מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיעזר במים בבית לפני בית החוליםאורית14/04/2008
שלום, אני מאמינה גדולה בכוחם של המים, ורוצה להביא בריכה לשלב הצירים בבית, ולהמשיך את הלידה בבית החולים (הדסה עין כרם) כאשר הצירים יגברו (בעקבות החלטה משותפת שאת הלידה הראשונה שלנו נעשה בבי"ח). האם זה רעיון טוב ומומלץ או שעלול לזרז\להחליש\לעכב את הלידה ולגרום לתופעות לא רצויות? איפה ניתן לשכור\לקנות בריכה מתאימה(בהנחה של אלד בה)?תודה, אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הייתי הולכת על זה
אורנה דן14/04/2008המעבר מהבריכה ל"יבשה" הוא גם ככה קשה, גם ליולדות שיולדות בבית. אפשר להשתמש בבית במקלחות או באמבטיה הפרטית. למעשה, כל העניין של לידות מים נולד כך, שהציעו לנשים בריכה לשהות בה בזמן הצירים, והן פשוט לא רצו לצאת משם כי היה להן כל כך נעים וטוב.
כשאני ילדתי במשגב לדך שהיתי בג'קוזי בזמן הצירים, וכשהתחילו צירי הלחץ עליתי למיטה וילדתי. אני חוששת שיציאה מהמים בשלב כזה לא מתאימה לנסיעה לביה"ח.
אולי תחפשי בי"ח שיש בו ג'קוזי (ושמשתמשים בו...)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)