קרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן
    יהודה
    16/01/2008

רציתי לשאול אם הלידה במרכז הלידה כולל תשלום מיוחד או שיש סבסוד כלשהו של קופות חולים או משהו כזה?
    אני מאוד מעוניינת ללדת בלידת מים השאלה היא מה ההבדל הפרוצדוראלי מהבחינה הזאת? והאים הדולה שלי תוכל לעזור לי בלידה כזאת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן

הוספת תגובה

• לידה במרכז לידה

אפרת מינסקי
    19/01/2008

שלום קרן,
    יש בתי חולים שבהם אפשר ללדת בחדר טבעי ללא תוספת תשלום כמו מאיר וליס ויש כאלה שעולים כסף כמו בתה"ש ולניאדו. הכי טוב זה להתקשר לבית החולים שבו את רוצה ללדת ולשאול על האפשרויות שהם מציעים.
    לגבי לידת מים - בכל החדרים הטבעיים שבבתי החולים אפשר להעביר את הצירים ורוב שלבי הלידה במים אך בשלב יציאת התינוק יבקשו ממך לצאת מהמים.
    ללדת בתוך המים אפשר רק בבית או במרכזי לידה פרטיים כמו של דר' הלוי בקדימה, אצל אילנה שמש בישרש או בציר להורות שבצפון (לפחות עד כמה שידוע לי). דולה תוכל לעזור בכל לידה שתבחרי - בין אם במים או לא ובין אם בצורה טבעית או לא. כדאי לזכור של לידה יש דינמיקה משלה ולא תמיד היא מתרחשת ע"פ התכנון ולכן דולה יכולה בהחלט להיות גורם מרגיע ומסייע בכל התרחשות שלא תהיה.
    בהצלחה.
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה