מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כליית פרסהרונן12/01/2011
שלום ותודה על השירות המבורך שלכם .
ערכתי סיטי של עמוד שדרה מותני וקיבלתי תשובה שמעידה על פריצת דיסק ובנוסף ממצא אקראי של כליית פרסה . מזה כשנה אני סובל מחולשות ופעמיים אפילו התאשפזתי בשל סינקופה וחולשה וזרמים בכל הגוף תמיד לא מצאו סיבה . שערכתי איסוף שתן היה לי יתר הפרשת סידן בשתן כ-436 כאשר הטווח הנורמה המקסימלי הוא 300 , עשיתי בדיקת PTH היה תקין בנוסף היה לי קריטנין גבוה בשתן ובדיקת CREAT CLEAR היתה לא תקינה גבוה אך לא בצורה משמעותית . בנוסף במהלך הבדיקות שעשיתי התגלתה אצלי ציסטה כנראה בהיפופיזה או גידול . לסיכום מתוך הידע שלי האם קיימת אפשרות שיש לי סיכוי גדול יותר ללקות בסרטן כליות וכן האם ישנה אפשרות שיש לי קרצינומה בכלייה שמפרישה יתר סידן בשתן וכן גרורה שלה נמצאת בהיפופיזה . ובנוסף האם יש טיפול בכליית פרסה על פי ממצאים הקיימים תודה רבה רונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליית פרסה - תגובה
פרופ' אבישלום פומרנץ13/01/2011שלום
בכלית פרסה יש לעקוב ( אחר הרחבה ואו אבנים).
יש לך סיכוי לפתח אבני כליה ויש צורך לטפל בדיאטה / תרופה.
ת כליות צריך לחשב כנראה תקין.
רצוי להבדק על ידי נפרולוג.
בכבוד רב פרופ פומרנץ
0579451561* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יחס רנין ואלדוסטרון ותוצאות בדיקת דם
תוצאות אולטרסאונד כליות ומה פירושם
גבר בן 50 GFR לא תקין
תוצאות בדיקות דם מלחיצות
כליה ימנית אגנית מתפקדת זה משהו שאפשר לחיות איתו
משמעות של ציסטה קורטיקלית בכליה
בדיקות שתן ודם ותוצאות הבדיקות
הידרונפרוזיס כליה שמאלית אצל תינוק
כליות אגניות בעובר וסיכוי לתפקוד תקין
ערוץ הבריאות
.jpg)