מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקרן19/12/2007
שלום,
ביתי אמורה לעבור ניתוח ראש להוצאת גידול.
ברצוני לקבל שמות של נירוכירורגים מובילים.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה שלמה
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון25/12/2007קרן שלום
גדלתי והתחנכתי במרכז רפואי רבין -בלינסון. מנהל המחלקההנוירוכירורגית פרופ צבי רפפורט בעיני אורים ותומים בתחום הנוירוכירוגי.
את מוזמנת להתקשר אלי ליותר פרטים( איזה קופה?מיקום מגורים,גיל הילדה?)
דר ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשמיקה19/12/2007
מאז וירוס ה-CMV (לפני 5 חודשים) יש לי כאבי ראש בתדירות גבוהה יחסית למה שהיה לי אי פעם. האם צריך לחכות בסבלנות או שצריך לבקר רופא? התדירות היא : פעמים בשבוע. כבר מספר חודשים. למען ההוגנות אציין שחל שיפור בעוצמת הכאב, לטובה. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון25/12/2007שירי שלום
במידה ועוצמת הכאב ותכיפותו ירדה ,מצבך משתפר ולכן יש רק להמשיך לעקוב באמצעות רופא המטפל.
דר ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחמישהי17/12/2007
בתי בת השנתיים וחצי עברה ניתוח לפני כחצי שנה גידול אשר לחץ על עצבי הראיה. נאמר לי כי בעקבות הלחץ ראיתה של בתי נפגע אך לאחר הניתוח המצב יהיה הפיך. אני מפחדת כי ישנו לחץ נוסף על העיניים למרות שבבדיקה שביצענו mri לא נמצא שריד לגידול בתי עדין לא רואה טוב
האם יש סיכוי שפרק זמן של שלושה חודשים התפתח לחץ נוסף בראשה? והאם יש סיכוי שהגידול ישחזר עצמו? והאם כדאי לדרוש בדיקה נוספת של mri ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון18/12/2007היות ובדיקת ה- MRI לא הדגימה שרידי גידול הדבר מצוין.
ההפרעה בראיה נעוצה בלחץ שהיה על עצבי הראיה מהגידול. לא ניתן לצפות בשלב זה את מגמת שיפור הראיה ,אך אין ספק כי יש צורך בהרבה סבלנות וזמן על מנת לתת לעצבי הראיה להתאושש לגמרי.
חשוב להיות במעקב קבוע גם הדמייתי וגם נוירואופטמולוגי.
בשורות טובות
דר 'גקסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמישהי12/12/2007
מזה חמישה ימים יש לי כאבי ראש המופיעים כמעין דקירות הנמשכות מספר שניות, רק בצד שמאל של הראש. לא ברור לי עם זה קשור אבל לאחרונה יש לי כאבים ברגל ימין. האם כדאי לדאוג? לפנות לרופא? או שזו תופעה חולפת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון16/12/2007ערב טוב
הייתי ממליץ לפנות לרופא משפחה לבדיקה מלאה.
דר' ג'קסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חריפים ומסתוריים במפשעהבני08/12/2007
שלום ד"ר!
לפני כ- 5 שנים עשיתי תנועה לא נכונה במפשעה שגרמה לכאבי תופת שנמשכו כמה חודשים, עד שדעכו לאיטם בטבעיות. לפני כחודשיים אותם הכאבים חזרו והם מתגברים.
הכאבים בעיקר חזקים במצב של זיקפה ובמיוחד פליטה, וגם כשאני לוחץ על המפשעה מן הצד החיצוני שלה על העצם. גם כאשר שלפוחית השתן מלאה זה כואב. התחלתי תהליך בירור רפואי- פגשתי 7 רופאים (כירורגים, אורולוגים ואורטופד) ואף אחד לא יודע מה יש שם- אבל הם שללו משהו שקשור לתחום המקצוע שלהם. רופא אחד הציע שאני אמשיך בבירור אצל נוירו כירורג- כי יתכן וזו פגיעה עצבית, אבל אני כבר לא יודע מה לעשות. הענין הוא שאני יכול לשים את האצבע בדיוק על המקום הכואב (מיקום התעלה של המפשעה מצד ימין, אבל לא מהצד הפנימי אלא החיצוני) , אני יודע איך הוא מתנהג, אבל אין פתרון באופק.
אני אודה לך מאד אם תוכל לתת לי כיוון שלטיפול בכאב הזה, שהולך ונהפך לחלק לא נעים של חיי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מיסתורים
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון16/12/2007בני שלום
קשה לי לאבחן מתאורך האם מדובר בבעיה נוירוכירורגית.
האם בוצעה הדמיה CT/MRI?
מאחר ומדובר בזמן כ"כ ממושך של אי נוחות הייתי מבקש זאת מרופא המשפחה.
דר 'גקסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטהמישהי05/12/2007
אצל בני בן ה16 ,תוך שנה גדלה בלוטה בחלק האחורי של הראש , עשינו צילום רנטגן צדדי , קיבלנו תשובה " אקסוסטוזיס בעצם האוקספיטלי. הקורטקס שמור. אין הרס גרמי. " האם זה משהו רציני ? איך להתייחס לבלוטה זו? תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקמת עצם מקומי מוגדלת
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון16/12/2007שבוע טוב
הייתי ממליץ לעשות ct מוח .
ללא ממצאים נוספים זהו ממצא שפיר .יש לבצע מעקב ובדיקה אצל נוירוכירורג מומחה
דר 'גקסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)