מחיר של לידה בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיר של לידה בבית
    נטלי
    28/05/2012

שלום, אני חודשיים לפני תאריך הלידה המשוער, מלכתחילה הייתי סגורה על לידה טבעית בבית חולים אבל לאחר שעברנו קורס הכנה ללידה התחלנו לחשוב על לידה בבית.
    אפשר לשמוע יותר על היתרונות והחסרונות? מה קורה עם חס וחלילה משהו משתבש והבית חולים נמצא ארבעים דקות נסיעה מהבית? באיזה תדירות לידות כאלה משתבשות והשאלה הכי חשובה לי כרגע, מכיוון שאיני יכולה להרשות לעצמי חופש כלכלי, מה המחיר הממוצע שמיילדות לוקחות על לידה ביתית? האם זה מומלץ גם בלידה ראשונה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיר של לידה בבית

הוספת תגובה

• אכן, אחד התנאים ללידת בית, הוא המרח

אורנה דן
    31/05/2012

מביה"ח שבד"כ צריך שלא יהיה יותר מחצי שעה.
    יש ספר מעולה של המיילדת אילנה שמש, ששמו "ללדת בבית" תוכלי לקבל ממנו הרבה אינפורמציה.
    יש אתר של מיילדות הבית בישראל, שם יש גם רשימה של מיילדות הבית. אפשר גם לקבוע פגישה עם אחת מהן, ולהתחיל לדבר על הדברים בצורה קונקרטית יותר. ולשאול את כל השאלות.
    המחיר הוא בסביבות 5000 שח.
    אם זה מומלץ בלידה ראשונה? יש דעות שונות בעניין. יש האומרים שדווקא בלידה ראשונה חשוב שהלידה תעבור טבעי ובלי התערבויות, ויש כאלה שיגידו שכל עוד אינך מכירה את עצמך ואת גופך בלידה זה הימור להחליט על לידת בית כשאין בנמצא משככי כאבים.
    אבל, גם בלידת בית אפשר להחליט באמצע לעבור לבי"ח, לא רק בגלל סיבוכים, לפעמים פשוט בגלל שהיולדת מותשת והיא רוצה אפידורל.
    בספר של אילנה יש גם המון סיפורי לידה, היא לא צינזרה גם את הסיפורים ש"הסתבכו" וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה