מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- גניקולוגיה נערות
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- המופיליה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- פטרת ציפורניים
- הומואים, לסביות
- גיל המעבר
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- נוירולוגיה ילדים
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- צמחי מרפא
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאיםד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה בנוגע לכסא בטיחות וסלקללי06/12/2023
שלום יש לנו סל קל של חברת gb של סייבקס ועגלה של נונה טרייב
האם יש אופציה שהסלקל יכול להתאים לעגלה הזו ? יש מתאים של הסלקל
האם יש צורך בקנית מתאמים אחרים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חיפוש עגלה משולבת אמבטיהרעיה02/12/2023
שלום קובי
אני מחפשת עגלה (כולל אמבטיה) שתהיה רחבה, חזקה ונוחה לילד.
פחות מפריע לי המשקל כי לא גרה בבניין.
אשמח אם תהיה את האפשרות לכוונון של האמבטיה (חוץ מצורת שכיבה מלאה).
תודה מראש
רעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אענה כאן גם על השאלה הנוספת ששאלת
קובי סופר03/12/2023שלום רעיה,
אענה כאן גם על השאלה הנוספת ששאלת. בבקשה לשאול את כל השאלות באותו השרשור ולא לפתוח הודעות חדשות.
לגבי האמבטיות: מלבד אינגלזינה גם בעגלות פג פרגו ובבה קאר ניתן לשנות זווית אמבטיה.
לכן אם זה נושא חשוב, את מוגבלת בבחירה של 3 מותגים בלבד. לא דבר טוב לדעתי.
מבין המותגים, לדעתי פג פרגו הכי מומלצת. בעיקר דגם הבוק פלוס. אומנם זה דגם ישן אבל, הוא נוח לניוד, נוח לקיפול, נוח לתינוק ובגלל חוסר ביקוש בדרך כלל נמכרת במחיר סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה - ספורטליין פולד מול נונה טריב נקסטגבי01/12/2023
שלום,
אנחנו מתלבטים בין הספורטליין פולד לבין הנונה הטריב נקסט.
שתיהן קלות ופשוטות לתפעול, אך הפולד יותר צרה והסל התחתון שלה קטן יותר. אנחנו חוששים שבגילאים גדולים יותר, הטיולון יהיה לו צפוץ.
בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי טיב החומרים של ספורטליין לעומת הנונה.
לבסוף, פער המחירים פה הוא משמעותי. הפולד הולכת ב-2500 בעוד הנונה ב-5000. לכן אנחנו מנסים להבין האם הפולד תענה על צרכינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנונה יקרה רק בגלל שנמכרת בלעדית ברשת חנויות אחת
קובי סופר03/12/2023שלום גבי,
הנונה יקרה רק בגלל שנמכרת בלעדית ברשת חנויות אחת.
היות ואין תחרות הרשת יכולה לגבות כל מחיר שהיא רוצה.
הנונה עגלה טובה אבל לדעתי המחיר מוגזם ולא ריאלי ביחס לתמורה. נונה שייכת לקונצרן מוצרי תינוקות סיני בשם ג'ואי.
מותגה כחברת פרימיום הולנדית בועד ג'ואי כחברה עממית בריטית. בפועל, שתיהן סיניות מדיי וואן.
יש להם דגמים מקבילים (אם הבדלים קלים ורמת איכות טיפה יותר גבוהה בנונה) ואפשר לראות שבדגמים אלו המחיר של הג'ואי הוא כמעט שליש מהנונה, זאת בעיקר בגלל שג'ואי נמכרת בכל חנות.
לכן אני חושב שאין הצדקה למחיר של הנונה.
בנוסף, אני לא חושב שהיא יותר איכותית מספורטליין.
עם זאת, אני חושב שהפולד הוא הדגם הפחות מוצלח של ספורטליין. היתרונות הם משקל קל ביחס לדגמים האחרים ורחב גלגלים צר. מצד שני, היא פחות נוחה לניוד מדגמי הסיילו וגם מול הנונה. הקיפול שלה מסורבל מאוד וכך גם הפתיחה לאחר הקיפול. האמבטיה והטיולון יחסית צרים. לכן אני פחות ממליץ על הפולד. לדעתי דגמי הסיילו הרבה יותר מוצלחים. יותר מרווחים לתינוק, יותר נוחים לניוד, הרבה יותר נוחים לקיפול ופתיחה. מצד שני, הסיילו כבדות מאוד. באוזרים של 12-13 לשלדה וטיולון בעוד הנונה באזור ה-9 ק"ג. זה פער משמעותי ואני ממליץ לנסות לקפל לבד את העגלות עם הטיולון ולנסות להרים כדי להבין את ההבדלים ולראות אם אתם יכולים להתמודד עם משקל הסיילו.
אם לא. אז זה ללכת על נונה או, אם הגעתם למחיר הזה, לדעתי בוגבו בי 6 הרבה יותר מוצלחת. האמבטיה של הבי גרועה לדעתי אבל הטיולון הרבה יותר מוצלח. גם בכל דגמי ספורטליין וגם בבוגבו, המושב יצוק מפלסטיק בעוד שבנונה זה מרשת.
גם רשת לדעתי מספק פחות תמיכה, בנוסף, רשת עלולה להיקרע וזהו חלק שלא מכוסה באחריות. כמוכן בחורף, אוויר קל נכנס למושב.
אני גם ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. דגם בובקט או טייגר.
הן שוקלות פחות מהנונה!
כולת הניוד שלהן יותר נוחה ביחס לשאר הדגמים שציינתי.
המושב יצוק מפלסטיק.
הקיפול והפתיחה קלים כמו בסיילו כלומר יותר קל מהנונה לדעתי.
אמבטיה וטיולון מרווחים. 5 שנות אחריות וכל הבדים יורדים לכביסה.
המחיר באזור הספורטליין (תלוי בדגם ובצבעים).
החיסרון המרכזי הוא שהן לא נפוצות בהרבה חנויות. הן נמכרות בעיקר במגזר החרדי שם הן כיום מותג העגלות המוביל יחד עם בוגבו. לכן צריך טיפה לעשות מאמץ כדי לראות אותן פיזית אבל לדעתי זה שווה כי זו התמורה הכי טובה לכסף בפער.
נכון שאלו עגלות שאני משווק ולכן אני משוחד לטובתן.
לכן אני ממליץ תמיד לא להתסמך עליי ובטח שלא על אנשי מכירות בחנויות שגם להם יש אינטרס למכור מה שטוב לעסק שלהם ולא בהכרח מה שטוב ללקוח.
לכן ממליץ תמיד לגשת לחנות. לשים משקל של 12-15 ק"ג בכל אחת מהעגלות שרלוונטיות לכם. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. כך תראו מי הכי נוחה לניוד.
לאחר מכן לקפל ולפתוח את העגלה. פעם אחת רק את השלדה.
פעם אחת עם המושב כשהוא לכיוון הנסיעה. פעם אחת עם המושב שהוא פונה אליכם. לאחר מכן, לנסות להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב. לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה של מי מכלל הדגמים הכי נוחה לכם. כך תסתמכו רק על עצמכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- שאלה, האם רק אינגליזינהרעיה02/12/2023
שלום
האם יש עוד עגלות מלבד אינגליזינה שניתן לשנות את זוית הראש ב"אמבטיה"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כיסא משולב בוסטר מומלץ לבן 3נסטיה30/11/2023
שלום, יש לנו קיה ספורטאז, כרגע עם שני כיסאות בטיחות של ברייטקס. אחד מדגם מרתון (לבן 3) והשני בולווארד (לבן 1.5). בקרוב תצטרף תינוקת למשפחה ואנחנו רוצים לרכוש כיסא בטיחות בשילוב בוסטר לילד בן 3 ולהתקין אותו באמצע מאחורה, כלומר ששלושת הכיסאות יהיו מאחורה. חשבנו לקנות את ציקו מיי פיט האם הוא מתאים מבחינת הגודל בין שני כיסאות? וכיצד מתבצע החיבור שלו? אין לנו איזופיקס באמצע, האם ניתן לחבר אותו לאיזופיקס שבצדדים משום שהם לא בשימוש? במידה והכיסא לא מתאים מה כן יכול להתאים? אין הגבלה בתקציב. אשמח לעזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי התאמה איני יודע לומר
קובי סופר01/12/2023שלום נסטיה,
לגבי התאמה איני יודע לומר. אתם צריכים לבדוק פיזית.
לגבי המלצה, דווקא המייפיט לדעתי פחות מומלץ. הוא גם רחב יחסית, גם פחות נוח להתקנה עם חגורה וגם יש דגמים עם דירוגי בטיחות עדיפים.
הדגם המומלץ ביותר הוא גרקו נואטילוס נסאגלוק גרואו. הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר. נוח להתקנה עם חגורה בזכות פטנט הסנאגלוק. אחריו יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט, גם כאן יש פטנט קליקטייט להתקנה קלה ונוחה עם חגורה. גם כאן, דירוגי הבטיחות גבוהים מאוד. הגרקו קיבל גם דירוג גבוה יותר והוא גם זול משמעותית ולכן אני נוטה להמליץ עליו קודם.
אני ממליץ להתחיל עם שניהם, לבדוק מה נכנס, איך ואם נוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נסטיה01/12/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה לטיולוןיעל28/11/2023
הי,
רציתי עזרה בבחירת טיולון
הפרמטרים החשובים לי:
מתאים מגיל לידה
יחסית מרווח
גלגלים נוחים
קיפול קטן
הצללה מספקת
מחיר עד 500
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי לתת מענה
קובי סופר29/11/2023שלום יעל,
קשה לי לתת מענה. רוב הטיולונים מאושרים לשימוש רק מגיל 6 חודשים. מגיל 0 מדובר יותר בעגלות אם כי, יש גם טיולונים אשר מאושרים מגיל לידה, הבעיה שאני לא יודע מה כן ומה לא.
זה צריך להיות רשום בהוראות השימוש של המוצר או, אפשר לברר מול מכון התקנים מה האישור שניתן לדגם שאותו תרצו לרכוש.
לכן, לקחת בחשבון שמה שאני ממליץ צריך להיבדק אם אושר מגיל לידה או לא.
לגבי ההמלצות, ראשית, אני תמיד ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + או לכל הפחות עד גיל שנה. גם כאן, אין יותר מדי אופציות, אלו הקיימות יקרות בהרבה מהתקציב.
אם להיצמד לתקציב ומוותרים על דו כיווני, לדעתי צ'יקו לייוטוואי 4 נותן את התמורה הכי טובה לעלות. יש לו גגון ענק, 5 מצבים רגילים עם לחצן ולא שרוך. יכולת ניוד מעולה. הקיפול די נוח. החיסרון, הוא טיפה גדול בקיפול אבל, מי שרוצה הכי טוב ונוח לתינוק לדעתי הוא מנצח גם טיולונים שעולים כפליים ויותר ממנו.
שאר האפשריות לדעתי לא מוצלחות והייתי ממליץ להגיע לאזורים של ה-800 ש"ח אז יש טיולונים טובים כמו ספורטליין וייפר, אינפנטי מון ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- עזרה לבחירת עגלה לבית הסבתארות26/11/2023
שלום וברכה,
אני מעוניינת לרכוש עגלה שתכלול אמבטיה, טיולון וסלקל (שניתן להשתמש בכסא בטיחות).
המטרה שנוכל להביא נכד/ה אלינו ברכב שלנו ויהיה כבר את כל הציוד.
אשמח להמלצתך - באפשרויות תקציב שונות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי להמליץ באופן כללי
קובי סופר26/11/2023שלום רות,
קשה לי להמליץ באופן כללי.
יש תמיד יתרונות גדולים במוצרים מסוימים לצד חסרונות. פערי המחיר עצומים. כך שקשה לי לכוון.
אני תמיד ממליץ על העגלות שלנו, של בייבי בוס. לא רק כי הן שלי אלא כי באמת אני חושב שהן הטובות בעולם. כל היופי שהמחיר שלהן הוגן. כמובן גם תמיד מסייג, ממליץ לבדוק באופן פרטני לבד בחנות. לנייד את העגולת עם משקל של 12 ק"ג, לקפל לבד עם מושב הטיולון, להרים במצב מקופל כדי לחוש את משקלן. כך תבינו אם המוצר תואם לצרכים והדרישות.
מעבר לכך, צריך לציין דרישות משקל, תקציב, אם יש תא מטען נדיב, גרים בק.ק או שיש מעלית וכו'. כך אוכל לכוון יותר. לחלופין, אפשר לבדוק בחנויות דגמים שונים, לרשום את הדגמים ואוכל לתת יתרונות/חסרונות של כל אחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהעגלת צ'יקו בלאק לייבל
רות26/11/2023תודה רבה על המענה.
האם עגלת צ'יקו בלאק לייבל שכוללת אמבטיה, טיולון וסלקל מומלצת לדעתך?
הכוונה היא לרכישה מיד 2 עגלה מאוד שמורה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהמוסיפה נתונים
רות26/11/2023אנחנו גרים בבית קרקע, חשוב שנוכל לקפל את העגלה ולאחסן אותה כאשר הנכדים לא אצלנו, ובדכ פחות צריכים לנסיעות ויותר לשהות בבית שלנו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהבלאק לייבל זו כנראה מהדורה מיוחדת
קובי סופר27/11/2023שלום רות,
בלאק לייבל זו כנראה מהדורה מיוחדת לדגם כלשהו.
לצערי אני לא יודע איזה. צריך לברר את שם הדגם ואז אוכל לתת מענה.
אם רוכשים יד 2 אז הייתי ממליץ לבדוק עגלות פג פרגו דגם בוק פלוס. הן לרוב נמכרות בזול, איכותיות, נוחות לקיפול ומרווחות ונוחות לתינוק.
גם עגלות בייבי בוס שלנו אבל הן פחות נפוצות כיד 2.
בתקציב גבוה יותר הייתי ממליץ על בוגבו בי 5 או 6. הן פחות נוחות לקיפול ופתיחה מ-2 הקודמות אבל גם, איכותיות וחזקות.
בכל מקרה על ה-3 עדיפים על כלל הדגמים של צ'יקו. לדעתי בעגלות תינוק צ'יקו פחות מתמחים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהקנינו יד 2 עגלת בוגבו קמילון 3 פלוס
רות27/11/2023תודה רבה על העזרה!
מקווה שההבדל בינה לבין בוגבו בי 5 או 6 שהמלצת לא משמעותי מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהההבדלים משמעותיים
קובי סופר27/11/2023שלום רות,
ההבדלים משמעותיים. זו עגלה שאני פחות ממליץ עליה.
מצד אחד, האמבטיה שלה הרבה יותר טובה מזו של הבי.
הגלגלים יותר גדולים ולכן הרבה יותר נוחה לניוד.
החיסרון הגדול הוא הטיולון:
1. אין לו שכיבה ישרה, הוא נשכב בצורה שיש שקע בין גב התינוק לישבן, יש לכך חסרונות רבים.
2. חייבים לפרק אותו טרם הקיפול כך שהקיפול מאוד מאוד מסורבל. בנוסף, הקיפול של השלדה גם מצריך מספר פעולות (ב-2 ידיים) לעומת פעולה אחת (ביד אחת) ברוב העגלות המודרניות.
אולי מכיוון שזו עגלה משנית ולא ראשית, לא כזו שתתנייד ברכב החיסרון של הסרבול בקיפול פחות קריטי. לגבי המושב, זה אינדיבידואלי, יש המון תינוקות שלא אוהבים את הזווית אבל, יש כאלו שמסתדרים איתה לא רע. בכל מקרה, תמיד יש את האפשרות לרכוש טיולון במחיר סביר בהמשך הדרך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- סל קל מתאים לעגלת פג פרגו ויוצ'הנועה23/11/2023
שלום קובי,
החלטנו לרכוש את עגלת פג פרגו ויוצ'ה אבל כל עניין הסלקלים לא כ"כ היה לי ברור גם כששאלתי בחנות.
האם אתה יודע לומר לי אילו סלקלים מתחברים לעגלה הזו? בין אם ישירות לעגלה ובין אם בעזרת מתאמים ואשמח גם לדעת מה הכי מומלץ מביניהם מבחינת מבחני ריסוק ונוחות לתינוק.
בנוסף, האם יש מתאם שיכול לאפשר לכל סלקל להתחבר לעגלה? או שזה לא עובד ככה, לא כ"כ הבנתי
תודה מראש,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודע מה היבואן משווק בארץ
קובי סופר24/11/2023שלום נועה,
בדרך כלל לפג יש מתאם אוניברסלי לכלל דגמי העגלות שלהם, המתאם האוניברסלי מתאים להמון סלקלים עם חיבור דומה בידית כמו: מקסי קוזי, סייבקס, ג'ואי/נונה ועוד.
בדרך כלל היבואן בארץ לא משווק את המתאמים האלו.
עשיתי חיפוש קל וכן ראיתי שיש חנויות שמוכרות. צריך לקחת בחשבון שגם אם כן בדרך כלל אלו יחידות בודדות אז צריך לוודא שיש להן במלאי.
בנוסף, סלקלים של פג מתחברים באופן ישיר על דגמי פג ללא מתאם. לכן צריך לבדוק אם יש מתאם אוניברסלי. במידה ואין, אז אם רוצים לחבר סלקל לעגלה אז צריך סלקל של פג. בטיחותית הסלקלים שלהם מעולים. החיסרון שהם יקרים.
מבין 2 האופציות, אני ממליץ ללכת על המתאמים וסלקל של ג'ואי אייג'ם 3. הוא גם במחיר סביר וגם בדירוג בטיחותי גבוהה מואד, לדעתי גם יותר נוח לתינוקות בהשוואה לסלקל של פג.
זאת כמובן בתנאי שיש את המתאם זמין לרכישה בארץ. כמובן שניתן להזמין אונליין מחו"ל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהתודה על התשובה + כמה שאלות
נועה26/11/2023היי קובי, תודה על התשובה
אבחן את ג'ואי אייג'ם 3 כמובן במידה ובאמת אמצא את המתאם המדובר.
בנוסף למקרה שמעניין אותך :)
העגלה מגיעה כן מגיעה עם מתאמים אבל ככל הנראה לא המתאם עליו אתה מדבר, עם המתאם שמגיע עם העגלה מתחבר סלקל ברייטקס willow s בדקתי פיזית על העגלה אז לידיעתך בלי קשר.
השאלה היא כזו, אם אתה מכיר את הסלקל הזה - האם מומלץ? עדיין עדיף הסלקל של ג'ואי?
בנוסף - יש היום סלקלים בשוק שזווית השכיבה שלהם משתנה ויכולה להאריך את השהות בסלקל, האם מומלצים? אם כן אילו דגמים שאתה מאמין שיכולים להתחבר לסוג העגלה שלנו? כמובן גם נעשה בדיקה פיזית בחנות
ושאלה אחרונה - כמה סלקל הכרחי בילד ראשון? בעלי ממש בעניין ואני פחות, נראה לי שבכל מקרה לסחוב את התינוקת עם הסלקל במדרגות זה כבד (גרים בקומה 3 ללא מעלית ב5 חודשים הקרובים העגלה עצמה לא מיועדת לעלות הביתה) אז כמה זה הכרחי אם הפונקציה הזו פחות רלוונטית? אולי כדאי להתחיל ישר עם כיסא? אם כן חשבנו על ברייטקס one4life אודה לדעתך גם עליו תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהטוב לדעת
קובי סופר26/11/2023שלום נועה,
טוב לדעת. קצת מוזר שמגיע אם מתאם לברייטקס ולא לפג, אלא אם הוא ופג מתחברים באותה הדרך למתאמים.
לגבי הסלקל עצמו, הווילו קיבל דירוג נמוך יחסית, הסלקלים של פג קיבלו דירוג גבוה יותר. יחד עם זאת, מה שנבדק הוא הווילו הישן. כעת יש ווילו חדש קליקטייט. הבעיה שהוא חדש ועדיין לא נבדק במבחן רשמי ולכן קשה לי להמליץ לכאן או לכאן. הקליקטייט בדרך כלל משפר משמעותית את הדירוג של ברייטקס.
אז עדיין אני נשאר בהמלצה של ג'ואי בעדיפות ולאחר מכן הפג.
סלקל עם זווית משתנה לדעתי זה גימיק ולא מעבר. יש להם חיסרון ענק, הם סופר כבדים והמילה סל קל כלל לא מתאימה להם.
להרים משקל כבד יחד עם תינוק, בייחוד שהתינוק גדל, זה לא תענוג. רוב ההורים יעדיפו להשאיר את הסקל ברכב כך שכל היתרון של השכיבה לא רלווטני. בנוסף, האמבטיה נוחה פי כמה מכל סלקל נשכב. אנחנו משקיעים לא מעט בעגלה עם אמבטיה כך שעדיף שהתינוק יהנה באמבטיה.
היתרון היחיד בסלקל והסיבה להעדיף אותו על כיסא הוא יכולת הניוד. אם התינוק נרדם בנסיעה והגענו הביתה, במקום להעיר את התינוק ולסחוב בידיים, פשוט מכסים את הסלקל, מניידים עד לבית ידני או על העגלה, מעבירים בזהירות מהסלקל למיטה והתינוק נשאר לישון. אותו כנ"ל אם יצאנו ל-5-10 דק' מהרכב, מניידים עם הסלקל על השלדה של העגלה, זה יותר פרקטי ונוח להורים, פחות לתינוקות אבל בניוד קצר זה גם לא קריטי, בייחוד שהתינוק ישן ועדיף לנו שיישאר כך.
כשיש מדרגות אז צריך לשקול את העובדה שצריך לסחוב ידנית, כאן אני כבר בספק אם יש יתרון לסלקל, מאוד תלוי בכם וביכולות הפיזיות.
לגבי כיסא, לא הייתי בחור בוואן פור לייף, לדעתי בחירה לטובה לניו בורן. המומלץ ביותר לדעתי הוא צ'קו נקסטפיט זיפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהתודה על המענה המפורט
נועה27/11/2023היי קובי,
תודה על המענה המפורט
ככל הנראה נרכוש את הצ'יקו ונוותר על סלקל :)
לגבי המתאמים - זה מתאמים של פג פשוט הם מתאימים לברייטקס החדש גם, כי יש לו צורה חדשה מסתבר.
תודה!
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירהכן מה שתיארתי לעצמי לגבי המתאמים
קובי סופר27/11/2023שלום נועה,
כן מה שתיארתי לעצמי לגבי המתאמים.
בכל מקרה הכיסא של צ'יקו מעולה, גם מניסיון אישי עם הילדים שלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה וכיסא בטיחותיפעת חיון26/11/2023
צהרים טובים,
1. אנחנו מחפשים כיסא בטיחות בטיחותי שלא יתפוס הרבה מקום ברכב . יש לנו 2 רכבים קטנים . ועוד סלקל ברכב . נשמח לתובנות שלך בנושא חברות/דגמים.
