2 ניתוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 ניתוחים
    מאיה
    10/09/2011

שלום,

אני לאחר 2 ניתוחים קיסריים.
    הראשון בגלל מצג עכוז ובשני ניסיתי לידה רגיחה, הגעתי עם ירידת מיים ופתיחה 0. מאותו רגע לא נתנו לי לזוז מהמטיה מתנוחת השכיבה על הגב. סבלתי בטירוף מהצירים בשכיבה ולאחר 20 שעות הסכמתי לקחת אפידורל וזירוז. לאחר עוד 20 שעות (סה"כ 40 שעות של צירים) שבהם הפתיחה הגיעה רק ל 4 ס"מ הועברתי לניתוח נוסף- טראומטי מאוד!

האם ישנה דרך כלשהי שבה אוכל ללדת לידה שלישית באופן טבעי?
    אני יודעת שהייתי מצליחה ללדת אך בגלל שלא נתנו לי לזוז בכלל לא התקדמה הלידה.
    אני ממש יודעת בתוכי שאני יכולה לעשות את זה ואני רק רוצה לדעת אם ישנו בית חולים / דולה שיעזרו לי לעשות את זה בהריון הבא.

תודה מראש,

מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 ניתוחים

הוספת תגובה

• את צודקת, זה אכן נשמע

אורנה דן
    15/09/2011

שהגעת מוקדם מידי לביה"ח והמצב הזה שבו את חייבת להיות במיטה, עצר את הלידה והעצים את הכאבים.
    ישנם בארץ מספר רופאים שמיילדים לידה רגילה אחרי 2 קיסריים. הדרך הבטוחה ביותר היא לקחת אחד מהם כרופא פרטי ללידה. ישנם בתי חולים שבהם המדיניות היא לא לאפשר לידה רגילה אחרי 2 קיסריים, ואחרים שהמדיניות מאפשרת (אבל בפועל לא תמיד זה מתממש) בקיצור, יש מספר אפשרויות, גם חוץ אישפוזיות, ובעיקר חשובה ההכנה שלך. אשמח לעשות איתך פגישת הכנה ללידה כזאת, ובה ניתן יהיה להכיר לעומק את כל האפשרויות ולראות מה מתוכן הכי מתאימה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה