לידת בית שיש ילדים קטנים בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידת בית שיש ילדים קטנים בבית
    ליאור
    29/07/2015

אני בהריון רביעי ויש לי ילדים קטנים בבית בגילאי שנתיים-עשר. ולא הייתי רוצה שיראו אותי בזמן הצירים והלידה. אומנם יש לנו בית פרטי ויש לי מרחב אבל אני חוששת מבלגן. אבל מאוד רוצה לידת בית. מנסיונך מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאוד מבינה אותך

אורנה דן
    16/08/2015

אמנם יש כאלה שיולדות בבית כשהילדים בסביבה, אבל אם זו תחושתך (אני גם הרגשתי כך) אז חשוב שאכן הסביבה שבה תלדי תהיה נעימה ללא אלמנטים שעלולים להלחיץ אותך או להפריע לך להיות עם עצמך ולהקשיב לגופך.
    לכן, כמו שזוג שנוסע ללדת בבי"ח דואג לסידור לילדים, אפשר לדבר עם הסבתות/שכנים/חברים שהילדים יגיעו אליהם בעת הצורך.

כשאני ילדתי בבית היתה לי תכנית לכל שעה ביום, אם הלידה בבוקר, אז הילדים במסגרות, אם זה אחה"צ מי יקח אותם ולאן, וכו'. לבסוף ילדתי באישון ליל, כשכולם ישנו, והערנו אותם רק כשהייתי כבר במיטתי עם סדינים נקיים והתינוק לידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה