פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

בפורום זה תוכלו לקבל את כל המידע על מוצרי התינוקות השונים כמו, עגלות תינוק, מושבי בטיחות לתינוק, כיסאות אוכל לתינוקות, צעצועים התפתחותיים, מוצצים, מזרנים, עריסות, טיולונים, מוצרי תינוקות יד שנייה ועוד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

תמונה
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיטת מעבר/לול/מיטת תינוק
    קובי
    30/06/2022

היי
    יש לנו ילד בגיל שנתיים ותינוק בגיל כ8 חודשים.
    אנחנו רוצים להעביר את התינוק למיטה ומתלבטים האם לקנות מיטת תינוק נוספת או מיטת מעבר
    עוד אופציה זה שהגדול יישן בלול.

באיזה גיל מומלץ לעבור למיטת מעבר?
    האם בריא לישון בלול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת מעבר/לול/מיטת תינוק

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטות מעבר מומלצות מגיל 3 שנים

קובי סופר
    30/06/2022

שלום קובי,

מיטות מעבר מומלצות מגיל 3 שנים. יחד עם זאת אני מכיר לא מעט מקרים שבגיל שנה וחצי העבירו למיטת מעבר והכל היה תקין.
    גם אצלי העברתי את הגדול בגיל שנתיים למיטת נוער כך שלדעתי זה אפשרי. גם בלול אין בעיה לישון כל עוד זה נוח לו ולכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בוסטר רצועות לילדה בת 4.5
    מיכל
    06/06/2025

היי קובי,
    אשמח להמלצתך על בוסטר רצועות לילדה בת 4.5, 13 ק"ג, 97 ס"מ.
    המון תודה!

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר רצועות לילדה בת 4.5

הוספת תגובה

תמונה

• אני ממליץ על 2 דגמים

קובי סופר
    09/06/2025

שלום מיכל,

אני ממליץ על 2 דגמים:
    גרקו נואטילוס סנאגלוק גרואו. לרוב הוא לא זמין לרכישה בארץ אבל אם כן, הוא המומלץ ביותר.
    אחריו, ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.

שניהם מאוד יקרים. שניהם שווים כל אגורה ממחירם בטח בהתחשב שישרתו לשנים רבות. כל דגם אחר = ירידה משמעותית ברמת הבטיחות. אם אין שיקול תקציבי אז לא צריך להיות שיקול בבחירה בין אחד מהשניים האלו.

בברכה,

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיולון קיקו איזי בייבי
    אפרת
    05/06/2025

אשמח לחוות דעת? תודה רבה!
    (עלות- כ430 ₪)

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קיקו איזי בייבי

הוספת תגובה

תמונה

• אני לא מכיר

קובי סופר
    09/06/2025

שלום אפרת,

אני לא מכיר. כמו תמיד, ההמלצה שלי להושיב את התינוק בטיולון, לחגור. לשנות מצבים מישיבה לשכיבה ולהפך. לנייד בחנות ומחוץ לחנות, מחוץ לחנות לבדוק כמה הגגון מכסה. לנסות לקפל לבד, להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב. כך תראו אם המוצר מתאים לכם ולתינוק.

בברכה,

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כיסא בטיחות עקב ילדה רביעית
    י.מ.
    21/05/2025

שלום קובי,

מיצובישי אאוטלנדר 2020 (5+2 מושבים).
    קיימים 2 מושבים עם איזופיקס ברכב.

בן 7.5, משקל 21 ק"ג, גובה 1.22 מ'.
    יושב בבוסטר ללא גב וללא רצועות.

בת 5.9, משקל 16 ק"ג, גובה 1.05 מ'.
    יושבת ב-chicco myfit (פג תוקף בעוד 2.5 שנים).

בן 1.8, משקל 9 ק"ג, גובה 0.77 מ'.
    יושב ב-chicco nextfit (פג תוקף בעוד 1.5 שנים).

בת 0, משקל 2.8 ק"ג (תינוקת בת יומה), שהצטרפה עכשיו למשפחה.

מבינים שיש צורך לרכוש כיסא/סלקל נוסף כלשהוא. מתלבטים מה הכי נכון לעשות עכשיו כדי לאכלס את כל הילדים ברכב, ועדיין לשמור על מקסימום בטיחות.

