ייעוץ לגבי שמן שקדים לעיסוי פרינאום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי שמן שקדים לעיסוי פרינאום
    hailey
    16/11/2012

מיילדות יקרות,

באיזה שמן להשתמש? אני יודעת שלא כדאי להשתמש בשמנים של מאמי קר וולדה בגלל שמכילים בישום וגם מכילים שמן נבט חיטה כפי שידוע לי, מה שיכול להוביל לפטרייה בנרתיק.

הבנתי שאפשר לקנות בסופר פארם / ניו פארם- ראיתי שם שמן שקדים מתוק בכבישה קרה של חברת pure oil ושל חברת ארומה לייף. לא כתוב שזה לעיסוי פרינאום. האם הם טובים?

כמו כן, בעדן טבע מרקט ראיתי את INOIL של עומר הגליל. מכבישה קרה, מתאים לעיסוי פרינאום. יש שם גם ויטמין E. אבל גם לבנדר ולא רשום שזה שמן מתוק.

יש לחברה הזו גם בקבוק שנקרא שמן שקדים מתוק בכבישה קרה. לא רשום שמיועד לעיסוי הפרינאום כהכנה ללידה.

אז במה לבחור? אני רוצה לקנות מאותו סוג גם לבית (כהכנת הפרינאום ללידה) וגם לבית החולים.

תנקס :)

נ.ב. אני מתכווננת ללידה טבעית ולכן חשוב לי העיסוי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי שמן שקדים לעיסוי פרינאום - תגובה

אורנה דן
    19/11/2012

כל השמנים שציינת (פרט לפיסקה הראשונה) הם בסדר גמור. תוספת של לבנדר לא תפריע לעיסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה + עוד שאלה בהקשר הזה

hailey
    21/11/2012

בסוף בחרתי בשמן של PURE OIL. התחלנו לעשות עיסוי וכואב לי נורא עם שתי אצבעות, אז עובדים עם אצבע אחת. אבל התנועה רחבה מאוד. האם יותר חשובות תנועות העיסוי מאשר כמה אצבעות מכניסים שם :-) ?

האם צריך להוסיף לשמן בכל עיסוי קפסולה/שתיים של ויטמין E?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת, התנועה יותר חשובה מכמות

אורנה דן
    23/12/2012

האצבעות, אבל אצבע אחת היא חלשה בד"כ, ולכן העיסוי עם שתי אצבעות הוא יותר חזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה