לידות בנוכחות ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידות בנוכחות ילדים
    לירון
    29/01/2008

ילדתי בן מקסים בלידה ראשונה כואבת ומדהימה עם הדולה היקרה שלי.
    ועכשיו אני יוצאת מהארון כדי לשאול עבור חברה- איפה אפשר למצוא סיפורי לידה של לידות בית שהתרחשו בנוכחות הילדים? יש כאלה בכלל?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידות בנוכחות ילדים

הוספת תגובה

• לירון שלום

אורנה דן
    29/01/2008

יש סיפורים רבים כאלה ברשת. צריך לעשות חיפוש יסודי. (אגב עניתי לך גם בפורום אחר)
    את יכולה לתת לחברתך את המייל שלי, ואשלח לה את סיפור הלידה הביתית שלי
    אורנה
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אותי מעניין האם כדאי שביתי תצפה

רחלי
    13/02/2008

בלידה.
    יש לי שני ילדים ואני בהריון עם תאומים. ביתי הבכורה בת 8.5 שנים והנושא מאוד מעניין אותה. היא שאלה אותי אם היא תוכל לצפות בלידה.
    קודם כל אני לא יודעת אם זה מקובל בבתי חולים להכניס ילדה לחדר לידה. וחוץ מזה האם יכולות להיות לכך השלכות פסיכולוגיות שליליות עבורה. אשמח לשמוע דעות תגובות בעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבית חולים זה ממש לא מקובל

אורנה דן
    14/02/2008

הצוות הרפואי לא יכול להרשות לעצמו להתחיל לטפל בילדה ובתגובותיה )השאלה הקודמת נשאלה בעניין לידת בית)
    באופן אישי, כיולדת לא הייתי יוזמת דבר כזה, כי כשמתחילים הצירים הכואבים אני רוצה שקט סביבתי כדי להיות מרוכזת בעצמי, ולא מתאים לי לחשב באותו זמן על הצרכים של ילדתי. לדעתי אפשר להשביע את סקרנותה בצפיה בסרט לידה (גם זה בספק) או פשוט שיביאו אותה לחדר הלידה מיד אחרי שהלידה תסתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רחלי
    14/02/2008

תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה