מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה פעילהbaby11/03/2012
שלום,רכשתי את הספר לידה פעילה של גנט...באנגלית-בעלי דובר אנגלית.
רציתי לדעת אם מישהי מהניסון שלה יודעת שבבית חולים אסף הרופא הם גמישים ומאפשרים ליולדת לעשות תנוחות דומות כמו בספר-או בגלל הצמידות למוניטור זה לא אפשרי.
האם בחדר לידה שם יש כדור פזיו-או גקוזי שאפשר להשתמש בו בצירים החזקים.....
אני מבינה שהגישה של בית חולים שונה מגישת בית-אבל בכל זאת האם מישהיא יכולה להעיד על פתיחות וגמישות בנושא...??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיוני, נראה לי שקפלן יתאים לך יות
אורנה דן15/03/2012כדאי לעשות סיורים בשניהם, ולהעלות בפניהם את השאלות שמעסיקות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדתי באסף הרופא....
אור שלישי22/03/2015הי אני ילדתי לפני כ-5 שנים באסף הרופא.
היה לנו סיפור מעניין. הגעתי בפתיחה 3 (לידה ראשונה) וכשהכניסו אותי לחדר לידה אמרו לי "מדלת זו נכנסים שניים יוצאים 3..."
פגשנו את המיילדת, הגשנו תוכנית לידה טבעית. והיא אמרה לנו אם לא תלדי תוך שעתיים (זו לידה ראשונה מה שעתיים?!) ילחצו עלייך לקחת זירוז... חדרי הלידה עמוסים.)
הם היו אדיבים מצדם להוציא אותנו מחדר לידה על פי בקשתנו ולתת לנו חדר בקבלה.
זה הדבר היחיד המועיל שהם עשו...
כל חצי שעה נכנסה מיילדת אחרת וכמו במסע דיכוי של מרד ציינה "את עוד סובלת?!" למה לסבול כמו ברוסיה? קחי אפידורל....
במקום להגיד לי כמה אני מתקדמת... איזה יופי.... זה ממש היה מסע דיכוי שבסופו לקחתי אפידורל....
בלידה השניה כבר לא חזרתי לשם וילדתי טבעי...
אולי זה כבר השתנה ב-5 שנים האחרונות.
אבל אני מרגישה שלידה טבעית בעיקר צריכה הכנה נפשית, ומלווה טוב.
אני לקראת לידה שלישית וכל לידה לומדים משהו חדש.
כמוך גם אני מחפשת בית חולים שתומך בלידה טבעית ובפרטיות.
אני צריכה ללדת בסוף אוגוסט.
בעיקר הייתי מאוד רוצה ללדת בבית אבל הבטחון והשקט הזה ממש יקר לנו...
בהצלחה לנו בחיפושים. באמת שאלה משמעותית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב...
אור שלישי22/03/2015אל תאמיני בכל מה שאומרים לך בסיורים.
גם אנחנו התרשמנו מאוד שאסף הרוםא הם בגישה טבעית.
אבל ברגע האמת הם לא עומדים מאחורי המילה שלהם....
(ואפילו לא ברגע האמת... עוד לפני הצירים המשמעותיים המיילדת אמרה לנו שצריך ללדת תוך שעתיים כדי לפנות את החדר...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)