מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר למנוע ירידת מים?שירן!!!17/07/2011
שלום
ב"ה נכנסתי לחודש התשיעי הריון 2 לידה 1 אני מאוד מפחדת שהמים ירדו לי אני רוצה שהלידה תתפתח אם צירים כול 3 דק' ללכת לבית חולים ושככה העניינים התקדמו להם רציתי לשאול אם יש תנועות או פעולות מסוימות שהם הגורם לירידת מים ואולי אני יכולה להימנע מלעשות אותם ?
אשמח לתשובתכם
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אפשרות כזאת
אורנה דן25/07/2011כשם שאין אפשרות לקבוע איך בדיוק תהיה הלידה שלך.
ירידת מים היא חלק מהלידה, לפעמים היא מתרחשת לפני הצירים, ולפעמים היא מתרחשת במהלך הצירים או לקראת הסוף.
אינני יודעת מה הסיבה שבגללה חשוב לך "למנוע ירידת מים" כדברייך, אך אם אכן הלידה תתחיל בירידת מים (מה שכאמור, אינו תלוי בך) יש דברים שאפשר לעשות כדי להביא צירים, ואז להגיע לבי"ח עם צירים סדירים כפי שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בהחלט מה לעשות
נעמי נואה03/08/2011מחקרים רבים איששו את ההנחה שתזונה, היגיינה ופעילות גופנית משפרים את בריאות האישה , מורידים את רמת הזיהומים ממקור חיידקי ופיטרייתי. ירידת מים מוקדמת (לפני חודש תשיעי) נחשבת לביטוי של תחלואה בד"כ מGBS והטפול האנטיביוטי הוא בהתאם. לעניות דעתי ב 20 השנים האחרונות יש עלייה משמעותית בירידות מים מוקדמות לפני הופעת הצירים. נשים רבות חוות לידות ממושכות ומאתגרות בהשפעת הפיטוצין שניתן לשם השראת הלידה.
לדעתי זה קשור בתזונה עשירת פחמימות המקובלת היום, היגיינת התחתוניות ותחתונים סינטטיים ועיסוי הפרינאום שבא בו זמנית. בכל אופן אני לא ממליצה ליולדות שלי להכין את הפרינאום (בעיקר לא עם שמנים ,שמשמשים קרקע מזון מצויינת לחיידקים) ומעודדת אותן לתזונה עתירת חלבונים ודלת סוכר, נטילת ויטמין C או אכילה תזונה עשירה בויטמין C . אני ממליצה להשתמש בתחתוני כותנה ולהרתיח אותם .בלידה אני נמנעת מלבדוק בדיקה נרתיקית ככל האפשר וכמובן לא פוקעת את השק, רבות מהנשים יולדות את התינוק בתוך שק מי השפיר והקרומים נפקעים רק עם יציאת הכתפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)