הומלץ לנו לקנות Graco slimfit3 LX כדי שגם יוכל להיכנס בשורה השנייה עם שני ה-chicco האחרים.

איך הוא מבחינת בטיחות? ראיתי שבמבחנים של 2024 הוא קיבל רק Better...?
    האם היית ממליץ על כיסא אחר? אולי בכלל על רעיון אחר לגמרי?

נודה להכוונתך!

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות עקב ילדה רביעית

הוספת תגובה

תמונה

• אפשר באמת סלים פיט או בוסטר רצועות

קובי סופר
    25/05/2025

שלום,

אפשר באמת סלים פיט או בוסטר רצועות.
    הסלים קיבל דירוג טוב מאוד בתור כיסא בטיחות וזה מה שחשוב כרגע. הBETTER זה בתור בוסטר ללא הרצועות שכרגע לא רלוונטי.
    או לרכוש בוסטר עם רצועות ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט או גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו (שלרוב לא זמין לרכישה אבל אם כן אז הוא זול מהברייטקס ומקבל דירוג טיפה יותר גבוה אם כי זה בפער די זניח).
    בכל מקרה 2 האפשרויות יהיה לבן ה-1.8 והקטנה תקבל את הנקסטפיט.
    בטיחותית הבוסטרים שהמלצתי עדיפים גם עם רצועות ובטח שבשלב הבוסטר ללא הרצועות, היות והצ'יקו מייפיט יהיה פג תוקף אז בן ה-1.8 ימשיך עם הבוסטרים גם כבוסטרים בעוד שבסלים אולי תצטרכו לרכוש בוסטר.
    מה שכן, הם יותר רחבים לכן צריך לעשות בדיקה ברכב עם כל הכיסאות ולראות כיצד הכל נכנס לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• גראקו נאוטיליוס סאנגלוק אזל במלאי
    עדי
    29/05/2025

כל המקומות שהזמנתי מהם אמרו שהוא אזל במלאי והציעו לי את גארקו נאוטיליוס elite65 שיצא בשנה האחרונה במקום.
    האם עדיין עדיף על פניו את הברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט?

ראיתי שהברייטקס מאד יקר, כבר מתקרב ל2000 שקל. אין משהו אחר ברמת הבטיחות הזו?
    בהמשך להודעות הקודמות שלי (אי אפשר לשרשר), אני מחפשת כסא בטיחות לבת השנה וחצי ואת התינוק שיוולד להעביר לצ׳יקו נקסטפיט. השאלה אם אולי עדיף פשוט לקנות כבר עוד צ׳יקו שהוא יותר זול מהברייטקס וזהו?

שוב תודה רבה על הכל!

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    גראקו נאוטיליוס סאנגלוק אזל במלאי

הוספת תגובה

תמונה

• בהמשך לשאלתי הקודמת
    י.מ.
    28/05/2025

*סליחה שאני פותח שאלה חדשה, פשוט אין אפשרות להוסיף תגובה על השאלה הקודמת (הכפתור לא לחיץ)*

בהמשך לתשובתך, שאלתי את שגיא מטוילנד, ומהניסיון שלו, 2 הבוסטרים שהצעת לא ייכנסו לנו ביחד עם שני הצ'יקו.

כדי לשמור על רמת בטיחות גבוהה, האם זה אומר שאנחנו ניאלץ לרכוש את הגרקו סלימפיט לתקופה קצרה של שנתיים בערך, ואז לרכוש בוסטר נוסף?

האם לדעתך, אין מוצא אחר?
    אין שום כיסא משולב שהוא גם צר וגם ברמת בטיחות גבוהה גם בתור כיסא בטיחות וגם בתור בוסטר רצועות?

