סחרחורות ועייפות ולידה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות ועייפות ולידה טבעית
    קרן
    17/05/2008

שלום,
    הגעתי לתל"מ שלי, טרם ילדתי. בשבוע האחרון סובלת מסחרחורות ועייפות, ודופק מהיר. רפואית לא נמצאה בעייה כלשהיא, ייתכן חוסר בברזל?? זאת טרם בדקתי. סה"כ מדובר בתופעות שהבנתי שיכולות לקרות. האם במצב זה, למשל אם אקבל מחר מחרתיים צירים, למיטב ידיעתך ונסיונך, האמנם אוכל לעבור לידה פעילה מתחילתה עד סופה, ולא "אתעייף" יותר בצורה כזו שלא תאפשר לידה טבעית? בד"כ אני בריאה, פעילה, בכושר וכו'. מדובר ממש בשבוע האחרון. אנא, תשובתך חשובה לי, בכדי שאדע היכן ללכת ללדת....
    תודה, קרן, שבוע 40.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום קרן,

אפרת מינסקי
    19/05/2008

הנסיון מראה שנשים מקבלות כוחות "לא ברורים" ומצליחות לעמוד גם בשעות רבות של לידה.
    בכל מקרה אם את מרגישה שינוי משמעותי בהרגשה הכללית היתי עושה בדיקות נוספות ומתיעצת שוב עם הרופא שמכיר אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך כדי לשלול כל דבר שעשוי להפריע לך בלידה ואולי אפילו אפשר בעזרת טיפול כלשהו לשפר את המצב ולהביא אותך ללידה בהרגשה טובה יותר.
    בהצלחה!
    אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה