פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

בפורום זה תוכלו לקבל את כל המידע על מוצרי התינוקות השונים כמו, עגלות תינוק, מושבי בטיחות לתינוק, כיסאות אוכל לתינוקות, צעצועים התפתחותיים, מוצצים, מזרנים, עריסות, טיולונים, מוצרי תינוקות יד שנייה ועוד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן למיטת ילדים 190*90
    לינוי
    23/05/2026

שלום ושבוע טוב,
    אודה להמלצה על מזרן לילדים, ללא מעכבי בעירה ושאר רעלים. עד עכשיו היה מזרן של baby tech מולטיפלאו. כעת מעוניינים במזרן בגודל 190*90 והבנתי שבייבי טק לא מייצרים גודל זה.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן למיטת ילדים 190*90

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן מיטת נוער

קובי סופר
    26/05/2026

שלום לינוי,

האמת שזה לא התחום שלי. אני רק יכול לומר שלילדים שלי רכשתי מזרן מיטת נוער של חברת מנדלבאום, אנחנו מרוצים מאוד דגם משולב עם ויסקו. ברוב המזרני נוער אם לא בכולם אין מעכבי בעירה כי אין דרישת תקינה למזרנים האלו. ההמלצה היחידה שלי לבדוק עם הילדים מה נוח להם ולרכוש על בסיס זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות
    דוד
    03/05/2026

אשמח להמלצה לכיסאות בטיחות אם הציון בטיחות הגבוה ביותר.
    כרגע יש סלקל של סייבקס אבל התינוקת כבר פחות נח לה שם בת שנה וחודשיים

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכסא בטיחות

הוספת תגובה

• בוסטר לילדים לחו"ל
    גל
    28/04/2026

שלום קובי,

טסים לחו"ל ומשכירים רכב.

4 ילדים, הערכות גובה ומשקל בזמן הטיול:
    בת 1 בגובה 70 ס"מ, משקל 8.5 ק"ג.
    בן 3 בגובה 85 ס"מ, משקל 11 ק"ג.
    בת 6 בגובה 112 ס"מ, משקל 20 ק"ג.
    בן 8 בגובה 122 ס"מ, משקל 27 ק"ג.

לקטנים, מה היית ממליץ לקחת מהארץ?
    לגדולים, ראיתי אפשרות של mifold, שמתאים מגיל 4 ו-18 ק"ג. מה דעתך על הבוסטר הזה? האם יש בוסטר אחר, בטיחותי, שנוח יחסית לשנע מהארץ, מבחינת מימדים ומשקל?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר לילדים לחו"ל

הוספת תגובה

• בוסטרים לגילאי 6, 8 לחו"ל
    גל
    28/04/2026

שלום קובי,
    טסים לחו"ל ומשכירים רכב.
    סה"כ 4 ילדים, 2 די קטנים, עבורם נשכיר גם כיסאות.
    2 די גדולים, בגילאי 6 ו-8, עבורם מעדיפים לא להסתמך על חברת ההשכרה.
    הערכת גובה ומשקל:
    בת 6 בגובה 112 ס"מ, משקל 20 ק"ג.
    בן 8 בגובה 122 ס"מ, משקל 27 ק"ג.
    ראיתי אפשרות של mifold, שמתאים מגיל 4 ו-18 ק"ג. מה דעתך על הבוסטר הזה?
    האם יש בוסטר אחר, בטיחותי, שנוח יחסית לשנע מהארץ, מבחינת מימדים ומשקל?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטרים לגילאי 6, 8 לחו"ל

