מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה >האם לידה טבעית מצריכה אחות בבית?
- האם לידה טבעית מצריכה אחות בבית?שרונה25/07/2011
שלום רב,
אני בחודש השישי להיריוני ושוקלת ללדת בלידה טבעית בבית.
האם אני חייבת לקרוא לאחות בלידה? באיזה שלב התינוק שלי
יעבור לבית החולים?
תודה,
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל, בלידת בית מזמינים מיילדת
אורנה דן25/07/2011שתנהל את הלידה בבית, והתינוק לא עובר לבי"ח אם הכל בסדר איתו. ביממה שאחר הלידה מזמינים רופא יילודים שיבדוק את התינוק בבית, ומאוחר יותר, אפשר לגשת לבדיקות בטיפת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית היולדת היא זו שמנהלת את הלידה
נעמי נואה03/08/2011היתרון של לידת בית היא שהמיילדת היא האורחת שלך, היא תעזור, תתמוך ותשגיח עליך ועל התינוק, אך האחריות על הלידה בידייך ואת זו שיודעת מה טוב עבורך ועבור תינוך. אני אוהבת ליילד אימהות מודעות לזכותו של התינוק להיוולד בשלווה ונועם לידיים אוהבות ולכן אני ממליצה בחום לפנות למיילדת מוסמכת ומיקצועית שגרה באזור מגורייך , להכיר אותה וללמוד ממנה את האפשריות שלך ועל פיהן לבחור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)