שוב תודה על הזמן שלך

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלתי הקודמת

הוספת תגובה

תמונה

• אני לא מכיר את מידות הרכבים

קובי סופר
    30/05/2025

שלום,

אני לא מכיר את מידות הרכבים ולכן לא יכול להמליץ על דגם ספציפי בהתאם למידות. אני ממליץ תמיד על הפתרון הכי בטוח אך כפי שציינת, זה לא בהכרח אומר שזה הפתרון הטוב כי אם זה לא נכנס זה לא פתרון.
    אם הסלים פיט מתאים אז כמו שציינתי, זה לא פתרון רע, הוא ברמת בטיחות מאוד גבוהה. לכן אם מה שרשמתי לא מתאים אז הסלים הוא הפתרון הכי בטוח שיש מכל מה שנכנס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המלצה לטיולון לגיל שנתיים וחצי
    ספיר דבש
    29/05/2025

היי קובי
    נשמח לקבל המלצה לטיולון לבת שנתיים וחצי
    התקציב הוא עד 1500₪
    אנחנו גרים במושב והמעבר לכביש הוא דרך חצץ
    הטיולון ישמש בעתיד גם לתינוק שנולד לנו עכשיו (לאחר סיום שלב הישיבה מול ההורים)

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון לגיל שנתיים וחצי

הוספת תגובה

תמונה

• יש כמה דגמים

קובי סופר
    30/05/2025

שלום ספיר,

יש כמה דגמים שלדעתי יתאימו.
    לדרך קשה ההמלצה שלי ללכת על טיולון עם גלגלים גדולים (יחסית כי זה עדיין גלגלים קטנים ביחס לעגלות).
    החסרונות הם:
    1. אין יותר מידי מגוון
    2. לרוב הם כבדים מטיולונים אחרים והקיפול מעט גדול יותר.

מצד שני העבירות יותר טובה וגם התינוקות פחות ירגישו את הרעידות והמכות מהדרך.

השניים שאני ממליץ עליהם הם:
    1. סייבקס ביזי, טיולון די חזק עם גלגלים די גדולים. נוח לניוד, נוח לקיפול, קצת קשה לשנות מצבים בייחוד משכיבה לישיבה והגגון בגודל סביר.

2. איי בי סי דיזיין פינג טרקינג. החיסרון הכי גדול שהוא לא נפוץ בהרבה חנויות. אנחנו משווקים אותו והוא נמכר בעיקר במגזר החרדי שם יש ביקוש לטיולונים חזקים.
    בהשוואה לביזי הגלגלים שלו מגומי לכן הם איכותיים יותר. שינוי המצבים עם לחצן הרבה יותר נוח. גם כאן הגגון בגודל סביר.
    הקיפול נוח יותר מהסייבקס. הוא טיפה יותר כבד מהסייבקס בגלל שהגב מכני ולא עם שרוך. כמו שציינתי פחות נפוץ והוא גם יותר יקר.

אפשר גם לבדוק את הטיולון החדש שלנו של בייבי בוס דגם קיון. הוא יותר קל משניהם, יש לו גב שרוך אבל שינוי המצבים ביד אחת ככה שנהנים ממשקל קל, אין ספור מצבים והשינוי נוח.
    הקיפול הכי קל בעולם, הוא יותר קטן גם אבל, הגלגלים יותר קטנים, הם מגומי מלא ככה שהוא יכול להתמודד עם דרך קשה אבל לדעתי השניים האחרים יתמודדו טוב יותר. מצד שני בעיר, מדרכה רגילה, קניון הוא יתנייד טוב יותר בגלל המשקל.
    גם הוא בשלב זה לא נפוץ במיוחד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך שאלת כיסא בטיחות
    עדי
    30/05/2025

שלום קובי!

כל המקומות שהזמנתי מהם גראקו נאוטיליוס סאנגלוק אמרו שהוא אזל במלאי והציעו לי את גראקו נאוטיליוס elite65 שיצא בשנה האחרונה במקום.
    האם עדיין עדיף על פניו את הברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט?

ראיתי שהברייטקס מאד יקר, כבר מתקרב ל2000 שקל. אין משהו אחר ברמת הבטיחות הזו?
    בהמשך להודעות הקודמות שלי (אי אפשר לשרשר), אני מחפשת כסא בטיחות לבת השנה וחצי ואת התינוק שיוולד להעביר לצ׳יקו נקסטפיט. השאלה אם אולי עדיף פשוט לקנות כבר עוד צ׳יקו שהוא יותר זול מהברייטקס וזהו?

שוב תודה רבה על הכל!

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שאלת כיסא בטיחות

הוספת תגובה

תמונה

• כרגע אין מידע לגבי הגרקו

קובי סופר
    01/06/2025

שלום עדי,

כרגע אין מידע לגבי הגרקו עלית לכן אני לא יכול להמליץ עליו.
    כמו שרשמתי, אם הגרקו לא זמין אז הברייטקס המומלץ ביותר. כל דגם אחר = ירידה ברמת הבטיחות.

לדעתי גיל שנה וחצי טיפה מוקדם לבוסטר רצועות אבל תוך חודשיים/שלושה זה כבר יהיה בסדר. לכן אני חושב שעדיף בוסטר רצועות. אם רוכשים צ'יקו נוסף אז תוך שלוש עד 5 שנים צריך יהיה לרכוש בוסטר גב שזו גם הוצאה יחסית גבוהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיולון שמתקפל קטן
    נועם
    30/05/2025

שלום,

רציתי לשאול לגבי טיולון לבת שנתיים וחצי - מה הטיולון הכי מומלץ מבחינת קיפול קטן (ואני רוצה בבקשה גם גגון גדול וידית לגבוהים)? ראיתי שספורטליין וייפר מתקפל יחסית קטן בצורה שמתאימה לי לרכב. יש משהו שמתקפל עוד יותר קטן?

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון שמתקפל קטן

הוספת תגובה

תמונה

• יש דגמים עם קיפול יותר קטן

קובי סופר
    01/06/2025

שלום נועם,

יש דגמים עם קיפול יותר קטן. אבל זה גם תלוי בכם כמה קטן צריך. הספורטליין יחסית קומפקטי. היתרון הגדול שלו זה הגגון ואין הרבה טיולונים עם גגון גדול.
    אם אין שיקול תקציבי, אפשר לבדוק את בייבי בוס קיון שלנו. יש לו גגון ענק. הוא קל יותר מספורטליין בקילו, יותר קל לקיפול ויותר קטן בכ-20%. בנוסף גם יותר נוח לניוד.
    החסרונות הם מחיר יקר יותר.
    לא זמין בהרבה חנויות בשלב זה כי הוא חדש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• סלקל של נונה וסייבקס
    יוני
    29/05/2025

היי קובי, עברתי על ההודעות פה בפורום ורציתי לשאול, ראיתי שאתה ממליץ בין היתר על נונה פיפה. ראיתי שיש לה דגם חדש שנמכר- פיפה אורבן,שרשום שהוא חדש וללא צוך בבסיס כי יש פטנט מיוחד עם איזופיקס. האם שמעת עליו ויודע לחוות דעה? כי לקנות אותו יכול לחסוך כמה מאות שקלים בהנחה והוא בטיחותי כמו זה עם הבסיס ובאותה נחות.
    שנית, ראיתי שאתה ממליץ גם על סייבקס אטון 5 רק שנראה שהוא לא נמכר בשום מקום. מה שכן נמכר הוא אטון 2, איך הוא?

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל של נונה וסייבקס

הוספת תגובה

תמונה

• קראת הודעות ישנות

קובי סופר
    01/06/2025

שלום יוני,

קראת הודעות ישנות ותחום הבטיחות משתנה משנה לשנה.
    הנונה פיפה ללא בסיס מקבל דירוג גבוה. אותו דגם בדיוק עם בסיס מקבל דירוג זהה.
    1.6 ללא בסיס או עם (כמה שיותר קרוב ל-0 כך הבטיחות גבוהה יותר).
    כאשר הדגם עם הדירוג הגבוה ביותר (סילבר קרוס דרים) הוא עם 1.5 ככה שהנונה בחירה לא רעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המלצה על בוסטרים
    חיה
    30/05/2025

שלום קובי,מבקשת המלצה על בוסטר שיתאים לילדה בת 7 משקל 20 קילו וגובה 120.ובוסטר נוסף לילד בן 6 גובה 108 משקל 18 קילו.חייבת להגיד שאני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה מתאים.
    תודה על המענה

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על בוסטרים

הוספת תגובה

תמונה

• הכל מתאים

קובי סופר
    01/06/2025

שלום חיה,

למשקלים וגובה שציינת הכל מתאים.
    בוסטר הגבהה
    בוסטר הגבהה עם גב
    או אפילו בוסטר עם רצועות.

ההמלצה שלי ללכת בשני המקרים על בוסטר עם גב. בבוסטר רצועות המחירים מאוד גבוהים וסביר שהילדים לא ירצו לשבת בהם.
    בוסטר גב טוב עולה סביב ה-500-600 ש"ח.
    אם זמין אז סייבקס סולושיין בוסטר טוב.
    גם גרקו אפיקס טוב
    וגם צ'יקו קידפיט זיפ אייר טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ושאלת המשך
    יוני
    01/06/2025

היי קובי, לא מצליח להגיב לתשובתך, אז פותח הודעה חדשה.
    באשר לנונה פיפה אורבו מניח שאכן נקנה אותה.
    שאלה לגבי בוסטר- בן שלוש וחצי, שוקל 15 קג. כרגע על ציקו נקספיו וברייטקס בולווארד (אחד בכל רכב). רוצים לשים ברכב אחד סלקל וכסא, וברכב שני,כסא ובוסטר.
    לאיזה מהכסאות כדאי להעביר את התינוק? לצי'קו?
    ולגבי בוסטר לבן שלוש וחצי. ההמלצה היא בוסטר רצועות למרות שהוא כבר בן שלוש וחצי? ואם כן, הגרקו לא במלאי, והברייטקס כרגע לא בתקציב, מה החלופה הכי קרובה מבחינת בטיחות?

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה רבה ושאלת המשך

הוספת תגובה

תמונה

• שניהם הכיסאות הכי טובים

קובי סופר
    04/06/2025

שלום יוני,

לגבי הכיסאות, לא משנה מה תחבר, שניהם הכיסאות הכי טובים שיש ככה שמבחינה בטיחותית אין שיקול או הבדל. אם יש מי מהם שתופס פחות מקום בצמוד לבוסטר אז זה כבר שיקול שלכם.

לגבי בוסטר. לפי הגיל והמשקל ניתן לעבור לבוסטר גב ללא רצועות. אני פחות ממליץ מכיוון שבוסטר רצועות הרבה יותר בטיחותי.
    שני הדגמים שרשמתי הם המובילים וכל דגם אחר זה לרדת ברמת הבטיחות והפערים הם משמעותיים. לדוגמא הגרקו קיבל דירוג של 86 נק', הברייטקס 83.
    הדגם הבא אחריהם הוא אוונפלו מאסטרו ספורט עם 73.
    המאסטרו גם מתאים עד 23 ק"ג עם הרצועות בעוד השניים האחרים עד 30.

אני ממליץ בכל מקרה ללכת על הברייטקס למרות המחיר היקר. אם ניתן לרכוש במבצע, אם יש כרטיסי מועודון כמו חבר שברשתות נותנים הנחה גבוהה, אם ניתן לרכוש באילת, ובמבצעים יש 20-30% הנחה. כל אלו יקזזו משמעותית את המחיר, בייחוד שילוב של כמה מהדברים.

בנוסף הבוסטר הזה ישמש את הגדול כמה שנים טובות ויעבור בהמשך לתינוק ככה שאתם רוכשים מוצר להמון שנים לכן ההשקעה ביחס לזמן שימוש קטנה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טיולון פג פרגו
    שושנית
    02/06/2025

שלום אני רוצה לקנות טיוליון של פג פרגו
    מצד אחד אני לא רוצה עגלה יקרה
    אבל העגלות הזולות יש חוות דעת לא טובות -העגלות נהרסות מהר
    איך הוא ?
    אפשר לכבס בקלות?
    כמה עולה

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון פג פרגו

הוספת תגובה

תמונה

• צריך לציין שם של דגם

קובי סופר
    05/06/2025

שלום שושנית,

צריך לציין שם של דגם. לפג יש מספר טיולונים.
    כמוכן לגבי מחירים, אני לא יודע לומר, זה משהו שצריך לבדוק לבד בחנויות ובאונליין.

לגבי טיולונים זולים, בסוף טיולון מטרתו להיות פשוט, קל, קומפקטי. כאשר עושים מוצר כזה בטח כשהוא לתינוקות גדולים, החוזק לא מספיק. אבל אם נרצה חזק אז צריך ללכת על משהו יותר כבד או משהו קל וחזק אבל אז קיצצו דברים כדי לצמצם משקל כלומר, לא יהיה את המוצר המושלם שיכיל לנו הכל.

אם תרצו את דעתי לגבי דגמים מוסיימים אז לציין שם חברה ודגם ואתן את דעתי לגבי הדגם הספציפי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בוסטר וטיולון לגיל שנה וחצי
    עדן
    03/06/2025

שלום
    אני מחפשת בוסטר וטיולון מומלצים לילדה בת שנה וחצי.

היינו עם יויו וציקו נקספיט זיפ שניהם לא נוחים לילדה.

דגשים חשובים :
    בוסטר אם ישנה אפשרות לטיפה שכיבה יהיה מעולה.
    טיולון עם ישיבה מלאה , מנח רגליים ארוך וגגון ארוך.

תודה רבה.

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר וטיולון לגיל שנה וחצי

הוספת תגובה

תמונה

• בוסטר לדעתי יהיה פחות נוח מהצ'יקו

קובי סופר
    05/06/2025

שלום עדן,

בוסטר לדעתי יהיה פחות נוח מהצ'יקו. הם מתאימים על נייר מגיל שנה אבל בפועל, לדעתי רק מגיל שנתיים הם נוחים, אפילו מגיל שנה ו-8 הם עוד בסדר.
    השניים הכי מומלצים הם גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו שלרוב לא זמין בארץ. ברייטקס גורוא ווית' יו קליקטייט אשר יקר מאוד אבל לדעתי שווה כל אגורה.

לגבי טיולון, זה משהו שמומלץ לבדוק פיזית בחנויות.
    השניים עם הגגון הכי גדול הם:
    בייבי בוס קיון שלא זמין בהרבה חנויות.
    ספורטליין וייפר.
    גם סייבקס ביזי עם גגון די גדול.

ההמלצה שלי לגשת לחנויות, להושיב בטיולונים, לחגור, לבדוק במצב היושב, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לבדוק את הגגון באותה הזדמנות.
    לשנות מצבים משכיבה לישיבה ולהפך, בחלק מהדגמים השינוי עם שרוך כמו ביויו ולא לכולם זה נוח. בחלק כמו בקיון זה שרוך אבל עם פטנט שמאפשר שינוי ביד אחת.
    לנסות לקפל, להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב.
    כך תראו איזה מהם נכון לכם ולילדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• איזה מבין הטיולונים עדיף
    מישהי
    05/06/2025

1. ספורטליין וויפר
    2. ג'ואי טוריסט
    3. בוגבו בי

כולם יד שניה. בלי פער ענק במחיר.
    כך שההתלבטות היא בעיקר-

חשוב לי טיולון יציב ועמיד- שלא ישבר מהר ולא נופל מכל השענות .
    ניוד נוח.
    ושלא יהיה כבד.. לא חייבת הכי קליל ..אבל לא כבד.

מה עדיף מבניהם?🙏

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה מבין הטיולונים עדיף

הוספת תגובה

תמונה

• הבי זו עגלה ולא טיולון

קובי סופר
    09/06/2025

שלום,

הבי זו עגלה ולא טיולון על כל המשתמע מכך. יותר כבדה, יותר גדולה בקיפול, יותר מסורבלת. מצד שני יותר מרווחת, טיולון דו כיווני, יותר חזקה. לכן צריך להחליט מה רלוונטי לכם יותר. מניסיוני רוב מי שיקנה בי, בהמשך ירכוש טיולון נוסף.

הויפר יותר מוצלח מהטוריסט לדעתי. גגון יותר גדול. שינוי מצבים יותר נוח, ניוד יותר נוח, לדעתי הגלגלים הגדולים יותר שלו יתנו לו אמינות עדיפה. מצד שני הטוריסט יותר קל ויותר נוח לקיפול וגם מעט קטן יותר לאחר הקיפול

בברכה,

הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה