גודש כמה וכמה פעמים במיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש כמה וכמה פעמים במיון
    יוסי
    12/07/2021

שלום רב כמה וכמה פעמים שביקרתי במיון .ועשיתי סיטי ואולטרסאונד.ראו רק גודש.במיקרה ראו ללא אבנים . עכשיו הבנתי שיכול להיות קשר לאבנים. עברתי החודש בדיקות מקיפות כולל שתן וקראטינן משהו כזה .והכול ברוך השם תקין יש ממה לחשוש? ממה נוצר הגודש.נאמר לי בגלל שתיה מרובה תודה
    יש לציין שאני כול הזמן מרגיש תחושת צמא ויובש.סוכר תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש כמה וכמה פעמים במיון

הוספת תגובה

• גודש באגן הכליה ייעוץ עם אורולוג

פרופ` דניאל לנדאו
    12/07/2021

שלום רב.
    לא ניתן לתת יעוץ אחראי על מקרה ספציפי על גבי מסגרת זאת. באופן כללי אגיד כי אגן הכליה הוא החלק בכליה האוסף באופן ראשוני את השתן הנוצר עי הכליה וממנו דרך השופכן לכיס השתן. כל אלה (אגן, שופכן וכיס השתן) הם אברים שריריים היכולים להתרחב מעט ולהתכווץ. לכן באדם ללא כל תלונות מדרכי השתן (כאבים, דם, זיהום) יכולה הרחבת אגן כליה קלה ("גודש") לנבוע משתיה מרובה בלבד. כדאי להגיע אישית להתיעצות עם אורולוג ולהביא את תמונות האולטרה סאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

יוסי
    15/07/2021

מודה לך מאוד על התשובה המהירה !
    בכללי גודש אכן יכול לנבוע מאבן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודש באגן כליה ואבן בדרכי השתן

פרופ` דניאל לנדאו
    15/07/2021

כן, אבל אז יהיו גם בדכ כאבים עזים במותן ודם בשתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היה לי כאבים בגב תחתון

יוסי
    16/07/2021

מדי פעם יש לי
    אם הקראיטנין ובדיקות שן תקינות זה בסדר?
    בעבר היו לי כאבים פשוט .גם כול הזמן תחושת צמא.נאמר לי שהגודש זה כמה לחות או דלקת כזה .זה היה בפעם שהייתי במיון מ 2017 וכול הביקורים עד 2019 במיון היה גודש בהתחלה עגנון כליה מעט
    וגם שחכתי לציין.שהיה כתוב מעט נוזל באגן חופשי משהו כזה וקיבחתי אוגמנטין זה היה ב 2018 משהו כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו