מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לאפרת בקשר ללידה בביתאיילת02/04/2008
אפרת שלום, רציתי לדעת איך לידה ביתית מסתדרת עם שאר בני המשפחה.
איך יכול הבעל לעזור ומה לעשות עם הילד הגדול (בן 4) בזמן הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילת
אורנה דן06/04/2008ההחלטה מה לעשות עם הילדים היא שונה ממשפחה למשפחה, יש יולדות שמעדיפות שהילדים לא יהיו בסביבה, כי כך הן יכולות להיות יותר משוחררות, יש כאלה שעבורן זה חלק מהסיפור, שהילדים שותפים לחוויה.
אני באופן אישי כשילדתי בבית, דאגתי שהילדים לא יהיו בסביבה (בסופו של דבר הלידה היתה בחצות, אז במילא רובם ישנו, ומי שלא נרדם יצא עם הבנות הגדולות שלי לטיול לילי.
לגבי הבעל, ניתן לקיים שניים או שלושה מפגשים של הכנה ללידת בית, כך הדברים יהיו ברורים יותר, והוא ילמד את חלקו בעניין. אשמח לעזור לכם במפגשים ספורים להתכונן ללידת בית.
בברכה,
אורנה דן
מכינה ללידה וללידת בית
דולה תומכת לידה ומשפחה
הכנה לזוגיות, לידה והורות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איילת,
אפרת מינסקי06/04/2008כמו שכתבה אורנה - לגבי נוכחות הילד זה תלוי בכם. אני בחרתי שעמרי לא יהיה בבית כדי שאוכל להיות פנויה לעצמי, לצירים וללידה ולא אצטרך לחשוב עליו ועל צרכיו. סיכמתי מראש עם הורי שבאו ולקחו אותו אליהם כשהצירים הפכו לכאלה שהצריכו את מלוא תשומת הלב שלי. יש יולדות שבוחרות שהילד ישאר בבית ואז כדאי ישהיה מישהו נוסף בבית שיוכל להתפנות אל הילד במידה ויהיה צורך.
לגבי הבעל - אם לא תהיה דולה אתכם (ובעצם גם אם כן..) כדאי לעשות כמה מפגשים עם מדריכת הכנה ללידה כדי ששניכם תוכלו לקבל כלים שישמשו אתכם בלידה וכדי שבן הזוג ידע איך הוא יכול לתמוך בך בצורה הטובה ביותר.
אני עושה מפגשים כאלה באזור השרון והמרכז.
אם תרצי המלצות למישהי אחרת כתבי מאיזה איזור את ואשמח להפנות אותך.
לידה טובה ובהצלחה!
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)