לחץ מלידה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ מלידה נוספת
    מיכל
    07/02/2008

ילדתי 3 ילדים מקסימים בבית חולים מוכר מאוד במרכז. לצערי, בכל לידה היו מספר אירועים לא נחמדים (בעיקר יחס לא סימפטי מעובדי בית החולים וכד') אני עכשיו בחודש שמיני ולחוצה מאוד מהאפשרות לחזור ללדת באותו בית חולים ומאוד רוצה ללדת באווירה טובה יותר ואכפתית אבל אני לא מסוגלת לדמיין את המחשבה על לידה ללא אפידורל - מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מלידה נוספת

הוספת תגובה

• אין סתירה בין הדברים

אורנה דן
    07/02/2008

מיכל שלום
    הלחץ שלך בהחלט מובן, אנחנו מפתחות חרדות לקראת הלידה דווקא ככל שהעבר המיילדותי שלנו "עשיר" יותר. אין ספק בכך.
    אני אכן חושבת שיתאים לך לחפש בית חולים אחר, עם אוירה טובה יותר ואכפתית, וזה כלל לא סותר את הרצון שלך ללדת עם אפידול.
    לפעמים חשוב להחליף בית חולים, כדי שמהרגע הראשון שאת דורכת שם, תרגישי שזה הפעם סיפור לגמרי אחר, עם תפאורה אחרת וגם תסריט טוב יותר. חפשי בית חולים שמאפשר לך לצרף דולה תומכת ואכפתית, שתכירי אותה ותאהבי אותה כבר עכשיו, כך תרגישי אהובה, עטופה ובטוחה יותר.
    כדולה, אני גם עורכת מספר פגישות עם היולדת ובן הזוג, שבהם היא יכולה לעבד את סיפורי הלידה הקודמים, לפרוש את חששותיה ולהשתחרר מהפחדים.
    אשמח לעזור בשאלות נוספות
    אורנה דן
    מכינה ללידה ודולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה