מאיר - האמנם בגישה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיר - האמנם בגישה טבעית
    קרן
    02/05/2008

הייתי מעדיפה לניאדו, אולם בעלי לא בעניין, טוען שיש שם אוירת נכאים, התנאים לאחר הלידה הם לא משהו, אין הדרכת הנקה טובה כמו שבמאיר למשל. וכן, לדעתי הוא צודק.
    יש לי מספר שאלות: האם במאיר בחדר הטבעי אכן המיילדות מבצעות מסאז' פרינאום? האם מאפשרות באמת ניטור לסירוגין? האם נותנים להישאר עם התינוק בחדר הלידה לאחר יציאתו כשעה או שעתיים? האם נמנעים מחיתוך חבל הטבור מייד עם יציאתו של התינוק? האם אכן מנסים להימנע מחתך אפיזיוטומי? האם יש אפשרות להמנע ממתן פיטוצין בשלב השלישי של הלידה במקרה שאין דימום כבד? ובכלל, האם הגישה היא "טבעית" ומאפשרת?
    אודה לך. קרן, שבוע 37, לידה ראשונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיר - האמנם בגישה טבעית

הוספת תגובה

• מנסה לענות

אורנה דן
    03/05/2008

שלום קרן
    אני לא חושבת שיש בלניאדו אוירת נכאים, ולא הייתי נותנת משקל רב מידי למה שקורה אחרי הלידה. לדעתי החשיבות המרובה בבחירת מקום הלידה היא תהליך הלידה עצמה, לא כי מה שקורה אחרי הלידה לא חשוב, אבל יש משמעות גדולה יותר להתנהלות הלידה, וזה מה שיישאר בזיכרון בסופו של דבר.
    במאיר ממה ששמעתי הבעיה היא שפעמים רבות מידי לא מאפשרים ליולדת לקבל את החדר הטבעי שהיא בנתה עליו, ולכן כל התכנית משתנה.
    עיסוי פרינאום, הוא עיסוי שאת צריכה לעשות בבית בשבועות אלה, כל יום, אפשר בסיוע בן הזוג או בלעדיו. אין זה תפקידה של המיילדת. מיילדות יכולות לצקת שמן שקדים על הפרינאום בזמן יציאת התינוק כדי למנוע קרעים, והן עושות זאת הן במאיר והן בלניאדו.
    רוב השאלות שהעלית כאן חשוב שתעלי אותן בסיור ותקבלי תשובה עדכנית מהמיילדת שמדריכה את הסיור, הן במאיר והן בלניאדו.
    בהצלחה
    אורנה דן
    מכינה ללידה ודולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה