מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות לגבי שמן קיקמ27/02/2008
שלום רב
מסיבות שונות אני אמורה לעבור לידה יזומה באמצעות זירוז בעוד כשבוע, כשאסיים 37 שבועות מלאים של הריון. אני שוקלת להתחיל 24 שעות לפני כן בבית טיפול באמצעות שמן קיק כדי להגדיל את הסיכוי שאצליח ללדת בלידה רגילה ולא בניתוח קיסרי (יש לציין כי קצת חוששים לתת לי פיטוצין כיוון שעברתי ניתוח קיסרי לפני 7 שנים ולאחריו לידה רגילה). החשש שלי הוא שאם אקח שמן קיק אמשיך לשלשל כתוצאה משמן הקיק גם לאורך הלידה, כיוון שגם כך יש לי נטייה לשלשולים. מה דעתך?מה בדרך כלל טווח ההשפעה של שמן קיק?
תודה מראש
מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,
אפרת מינסקי27/02/2008איזה זירוז רוצים לתת לך את יודעת? בד"כ זה תלוי בתנאים שיש - מצב צוואר הרחם ומצב העובר, האם יש פעילות רחמית או לא וכו'.
שמן קיק לפעמים עובד נהדר ולפעמים אכן יכול להיות קצת אגרסיבי...
לפני שמן קיק הייתי מנסה קודם דרכים אחרות כמו שיאצו או רפלקסולוגיה. אם תרצי המלצות על מטפלים טובים כתבי מאיזה איזור את ואשמח להמליץ.
בהצלחה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)