץ.

Protein u samp 30
    Createnin u samp 148.5
    Protein/creat ratio 202
    Microalbumin/creat 57
    Microalbumin u samp 85

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלבון בשתן בזמן הריון

פרופ` דניאל לנדאו
    21/04/2020

שלום
    שוב, לא ניתן לתת יעוץ אישי במסגרת כזאת, אבל באופן כללי ידוע כי בזמן הריון יכולים להופיע סיבוכים שונים לאמא (כמו סוכרת, יתר לחץ דם ואף חלבון בשתן) שיסתדרו עם גמר ההריון. מידת הפרשת החלבון המדווחת בפנייתך היא בכל מקרה לא גבוהה במיוחד. לכן, מומלץ שתבררי עם רופא המשפחה או רופא הנשים שלך מתי לחזור על בדיקות השתן. מזכיר שבמצבי סוכרת או טרום סוכרת ( המלווה לעתים בהשמנה) מומלץ גם למדוד לחץ דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נטע
    21/04/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו