מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקת דם בהשוואה לפעם קודמת + אולטרסאונד כליותיפים30/09/2021
יש לי כאבי גב תחתון בבוקר המון זמן + היו לי כאבים בצד שנראנ שעברו אחרי הרבה זמן ופעם ב פה ושם .
בעבר היו מופיעים כל כמה ימים עכשיו כמעט ולא .
בדיקת דם בהשוואה לפני שנה ועכשיו:
Urea - 36/43 לפני שנה 32 (43 מייצג מקסימום)
קריאטין 1.06 ועכשיו 1.12
Egfr 86 כשהקודם היה 92
Crp 0.9 כשהמקסימום הוא 0.5 הערך הזה כך כבר שנתיים
שאר הבדיקות תקינות .כל ספירת הדם
אולטראסאונד בטן עליונה וכליות
פוליפ קטן בכיס מרה , מספר צ'יסטות בכליות
השאלה היא האם יש משמעות אמיתית לשוני בבדיקות?
האם אני צריך לחשוש שמתפתחת לי מחלת כליות ?
מה יכול להעיד crp 0.9
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות דם וus ויש לחזור לרופא
פרופ` דניאל לנדאו30/09/2021לא צויין גיל השואל.
יש לחזור לרופא שהזמין את הבדיקות.
להערכת בריאות הכליות יש להשלים בדיקת שתן לכללית וליחס חלבון:קראטינין ולמדוד לחץ דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שינוי תזונתי יכול לשנות ערכים
יפים01/10/2021בן 34
לחץ דם 123*85
BMI 27.2
עליתי במשקל 10 קילו בחצי שנה האחרונה .
האם שינוי תזונתי יכול לשנות ערכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין עליה במשקל ללחץ הדם
פרופ` דניאל לנדאו05/10/2021אכן יש קשר חזק בין עליה במשקל לבין עליה בלחץ הדם. ניתן להוריד את ערכי לחץ הדם אם תתעמל באופן סדיר ותרד בעקבות כך, אפילו מעט, במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיתים כאבי הגב נוצרים מדלקתיות
אתי04/10/2021לעיתים כאבי הגב נוצרים מדלקתיות ממליצה לך אחרי שנה שאני לוקחת תוסף בשם סידן אמורפי דנסטי הוא פי 2 מכל סידן קרבונט והינו אנטי דלקתי . מה שאהבתי בו שהשיפור שהרגשתי היה יחסית מעט כחודש בערך. בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)