2. האם אתה ממליץ לקנות עגלת דונה כעגלה שנייה לתינוקת או שיש אופציה לעגלה אחרת שמתקפלת קומפקטית לרכב עם תא מטען קטן (בתא מטען כבר קיים עגלה לילד בן 1.8)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה
קובי סופר26/11/2023שלום יפעת,
אני ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה.
השניים המומלצים ביותר שהם גם יחסית ברוחב לא צר ולא רחב הם: צ'יקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס מרתון קליקטייט. לכן ממליץ להתחיל איתם ולבדוק אם הם מתאימים לכם בגודל. מבחינת בטיחות הם שיא הבטיחות!
לגבי דונה, לא ממליץ בכלל.
בטיחותית יש סלקלים עדיפים.
המוצר סלקל באופן כללי אינו בריא לתינוקות.
אם אפשר להמתין עד ינואר, צריכה לחזור למלאי עגלת הבייבי בוס פנתרה שלנו שהיא מאוד קומפקטית וקלה. אם לא קריטי עניין המשקל, יש את דגם היגואר שלנו. שתיהן מאוד מאוד קומפקטיות ועם טיולון דו כיווני.
יש גם עוד שלל דגמים קטנים בקיפול אבל רובם לא מציעים מושב דו כיווני וזה משהו שאני ממליץ שלא לוותר עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- בוסטר גב עם רצועות צרדוד23/11/2023
היי קובי, אפשר בבקשה המלצה לבוסטר גב עם רצועות הכי צר שאפשר?
אמור לשמש ילד בן 4 וחצי ולהיות ממוקם במושב האמצעי כך שאהיה חייב לעגן אותו עם חגורת הרכב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיחותית אני ממליץ על גרקו
קובי סופר23/11/2023שלום דוד,
בטיחותית אני ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. הוא קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר. לכן מומלץ להתחיל איתו ולראות אם הוא מתאים מבחינת הגודל.
אם לא, אז ממליץ לבדוק מה כן מתאים, לאחר מכן לרשום את הדגמים וכך אוכל להמליץ על הבטיחותי ביותר מבין האפשרויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 6/5 או נונה או ספורט ליין סיילו xl או קמיליון 3 של בוגבואורן22/11/2023
היי אשמח בבקשה להמלצה ליתרונות חסרונות מתלבטת בין העגלות הללו
מחפשת יחסית מחיר הוגן
והכי חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קלה (אך בטיחותית)
ובעיקר העגלה שהטיולון שלה ישמש אותי אחר כך ולא אצטרך לקנות חדש שוב
ממש אודה לעזרתך בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ לא להתפזר
קובי סופר23/11/2023שלום אורן,
אני ממליץ לא להתפזר. להתמקד. לעשות טבלה של מה רוצים מהמוצר, תקציב, יתרונות שלא תרצו לוותר וחסרונות שתוכלו לחיות איתם.
קמיליון שונה לחלוטין משאר הדגמים שציינת.
הסיילו כבדה משמעותית מהבי 5 או הנונה.
לכן יש כאן הבדלים משמעותיים.
רוב ההורים רוכשים טיולון בכל מקרה בשלב מסויים. לצערנו הרוב רוכשים מהסיבה הלא נכונה, עשו בחירה לא נכונה של עגלה. קנו עגלה כבדה מדי, גדולה מידי, מסורבלת מידי או לחלופין לא נוחה לתינוק.
יש שקונים כדי לשמר את העגלה לתינוק הבא כי עדיף לחרוש על טיולון זול ולא על עגלה יקרה.
המטרה לדעתי ברכישת עגלה מהכיוון של משך שימוש צריכה להיות שהעגלה תשרת אתכם לפחות עד גיל שנה וחצי, אם אפשר ככל הניתן וגם ללא רכישת טיולון.
מחקרים מראים שתינוקות שהיו מול ההורה בעגלה גדלו להיות משכילים יותר, החלו לדבר בשלבים מוקדמים יותר, הקשר מול ההורה היה חזק יותר, ישנו טוב יותר בלילה, נרדמו מהר יותר ועוד. לכן אני תמיד ממליץ לרכוש עגלה עם מושב דו כיווני אבל גם שישרת אתכם עד גיל מאוחר ככל הניתן.
מהדגמים שרשמתם הקמיליון מסורבלת, הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר וזו סיבה שגורמת להרבה הורים לעבור מהר לטיולון. לכן עליה אני לא ממליץ.
הסיילו כבדות מאוד, ממליץ להרים את העגלות במצב מקופל עם הטיולון ואז לראות אם המשקל הוא משהו שאתם יכולים לחיות איתו.
הבי 5 קלה מה-6 אך ב-6 יש שיפורים אז יש כאן על כף המאזניים התלבטות. בכל מקרה דגמי הבי הוכיחו אמינות, שביעות רצון רבה כך שזו בחירה לא רעה. חשוב לזכור שמשלמים המון כסף בעיקר על המותג.
הנונה קלה, נוחה לניוד אבל המושב שלה מרשת, משהו שאני פחות אוהב. יקרה מאוד בלי הרבה סיבה לדעתי, בעיקר בגלל שנמכרת באופן בלעדי ברשת חנויות ואין תחרות.
אני ממליץ לבדוק גם את עגלות בייבי בוס שלנו. הן קלות משאר הדגמים, יותר נוחות לניוד, נוחות לתפעול וקיפול. כמוכן, הן במחיר הוגן לדעתי, בטח ביחס למה שמקבלים בתמורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- החלפת כיסא בטיחות ועגלהאלינור18/11/2023
שלום, קובי.
שמי אלינור. אני אם לתינוקת בת 11 חודשים, כמעט, ואני מעוניינת להחליף לה את כיסא הבטיחות. כרגע יש לי כיסא שמצב השכיבה שלט, הוא קצת בישיבה. עד היום הוא היה נהדר, כיוון שהיא סבלה מריפלוקס ואי אפשר היה להשכיב אותה בשום אופן.
כיום, כשהיא נרדמת, הראש שלה נשמט כלפי מטה ואני לא רגועה בנסיעה כשהיא כך מאחור. אני מעוניינת להחליף לכיסא בטיחות בשם: בייבי טרנד קאמבר מי.
האם אתה מכיר אותו/שמעת עליו? מצ"ב תמונה.
בנוסף, אני חייבת להחליף את עגלת הספורטליין הכבדה מאד בטיולון, על אף שאני ממש אוהבת אותה וגם מעדיפה שהיא תהיה עם הפנים אליי.
אבל אין לי ברירה, עקב כאבי גב וקושי להרים את העגלה לבגאג'.
על איזה טיולון היית ממליץ? אציין שחשוב לי שיהיה לה נוח ומרווח ושיהיה לה "פגוש" להניח את רגליה.
ראיתי טיולון צ'יקו גודי וריקרדו. את הגודי פלוס שאני רוצה, אין להשיג. הריקרו לקסה עלית נראה מוזר, אבל אהבתי שהוא מסתובב כלפי ההורה. השאלה אם הוא מספיק מרווח, נוח להורה ובטוח לילד?
לתשובותיך אודה,
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ קודם כל על בטיחות
קובי סופר19/11/2023שלום אלינור,
השאלה איזה כיסא יש? בנוסף, האם יש כוונה שגם לאחר גיל שנה הכיסא יהיה נגד כיוון הנסיעה?
אני ממליץ קודם כל על בטיחות. לצערי כיסאות בייבי טרנד לא נמצאים בטופ ולכן אני לא ממליץ עליהם.
המומלץ ביותר לדעתי עם שכיבה מדהימה הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
בעל דירוג הבטיחות הגבוה ביותר ויש לו גם את מצב השכיבה הטוב ביותר. הוא יקר אבל, משך השימוש סופר ארוך ובכל זאת, אנחנו רוכשים כיסא בטיחות, עדיף לרכוש את הבטוח ביותר!
לגבי טיולון, אין הרבה טיולונים דו כיווניים בשוק, אלו הקיימים לדעתי לא מוצלחים כנ"ל הרקארו, יש המון פשרות, לדעתי רוב אם לא כל הרוכשים שלהם ירכשו בהמשך טיולון חד כיווני נוסף.
טיולון חד כיווני נוח יותר לניוד, קיפול, תפעול וגם קל וקומפקטי יותר.
אני תמיד מציין כאן שספורטליין הן עגלות כבדות וצריך לקחת זאת בחשבון. זה גורם לרכישת טיולון בשלב מוקדם מידי. לצערי עבורכם זה כבר לא רלוונטי.
בכל זאת ההמלצה שלי לנסות למשוך עוד טיפה עם העגלה.
אם בכל זאת טיולון אז חד כיווני.
המומלצים לדעתי הם סילבר קרוס ווינג 1, ספורטליין וייפר, פג סלפי. הם באזור ה-1000 ש"ח ומטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לכיסא הבטיחות ולטיולון
אלינור19/11/2023לילה טוב, קובי.
תודה לך על המענה המהיר והמפורט מאד.
לשאלתך לגבי הכיסא שיש לי כיום - גראקו, extend2fit.
הוא יותר מדיי יושב.
לגבי העגלה, לצערי, רוב ההיריון ובעיקר בחודשיים האחרונים, הייתי מאושפזת ולא הייתה לי החוויה של ללכת לראות ציוד לתינוקת, לבדוק ולבחור.
אני גם לבד ולא היה לי את מי לשלוח בשביל לעשות זאת.
10 ימים אחרי הלידה שוחררני ולא היה לי כלום. נסעתי לחנות שהכרתי, קניתי מה שהמוכר המליץ לי והוא זה שהראה והרים... לי עדיין היה אסור.
לכן נפלתי עם עגלה כבדה, אבל היא מאד מפנקת. האמבטיה שלה גדולה במיוחד והידית מתכווננת למספר גבהים, סל גדול.
אז, מה כעת?
התחלתי לפרק את הטיולון מהשילדה וכך להרים לרכב. אין לי ברירה.
אשמח לדעת - באיזה גיל מעבירים לטיולון?
שוב, תודב לך על המענה.
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בכיסא משולב בוסטר משהו שאני פחות ממליץ
קובי סופר20/11/2023שלום אלינור,
מדובר בכיסא משולב בוסטר משהו שאני פחות ממליץ.
היצרנים מנסים לעשות כיסאות הכל באחד שיתאימו מגיל לידה עד גיל 12 שנים. זה גימיק שיווקי.
בפועל, לא ניתן לתכנן מוצר שיהיה נוח גם לתינוק קטן בחודשים הראשונים לחייו וגם לילד בן 10-11 שנים. פער הגדלים הוא עצום.
לכן יש פשרות לכל גיל.
אני תמיד ממליץ לרכוש לפי הסדר.
סלקל, כאן עוד אפשר לדלג על הסלקל עם רוכשים כיסא בעל שכיבה טובה כמו צ'יקו נקסטפיט.
כיסא בטיחות עד 30 ק"ג.
בוסטר עם רצועות או ללא, תלוי כמה מושכים עם הכיסא.
יש 2 אפשרויות לדעתי:
1. למשוך עם הגרקו עד גיל שנה, אז להפוך עם כיוון הנסיעה. הנוחוחת תשתפר פלאים. מומלץ למשוך עד גיל שנתיים נגד הכיוון, זה יותר בטיחותי. מצד שני, בגרקו זה יהיה פחות נוח. עם הכיוון, כמו שרשמתי, הנוחות תהיה מעולה.
אפשר לשים מגביה מתחת לגרקו כדי שישפר את השכיבה כאשר הוא נגד הכיוון. יש ספוג מגביה. יכול לשפר במעט את הנוחות.
2. לרכוש כיסא בעל שכיבה יותר טובה. צ'יקו נקסטפיט לדוגמא, ברייטקס מרתון ששניהם גם הטוב הבטיחותי.
לגבי העגלה, גם כאן תמיד אני רושם, המוכרים ממליצים על מוצרים שטובים לעסק שלהם ולא תמיד לטובת הלקוח.
אם הוא ראה שאת מתקשה להרים, היה נכון מצידו לכוון למוצר קל יותר.
לא שאני אומר שספורטליין עגלה רעה, רשמתי כאן לא מעט אודותיה שזו אחת העגלות הטובות ביותר ביחס לעלות/תועלת. היא לא יקרה ומספקת תמורה כמו של עגלות שעולות פי 2 ממנה ואף מתעלה עליהן בדברים מסויימים. החיסרון הגדול הוא המשקל.
לגבי טיולון, ההמלצה שלי מגיל שנה.
אם התינוק עדיין מולך ורוצה לראות אותך, אז אני ממליץ למשוך עם העגלה ככל הניתן. אם לא קריטי לפרק, אז המשקל של השלדה לבד הוא טיפה מעל טיולון ממוצע כך שהחיסרון הוא רק בהתעסקות של פירוק והרכבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, קובי.
אלינור20/11/2023תודה רבה לך על המענה המפורט וההסברים.
אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש את המגביה לכיסא הבטיחות?
איך זה אמור להיראות...?
ושוב, רוב תודות.
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש במגוון אתרי אונליין
קובי סופר21/11/2023שלום אלינור,
יש במגוון אתרי אונליין. פשוט לרשום בגוגל:
ספוג מגביה להתקנה נגד כיוון הנסיעה של כסאות וסלקלים
זה נראה כמו הספוג מצוף לבריכה רק יותר עבה ויותר קשיח. אפשר גם לדלג על הרכישה ולגלגל מגבות מתחת לבסיס הכיסא. לדעתי הספוג יותר יעיל מכיוון שהוא בעובי הבטיחותי הנכון כלומר, לא מגביה יותר מדי ולא פחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, תודה!!!
אלינור21/11/2023אתה מדהים. רוב תודות,
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- התייעצות על כיסא בטיחות נוסףשיר20/11/2023
היי קובי, בקרוב נצטרך כיסא בטיחות נוסף, כרגע משתמשים בצ׳יקו נקסטפיט זיפ מקס אייר נגד כיוון הנסיעה ומתלבטים האם לרכוש בוסטר רצועות או כיסא ציקו מיי פיט או כיסא ציקו נוסף כמו שיש לנו. בהתייעצות באחת החנויות נאמר לנו שברגע שהילד מגיע עם הרגליים למושב צריך להפוך אותו עם כיוון הנסיעה כי זה כבר לא בטיחותי. האם זה נכון? אם כך הדבר, אני מבינה שאין יתרון לעוד כיסא ציקו נקסטפיט . הדבר שהכי חשוב לנו זה בטיחות אבל שיהיה לילדה נוח. היא תהיה בת שנה ועשרה חודשים . הבנתי שהציקו מיי פיט הוא כיסא בטיחות שיש לו כמה מצבי שכיבה ולכן הוא יכול להיות מאוד נוח לילד שנרדם בנסיעה. האם גם לגרקו נאוטיליוס סאנגלוק גרו (אני רואה שאתה ממליץ עליו הרבה) יש אופציה כזאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוסטר רצועות לדעתי זה פתרון טוב
קובי סופר21/11/2023שלום שיר,
בוסטר רצועות לדעתי זה פתרון טוב. צריך לקחת בחשבון שהם פחות נוחים מכיסאות בעניין השכיבה. גם לאלו שיש, השכיבה היא יותר הטייה קלה מאשר שכיבה. לדעתי בגיל שנה ועשרה חודשים זה בסדר ומספיק.
הפלוס הגדול במוצר כזה הוא שהוא גם בוסטר להמשך. אז יש חיסכון כספי בהמשך הדרך. כמוכן, הם לרוב מעט יותר זולים מכיסאות וגם טיפה יותר צרים.
הצ'יקו מיי פיט לדעתי הכי נוח מכלל הדגמים, הזוויות שלו הכי מוצלחות בעיניי. מצד שני, יש לו דירוג בטיחותי טוב כאשר יש כאלו עם דירוגי בטיחות עדיפים.
הגרקו נאוטילוס גרואו קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר ואפילו בפער מול הצ'יקו. לכן אני ממליץ עליו. יש לו גם הטיה רק אחת וטיפה פחות נוח להטות. מצד שני, בכל מקרה כאשר מתקינים את הבוסטר, לא ניתן לשנות את זווית ההטיה מבלי לפרק מהרכב, לא בצ'יקו ולא בגרקו כך שזה לא חיסרון בעיניי.
לגבי הצ'יקו נקסטפיט נגד הכיוון, אכן כאשר הרגליים נוגעות בכיסא, אז כבר צריך להפוך כיוון, אם כף הרגל נוגעת זה תקין, אם הרגל מתחילה להתקפל, אז כבר זה פחות תקין.
זה היתרון של המקס, בצ'יקו נקסטפיט רגיל ללא המקס, הרגל הייתה נוגעת בגב הכיסא בשלב הרבה יותר מקודם.
באופן כללי מומלץ עד שנתיים להיות נגד הכיוון. לכן אתם כמעט בשלב הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות/בוסטרקובי10/11/2023
היי
בעבר קנינו בהמלצתך כסאות של גרקו פוראבר.
אנחנו לקראת לידה ומתלבטים האם לקנות כסא נוסף ושכל אחד (גילאי 3 וחצי ושנתיים) "יגדל" עם הכסא שלו או לחלופין האם כדאי להעביר את הגדול לבוסטר.
בגלל שהמחירים די דומים חשוב לנו מאוד הפן הבטיחותי -
האם הבוסטר של כסא בטיחות פוראבר פחות בטוח מבוסטר רצועות חדש?
אם כן אז במה זה בא לידי ביטוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להמשיך עם הפוראבר
קובי סופר10/11/2023שלום קובי,
אפשר להמשיך עם הפוראבר. הוא כיסא טוב וכבוסטר הדירוג שלו גבוה כך שאין מניעה להמשיך.
הדבר היחיד שצריך להילקח בחשבון זה המקום ש-2 פוראבר תופסים, אלא אם יש רכב גדול.
הכנסת מושב שלישי יכולה להיות בעייתית.
אני ממליץ לשקול רכישת גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו.
הוא תופס פחות מקום מפוראבר, גם הופך לבוסטר, עם דירוגי בטיחות מדהימים, לדעתי יהיה יותר נוח מפוראבר לגדול, בייחוד בהמשך כבוסטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קובי11/11/2023מבחינת בטיחות- מה הכי בטוח?
פוראבר או הנאוטילוס?
הסלים פיט הוא גם ברמת בטיחות גבוהה?
כמו כן, ראיתי שהפוראבר הוא 51 ס"מ, הנאוטילוס 49 ס"מ אז מבחינת הרוחב זה לא הבדל גדול.
אולי עדיף בכלל סלים פיט (41 ס"מ)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסלים פיט גם קיבל דירוג גבוה כמו הפוראבר
קובי סופר12/11/2023שלום קובי,
הסלים פיט גם קיבל דירוג גבוה כמו הפוראבר. הפוראבר יצא מהמגוון של גרקו, נכון לתקופותו, דירוג הבטיחות שלו היה הגבוה ביותר או בין הגבוהים, זה כל הזמן משתנה.
הוא קיבל דירוג של 76 נקודות שזה ברף העליון.
הסלים פיט 3 מקבל דירוג זהה כאשר המבחנים טיפה הוחמרו כך שאם תלכו על סלים פיט, לא תרדו ברמת הבטיחות ותרוויחו עוד כמה ס"מ.
הנאוטילוס קצת שונה, 2 האחרים הם כיסאות בטיחות שיודעים להפוך לבוסטר. הנאוטילוס הוא בוסטר עם רצועות. המבנה שלהם שונה מכיסא והם קלים יותר במשקל, בנוסף אין להם בסיס מצבים כמו לכיסאות כך שהם יושבים יותר צמוד למושב.
הדירוג של הנאוטילוס הוא 86 נק' שזה דירוג נדיר.
הדירוג הגבוה הוא בעיקר בגלל מערכת הסנאגלוק שאין אותה בשניים האחרים. זה יוצר התקנה יותר קלה עם צמצום/מניעת טעות אנוש בהתקנה.
לכן אני נוטה להמליץ עליו. אם יש בעית מקום זה סיפור אחר, אז כבר צריך ללכת על הסלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה משהו נוסף:)
קובי20/11/2023יש לנו גרקו פוראבר dlx משנת 2021 ואנחנו מתכננים לקנות גרקו סלים פיט 3 lx.
מבין שניהם- מבחינת בטיחות באיזה מהם עדיף לשים את התינוק החדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הבטיחות זהה
קובי סופר21/11/2023שלום קובי,
רמת הבטיחות זהה. כפי שרשמתי בהודעה הקודמת. הפוראבר יצא מהליין אך כשנבדק, הדירוג שלו היה זהה לדירוג הסלים. לכן מבחינה בטיחותית הם זהים.
לדעתי הפוראבר יהיה נוח יותר לתינוק בן יומו, הוא נשכב יותר טוב מהסלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת מקטין לכיסא בטיחותאחת18/11/2023
היי
יש לי כיסא בטיחות ציקו נקסטפיט...לא היה לי את המקטין אז בהמלצתך רכשתי את המקטין של בנבט...לא ממש נוח לו והוא צורח רציתי לדעת איזה גיל יש צורך במקטין הזה? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המקטין הוא לתקופה קצרה
קובי סופר19/11/2023שלום,
המקטין הוא לתקופה קצרה.
לעיתים אפילו רק לחודש הראשון. בדרך כלל לשלושת החודשים הראשונים. למרות שבפועל יכול להיות עד גיל שנה.
בתכלס, זה רק לתקופה קצרה בחודשים הראשונים. לאחר מכן זה נהיה קטן וצפוף.
אצלי לדוגמא בנקסטפיט כבר לאחר חודש הוצאנו את המקטין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצג ראש
אחת20/11/2023תודה על המענה אבל אין פה גם עניין של החזקת הראש? שעד גיל מסוים חשוב שהראש יהיה מוחזק על ידי המקטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקטין הוא רק לגוף לא לראש
קובי סופר20/11/2023שלום,
המקטין הוא רק לגוף לא לראש. לראש יש את כריות ההגנה של הכיסא. המקין נועד לשפר את השכיבה של הכיסא ולסגור את השקע בין הגב לישבן. להקטין את המרווח הפנימי של הכיסא שהגוף של התינוק יהיה תחום טוב. מרגע שהמקטין מציק אז צריך להוציא. כמובן שאפשר לעשות ניסוי ולבדוק איך התינוק יושב בכיסא ללא המקטין ואיך עם. אז לקבל החלטה של מה נכון ונוח לתינוק. בטיחותית אין הבדל לעם אם בלי המקטין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?