מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת רופא מומחה וגמיש, שלא יפחד...אורה01/01/2013
לקחת אחריות.
להלן סיפורי המלא:
אני בתחילת ההריון והתאריך הצפוי ללידה הוא בסביבות אוגוסט.
עד אז יחלפו שנה ו-5 חודשים מהניתוח שעברתי לכריתת מיומות ברחם.
את הניתוח עברתי באופן פרטי, עם אחד המקצוענים שיש בארץ, ובסופו הוא סיפר לי שהמיומות היו ענקיות, והרחם נתפר ב-2 מקומות בתפרים ארוכים ועמוקים.
הוא הודיע לי חד משמעית שכשאלד אצטרך לעשות זאת בניתוח קיסרי...
כבר קיבלתי את הבשורה, ואני מוכנה למציאות הזו, אע"פ שזה מאד רחוק מהתוכניות המקוריות שלי, העיקר שההריון יסתיים יפה ואצא בידיים מלאות.
כאילו כל זה לא מספיק, אני חולת טרשת נפוצה, ויש לי פגיעות ידועות בעמוד השדרה.
ודאי שיהיה פחות בטוח מבחינתי לעבור זריקת אפידורל, והאפשרות האחרת- זריקת הרדמה כללית, תרחיק עוד יותר את רגע הבונדינג, והאמת שחששי החדש הוא שלא אצליח להניק...
אני מתקשה לקבל את התמונה, ורוצה הייתי להיפגש עם רופא מומחה, אדם רציני, שגם יהיה גמיש ומסוגל לשקול את כל הפרמטרים ביחד איתי, ולכל הפחות, גם אם יאמר לי "לא" ללידה בהליך רגיל, שינמק ויסביר מה הסיכונים, ולא יקבע בלי לקחת בחשבון את התהליך של ההחלמה ומצבו של הרחם...
אולי אפשר לקבל המלצה על רופא כזה? שלא שולח אוטומטית לניתוח קיסרי, אלא מוכן לשקול את הסיפור האישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני רופאים שאני ממליצה עליהם
אורנה דן01/01/2013האחד זה ד"ר קרלוס רוזנברג, יש לו אתר, את יכולה להתרשם מהאתר שלו, הוא גם מיילד בבלינסון.
השני זה ד"ר ברדה, רופא נהדר, מיילד רק לידות בית, אבל בשביל להתייעץ איתו הוא שווה בהחלט. (לדעתי מקבל ממכבי, בירושלים)
שניהם רגועים ולא היסטריים, ונותנים מענה בדיוק למה שביקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על רופא מדהים
מינה13/01/2013שלום לך,
קראתי ואני מבינה אותך כל כך,
שתי הלידות הראשונות שלי הסתיימו בניתוחים קיסריים,
אני כל כך רציתי ללדת, וכך מצאתי את ד"ר אילן הלוי הוא מיילד ומנתח בלניאדו,
רופא עם נשמה שפתח בחצר ביתו מרכז לידה טבעי במים בשם ג'אהרה דולה את יכולה להכנס לאתר ולהתרשם,( אשתו היא דולה ומטפלת במים) ,
ועברתי איתו ב"ה לידה מדהימה לפני 4 שנים ועוד לידה מהממת לפני פחות מחודש,
אפשר לדבר איתו והוא מציג את הדברים בצורה אמיתית ומובנת,
ממליצה
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)