הוספת תגובה

• המיפולד לא מוצלח

קובי סופר
    03/05/2026

שלום גל,

המיפולד לא מוצלח אבל רוב הבוסטר הגבהה לא מוצלחים, בחלק מהמדינות הם מחוץ לחוק. עדיף תמיד בוסטר גב.
    מבין שזה בעייתי להיסחב. אולי כן שווה לבדוק בחברות השכרה אם ניתן לקבל בוסטר גב. זה יהיה עדיף על מי פולד.
    אפשר לרכוש בארץ בוסטר גב גרקו ולהשאירו בחו"ל.
    דווקא במושבי בטיחות לקטנים אני פחות סומך על חברות השכרה אבל זה יהיה קשה להיסחב עם משהו טוב מהארץ וגם לחזור.
    בשורה התחתונה, לדעתי שווה לבדוק מה מקבלים גם בכיסאות וגם בבוסטרים ולא להיסחב מהארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות/בוסטר לגיל שנתיים ואילך
    מדלן הדס
    27/04/2026

היי קובי התייעצתי איתך בנוגע לכיסא עבור בתי שתהיה בת שנתיים והצעת לנו את הכיסא של גרקו נאוטילוס סנאגלוק גואו שלצערי אכן לא זמין בארץ
    והדגם השני שהצעת הוא של ברייטקס גרואו ווית יו קליקטייט
    יש אולי עוד דגם שאתה יכול להמליץ מלבד שני הדגמים האלו?

הוספת תגובה

• כל דגם אחר יהיה לרדת ברמת הבטיחות

קובי סופר
    03/05/2026

שלום מדלן הדס,

כל דגם אחר יהיה לרדת ברמת הבטיחות. שני הדגמים קיבלו דירוג בטיחותי מהגבוהים ביותר שיש. הדגם הבא מתחת קיבל דירוג טוב כלומר הפער הבטיחותי מאוד משמעותי.
    מהטוב והזול יש את אוונפלו מאסטרו. אבל מעבר לדירוג נמוך יותר גם המשקלים שהוא יכול לשאת עם רצועות הם פחות מהדגמים הנ"ל. לדעתי שווה להשקיע כל שקל בברייטקס. לפעמים נכנס למבצעים ואפשר לשלב כרטיסים שונים כמו חבר ברשתות ולצמצם עלויות, אם באילת אז בכלל.
    בסוף ניתן למכור בשליש או חצי מחיר בעתיד ולהחזיר חלק מההשקעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא או בוסטר לגיל 3 ואיזה סוג?
    הודיה
    23/04/2026

הי,

מחפשת כיסא לרכב שני לגיל 3. יש לנו 3 כיסאות בטיחות שלנסיעות הגדולות עושים עם הכיסא, אבל צריכים לרכב השני. ההתלבטות בין כיסא לבין בוסטר גב עם רצועות. בחנות המליצו לנו על בוסטר גב עם רצועות. האם יש הבדל בבטיחות? הסבירו לנו שההבדל בין הכיסא לבוסטר זה רק שניתן להשכיב את הכיסא בטיחות ולכן הוא מגיל לידה ובוסטר גב לא. ואיך יודעים איזה חברה כדאי לקנות? האם יש מבחני בטיחות? מחפשים כיסא צר.

הוספת תגובה

• אפשר לרכוש גם וגם

קובי סופר
    27/04/2026

שלום,

אפשר לרכוש גם וגם. כל עוד כפי שציינת, נלך על דגמים עם דירוג בטיחותי גבוה זה לא משנה אם נרכוש כיסא או בוסטר עם רצועות.
    בחנות צודקים, "היתרון" של כיסא זה ההטייה שזה פחות קריטי לגיל 3 שנים. כמוכן בוסטר עם רצועות טיפה יותר צרים מכיסאות בטיחות (אלא אם נלך על כיסא צר כמו גרקו סלים פיט, אז הוא יותר צר מבוסטר עם רצועות).
    בטיחותית גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט עם דירוגי הבטיחות הכי גבוהים, שניהם יקרים והגרקו לרוב לא זמין לרכישה בארץ אבל אלו 2 הדגמים שהכי הייתי ממליץ לגיל 3 שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר או כסא בטיחות?
    שלומי
    16/04/2026

מחפש המלצה לבוסטר או כסא בטיחות לילד בן 7, מיועד לכסא קדמי בנסיעות קצרות? האם כדאי בוסטר או כסא?

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר או כסא בטיחות?

הוספת תגובה

• אפשר בוסטר גב

קובי סופר
    20/04/2026

שלום שלומי,

לגיל 7 אפשר בוסטר גב רגיל. גרקו אפיקס, סייבקס סולושיין או צ'יקו קידפיט טובים ומומלצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות זולות עד 2000 שח
    ה
    15/04/2026

היי,
    אשמח לדעתך על עגלות בטווח של עד כ2000 ש״ח (ופחות). למשל ראיתי את עגלה אולה ועגלה לאונה. האם הן סבירות לצורך שימוש בעיר ועד גיל שנה בערך (אמבטיה +טיולון לכיוון ההורה)?
    האם יש עגלות אחרות בטווח המחירים שכדאי לבדוק?
    חשוב לי שיהיה בטיחותי ויציב אם למשל הילדים ירצו להשתתף בהסעה של העגלה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות זולות עד 2000 שח

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ על ספורטלייין

קובי סופר
    20/04/2026

שלום,

הייתי ממליץ על ספורטליין סיילו בייסיק או XL משנתון נמוך יותר, יש לחלק מהחנויות מלאים גבוהים ולכן זה נמכר בפחות מ-2000 ש"ח. עגלה אולה נמכרה בישראל תחת שמות ומותגים שונים ולדעתי לא מוצלחת כמו הספורטליין. הלאונה יחסית חדשה כך שאין לי מידע לגביה ולכן אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לחוות דעת על עגלת ספורטליין pl
    נוי
    12/04/2026

על עגלה של ספורטליין pl25
    מאוד התרשמתי ממנה בחנות, הבעיה שהיא כבר לא מיוצרת וכמעט לא ניתנת להשגה. ידוע אם יש סיבה?
    האם יש עגלה אחרת בסגנון שאתה מכיר ויכול להמליץ?
    הxl לא היתה לי נוחה בניוד, ידית רחבה מדי

הוספת תגובה

• יש דגמים חדשים

קובי סופר
    15/04/2026

שלום נוי,

יש דגמים חדשים לספורטליין ולכן הXL או הPL או שלא מיוצרות או מיוצרות במלאי דליל יותר מכיוון שרוב ההורים ילכו על הדגמים החדשים, בטח כאשר פער המחיר זניח עד לא קיים. אני אבל בטוח שיש המון חנויות עם מלאים עדיין של PL25. צריך לבדוק בחנויות הפרטיות, במגזר החרדי ובאונליין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרקו סלים פיט או צ׳יקו מיי פיט
    ה
    12/04/2026

היי, התלבטות לגבי כסא שלישי לרכב. יש לנו ברייטקס מרתון וכסא בטיחות גרקו לשני ילדים בני 5 ו3. עם הצטרפות תינוק למשפחה, רוצים להעביר את התינוק לברייטקס ולקנות כבר נוסף למושב האחורי לאחד מהילדים הגדולים. האם עדיף הגרקו סלים פיט או הצ׳יקו מיי פיט, בהנחה ששניהם נכנסים?
    האם אחד מהם יוכל לשמש עד גיל מאוחר יותר בצורה משמעותית?

הוספת תגובה

• הם עד אותו טווח גילאים

קובי סופר
    15/04/2026

שלום,

הם עד אותו טווח גילאים. הגרקו יותר צר ולכן די בטוח שהוא יכנס. הגרקו הוא כיסא בטיחות לכן גם מתאים מלידה. הצ'יקו הוא בוסטר רצועות ולכן מתאים מגיל שנה אבל אני לא ממליץ עליו לפני גיל שנתיים.
    בטיחותית הם די זהים הגרקו טיפה מדורג טוב יותר. ממליץ לבדוק פיזית ברכב ולהושיב את הילד ולראות מה נוח יותר, מה נוח יותר לחגור וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון עם מנגנון
    יוליאנה
    11/04/2026

אני מחפשת טיולון שנשכב באמצעות מנגנון מכני, כמו כפתור או ידית, ולא עם רצועות, מה שהתגלה כמשימה מאתגרת במיוחד. איזה דגמים יש בשוק שעונים לתיאור?

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון עם מנגנון

הוספת תגובה

• אין הרבה

קובי סופר
    15/04/2026

שלום יוליאנה,

אין הרבה כי זה מנגנון שמוסיף משקל והורים שרוכשים טיולון מחפשים משקל קל.
    יש את איי בי סי דיזיין פינג 2 או פינג 2 טרקינג (אותו דגם רק עם גלגלי גומי יותר גדולים). הוא לא זמין בהרבה חנויות ונמכר בעיקר במגזר החרדי.

יש את אינפנטי מון וספורטליין וייפר שדי נפוצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בייבי בוס בובקט 3
    הדר
    11/04/2026

אני מתעניינת בעגלת בובקט 3 (לשימוש מגיל לידה). התרשמתי מאוד ממשקל העגלה והטיולון. האם העגלה יציבה מספיק? בעיקר בשלב של האמבטיה, שתולים תיק גדול על העגלה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי בוס בובקט 3

הוספת תגובה

• אין מה לחשוש

קובי סופר
    15/04/2026

שלום הדר,

אין מה לחשוש. יש אישור מכון התקנים הישראלי וגם האירופאי ונבדק היציבות.
    כמובן שלמוצר קל יש פחות יציבות ממוצר כבד. עם זאת, גם עגלות ששוקלות כפול, אם נתלה עליהן תיק כבד יתהפכו.
    כאשר יש תיק ששוקל נניח 5-6 ק"ג ומשקל התינוק בעגלה 5-6 ק"ג או יותר, העגלה לא יכולה להתפך כי משקל התינוק מתנגד למשקל התיק. כאשר התינוק לא בעגלה אז יכולה השלדה ליפול לאחור אך אין בעיה כי אין תינוק בעגלה. כמוכן, יש לבובקט ידית מתארכת אם נתלה את התיק בחלק התחתון של הידית או לא נאריך את הידית עד הקצה, אז גם התיק לא יוכל למשוך את העגלה מטה. בכל מקרה, מכון התקנים אוסר על תליית תיק בכלל העגלות (סתם לידע כללי), כמוכן תליה של תיק כבד מאיצה את בלאי העגלה. לכן אני ממליץ לתלות תיק לא כבד ולצמצם משקל, לדוגמא לקחת מחלק מזון ולא קופסא שלמה של מטרנה. דברים שאפשר, לשים בסל העגלה וכו'.

לסיכום ספציפית על בובקט, אנחנו מוכרים כבר כ-7 שנים את הדגם, עד היום לא קיבלנו אף תלונה על עגלה שהתפכה ואני מניח שהורים תולים תיקים סופר כבדים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על כיסא / בוסטר לגיל 3
    אלינור
    11/04/2026

בוקר טוב. אני עתידה ללדת בקרוב מאד ומחפשת בוסטר או כיסא לבת 3, היא שוקלת 15 ק"ג, גובהה - מטר. יש לי רכב קטן וצר מאד - קיה פיקנטו, לכן חשבתי על בוסטר צר עם אפשרות להטייה המשענת, בזמן הירדמות, כדי שהראש ישמט מטה כמה שפחות. אשמח להמלצה. חשוב לי לציין כי בנסיעות אני תמיד לבד עם הילדה, אז חשוב שיהיה בוסטר בעל רצועות חגירה פנימיות.
    בנוסף, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש את הכריות המקטינות לכיסא הנוכחי שיש לי של חברת גרקו נקסט 2 פיט.
    לעזרתך אודה,
    אלינור.

הוספת תגובה

• אני ממליץ לבדוק פיזית בחנות

קובי סופר
    15/04/2026

שלום אלינור,

אני ממליץ לבדוק פיזית בחנות מה נכנס ובהתאם לזה אוכל להמליץ מה עדיף.
    אם אין שיקול תקציב או מקום אז גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט הם הטובים ביותר בטיחותית. כל דגם אחר שניקח יהיה לרדת ברמת הבטיחות.

לגבי הכרית לא נראה לי שניתן להשיג מקורי, יש כרית תומכת של מותג בנבת שאמורה להתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    נוי
    10/04/2026

שלום,
    אשמח לשמוע מה דעתך על עגלת תינוק ספורטליין סלייד 2026, לגבי יציבות בטיחות ואמינות, ויחד עם זה ניידות פשוטה וקלילה. כמו כן, מתלבטת לגבי המזרון שלה שיש בו שקע כזה בגלל האפשרות לקיפול- האם זה בטיחותי.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• בכל יתרון יש חיסרון

קובי סופר
    15/04/2026

שלום נוי,

בכל יתרון יש חיסרון. הנוחות של לקפל אמבטיה עם השלדה זה יתרון לחלק מההורים אבל כפי שציינת, זה מגיע עם חיסרון של מזרן לא אחיד. כמוכן ברגע שיש מערכת וכפתור של קיפול זה משהו שיכול להתקלקל ויזדקק לאחריות. אמבטיה מתקפלת זה משהו מאוד מאוד חדש ולכן אין מידע בנושא לא מהארץ ולא מהעולם. הראשונים לרכוש הם יהיו הראשונים לדעת אם זה טוב או לא. אני אישית כן חושב שעדיף מזרן מלא ללא חתך באמצע, צריך להתייחס לאמבטיה של עגלה בדיוק כמו למיטת תינוק.

בנוסף יש לקחת בחשבון כאשר מקפלים שלד עם האמבטיה מרימים משקל של הכל יחד. מצד שני בעגלות רגילות צריך לפרק ואז לקפל כלומר לעשות עוד פעולה ומן הסתם זה תופס מקום נוסף ברכב. לכן זה שיקול שלכם.

השקל שלי לנושא: תתעלמו מהגימיק הזה. האמבטיה משרתת רק ל-3-6 חודשים. מה שירשת רוב הזמן זה השלדה והטיולון.
    ההמלצה שלי כמו תמיד, לגשת לחנות, לבחור 2-3 דגמים.
    לשים משקל של 12 ק"ג בתוך העגלות, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן בשלב האמבטיה, לקפל עם האמבטיה או לפרק ולקפל (תלוי בעגלה) ולהרים במצב מקופל עם האמבטיה או רק שלדה (תלוי בעגלה). לבדוק ברכב איך זה נכנס.
    לאחר מכן לעבור לטיולון, לקפל שהוא פונה לכיוון ההורה ולקפל שהוא פונה לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב,
    לשקלל את כלל הנתונים ולראות אם מה תחיו בשלום מבחינת חסרונות ומה נותן לכם את מירב היתרונות ואז תקבלו החלטה מה נכון לכם בלי לרכוש מוצר עם גימיק כזה או אחר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריפוד לטיולון עגלת בייבי בוס טייגר
    צליל יונה
    09/04/2026

הי קובי! ישלי עגלת בייביבוס מדגם טייגר, ואני רוצה לקנות לטיולון ריפוד חדש.. איפה ניתן להשיג באיזור ירושלים?

הוספת תגובה

• ריפוד ניתן לרכוש דרכנו

קובי סופר
    15/04/2026

שלום צליל,

ריפוד ניתן לרכוש דרכנו. יש ליצור קשר דרך צור קשר באתר האינטרנט שלנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה