IGA NEPROPATHY

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IGA NEPROPATHY
    נדב
    06/02/2011

טוב אז ככה אני בן 17 וחצי יש לי IGA NEPTORHY,איסופי השתן שלי של 24 שעות כרגע הם כ:
    1000-1500 ג"רם חלבון ל24 שעות
    השאלות שלי הם כאלה:
    א.האם מותר לי כדורסל או חדר כושר והרמת משקלות?ועם כן כמה כל אחד מהם?
    ב.האם מותר לי לעשן נרגילה?האם עישון נרגילה משפיע יותר עם יש לי IGA מאשר עם לא היה לי או שהסיבה שאסור לעשן לא קשורה בכלל למחלה אלה בכללי?
    ג.עם יתרמו לי כליה,באופן טכני לפי מה שהבנתי,הIGA ישאר בכל זאת?

תודה רבה לענות על השאלות כמה שיותר ספציפי שאפשר ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IGA NEPROPATHY

הוספת תגובה

• IGA NEPROPATHY - תגובה

פרופ' אבישלום פומרנץ
    10/02/2011

אם לחץ דם מאוזן רצוי ספורט לב ריאה.
    לא רצוי לעשן
    לא צריך כליה - לתרום רצוי לטפל בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא ברורה

נדב
    21/02/2011

דוקטור לא הבנתה תשאלה שלי נכון התכוונתי כאילו העם העישון משפיע יותר כשיש לי תמחלה מאשר בלעדיה?
    האם מותר לי כדורסל?כמה שעות ביום?והאם מותר לי מכון כושר?
    שאלות אחרונות,תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא ברורה - תגובה

פרופ' אבישלום פומרנץ
    24/02/2011

זה פוגע בך יותר עם מחלה.
    עישון גורם סיכון במחלה.
    למספר שעות??? מה המצב כמה חלבון. יעוץ מסודר לא ניתן לבצע באינטרנט !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליות וצבא

תקווה
    31/07/2013

פרופסור יקר רציתי לדעת מה קורה אם יש לי מחלת כליות שמתבטאת כרגע רק בC3 נמוך וחלבון בין 400 - 1100 לפי הרופאים פרוגנוזה טובה מחלה קלה גם לפי הספרות לחץ תקין וכל שאר הערכים תקינים לחלוטין התחלתי לקחת טריטייס להורדת החלבון הרופאים אומרים שאיןלי שום מגבלות אני אמור להתגייס עוד שנה איזה פרופיל יקבע לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליות וצבא - תגובה

פרופ` דניאל לנדאו
    15/08/2013

במידה ורמת ה- C3 היא נמוכה על בסיס קבוע (מעל חודשיים) ויש הפרשת חלבון קבועה, נהוג לבצע ביופסית כליה לפני מתן תשובה לגבי "העתיד". מציע להתיעץ שוב עם נפרולוג ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליות וצבא

תקווה
    31/07/2013

פרופסור יקר רציתי לדעת מה קורה אם יש לי מחלת כליות שמתבטאת כרגע רק בC3 נמוך וחלבון בין 400 - 1100 לפי הרופאים פרוגנוזה טובה מחלה קלה גם לפי הספרות לחץ תקין וכל שאר הערכים תקינים לחלוטין התחלתי לקחת טריטייס להורדת החלבון הרופאים אומרים שאיןלי שום מגבלות אני אמור להתגייס עוד שנה איזה פרופיל יקבע לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו