דופק חלש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק חלש
    שרית
    08/01/2008

שלום רב
    אני לקראת לידה (מאמינה שתוך כמה ימים) יש לי בן והדופק שלו חש לכן אני במעקב בבית חולים. האם פעולות של זירוז ואפידורל אינן רצויות במצב כזה? בבית החולים לא ממליצים לי על כלום פרט לניתוח קיסרי ואני רוצה לידה טבעית ולא בניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק חלש

הוספת תגובה

• שלום שרית,

אפרת מינסקי
    08/01/2008

קודם כל - מה זה אומר דופק חלש? באיזה רמות נמצא הדופק? האם בסביבות ה100-120 או פחות? דבר שני, האם זה מצב שהיה לאורך ההריון או שזה משהו התחדש לאחרונה? איזה עוד דברים נבדקו ונמצאו? האם יש חשש להזדקנות שלייה? האם נבדקו זרימת דם בחבל הטבור וכמות מי שפיר? ומה מצבך ומצב לחץ הדם שלך?
    בכל מקרה, אפידורל ידוע כמוריד לחץ דם אמהי ולכן משפיע לרעה גם על לחץ הדם העוברי וכנראה יהיה לא מוצלח במצב הזה. גם זירוזים שונים (כמו פיטוצין) יכולים לגרום למצוקה אצל עובר עם דופק נמוך מהרגיל.
    היתי מתיעצת עם רופא מיילד שדוגל בגישה טבעית ומאמין בגוף האשה וביכולתו ללדת ולכן גם אם ימליץ על קיסרי נדע שזו אכן האופציה הטובה ביותר עבורך ולא רק ברירת מחדל של רופא שמפחד..
    מאיזה איזור את? יש את דר' שיפטן שעובד בפורייה, את דר' ברדה בירושלים ואת דר' יעל ארבל דירוא ממעיני הישועה (שרק עכשיו חזרה לארץ אחרי תקופה ארוכה ואולי יהיה קשה להשיג תור אצלה אבל שווה לנסות).
    בהצלחה ולידה טובה!
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה