לידת בית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת בית
    גלי
    01/04/2008

שלום,
    ילדתי את בתי הראשונה בבי"ח, בלידת ואקום (לאחר ירידת מים, 24 שעות של צירים, זירוז וחוסר התקדמות), במשקל 4.170 ק"ג. כעת אני בהריון ומתלבטת לגבי לידת בית. האם יש אפשרות ללידת בית עם היסטוריה כמו שלי? בנוסף, האם יש אפשרות לליווי מיילדת בבית בשלב הראשון של הלידה ומעבר לבית החולים סמוך יותר ללידה?
    תודה,
    גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידת בית

הוספת תגובה

• גלי שלום

אורנה דן
    01/04/2008

אני מניחה שרוב מיילדות הבית לא תתנגדנה ליילד אותך. יש צורך ליצור איתן קשר, (באתר אמה"י יש רשימה וטלפונים) ולשוחח איתן.
    לגבי האפשרות השניה שהצעת, יש מיילדות בית שמוכנות להיות איתך בבית ואחר כך להתלוות אליך לבי"ח על תקן "דולה" (ידוע לי על ג'ויס בטלר מירושלים שבוודאות עושה זאת, אני חושבת שיש גם אחרות)
    אפשרות נוספת היא להיעזר בדולה בבית. אני ודולות נוספות מגיעות לבית היולדת כדי לתמוך ולעזור בזמן הצירים, מתוך מטרה לעבור את הצירים בבית, באוירה נעימה, תומכת ולא מלחיצה, ולהגיע לביה"ח בשלב מתקדם יותר.
    ליצירת קשר שלחי לי מייל.
    בהצלחה
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה