מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודש כמה וכמה פעמים במיוןיוסי12/07/2021
שלום רב כמה וכמה פעמים שביקרתי במיון .ועשיתי סיטי ואולטרסאונד.ראו רק גודש.במיקרה ראו ללא אבנים . עכשיו הבנתי שיכול להיות קשר לאבנים. עברתי החודש בדיקות מקיפות כולל שתן וקראטינן משהו כזה .והכול ברוך השם תקין יש ממה לחשוש? ממה נוצר הגודש.נאמר לי בגלל שתיה מרובה תודה
יש לציין שאני כול הזמן מרגיש תחושת צמא ויובש.סוכר תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש באגן הכליה ייעוץ עם אורולוג
פרופ` דניאל לנדאו12/07/2021שלום רב.
לא ניתן לתת יעוץ אחראי על מקרה ספציפי על גבי מסגרת זאת. באופן כללי אגיד כי אגן הכליה הוא החלק בכליה האוסף באופן ראשוני את השתן הנוצר עי הכליה וממנו דרך השופכן לכיס השתן. כל אלה (אגן, שופכן וכיס השתן) הם אברים שריריים היכולים להתרחב מעט ולהתכווץ. לכן באדם ללא כל תלונות מדרכי השתן (כאבים, דם, זיהום) יכולה הרחבת אגן כליה קלה ("גודש") לנבוע משתיה מרובה בלבד. כדאי להגיע אישית להתיעצות עם אורולוג ולהביא את תמונות האולטרה סאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
יוסי15/07/2021מודה לך מאוד על התשובה המהירה !
בכללי גודש אכן יכול לנבוע מאבן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודש באגן כליה ואבן בדרכי השתן
פרופ` דניאל לנדאו15/07/2021כן, אבל אז יהיו גם בדכ כאבים עזים במותן ודם בשתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי כאבים בגב תחתון
יוסי16/07/2021מדי פעם יש לי
אם הקראיטנין ובדיקות שן תקינות זה בסדר?
בעבר היו לי כאבים פשוט .גם כול הזמן תחושת צמא.נאמר לי שהגודש זה כמה לחות או דלקת כזה .זה היה בפעם שהייתי במיון מ 2017 וכול הביקורים עד 2019 במיון היה גודש בהתחלה עגנון כליה מעט
וגם שחכתי לציין.שהיה כתוב מעט נוזל באגן חופשי משהו כזה וקיבחתי אוגמנטין זה היה ב 2018 משהו כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)