מישהי יכולה לתת המלצות על איפה ללדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי יכולה לתת המלצות על איפה ללדת
    א.ר.
    23/03/2008

אני ובעלי מתלבטים בין שיבא לאיכילוב. מישהי יכולה לספר קצת על חדרי הלידה, הצוות, היחס , השרות וכל מה שקשור לחוויה הכללית? אנחנו בשבוע 14 ומתחילים להתעניין - מי יכולה להמליץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצות זה דבר סוביקטיבי מאד

אפרת מינסקי
    24/03/2008

אני תמיד נזהרת מלהמליץ או לשלול במיוחד דרך האינטרנט.. כיון שדברים שחשובים לי אולי לא רלוונטיים לך ולהיפך. כמו כן חוויה נהדרת של מישהי אחת יכולה להשמע שלילית עבורך ולהיפך.
    בנוסף כדאי לזכור שבכל בית חולים תמיד אפשר לשמוע על סיפורים של לידות נהדרות ומזעזעות כאחד...
    קודם כדאי שתתחילי לחשוב על מה חשוב לך בלידה - האפשרות ללידה טבעית? אפשרות למלווים נוספים חוץ מבן הזוג - דולה, מילדת פרטית וכו', מה הפרוטוקולים והנהלים (השונים בין בתי החולים) בהקשרים כמו התערבויות, ביות וכו'
    בקיצור - כדאי קודם לדעת מה חשוב לכם ואז "לעשות שופינג" בין בתי החולים השונים ולראות מי עונה על הכי הרבה צרכים שלכם.
    בהצלחה!
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה